پاسخ : آنچه که شمارا میآزارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AaZaAdeh
یه چیزی که تو دانشگاه واسم دغدغه هست...و دوستام مسخره م میکردن...این بود که چرا مثلا یه سرویس که قرار بود مارو برسونه به شهر(دانشگاهمون پشت کوه بود[nishkhand]) یه روز میدی با 1 نفر یا شایدم ماکس 5-6 نفر مسافر این اتوبوس واحد خالی میرفت و میومد...هم چین نزدیکم نبووود راه اخه...چرا نمیشه این اتوبوسا و وسایل نقلیه جوری طراحی شن که تاشو باشن[nishkhand] به نسبت مسافر کوچیکو بزرگ شن و یجوری مصرف سوختو کم کنن...خو موتورشو با دلو روده ی ماشینو اون جولو خوب جا بدن که موقع تا شدن له نشه تو طراحیش شدنیه که لاستیکا جمع شنو...[tafakor].البته یجوری تا بشه که فرقی با موقع تانشده ش از نظر وزن و....دادشته باشه...خو سوخت هم گرونه هم آلودگی داره هم حیفس[khande] ...حتما خارجیا هم چین چیزی دارن...سرچ نکردم[soal] آزاره دیگه[khande]
من 3سال قبل یه طرحی دادم اتوبوس و کامیون و کانتینر بر بود که برای کاهش ترافیک جمع میشدن!
ریلی - تلسکوپی
ولی به صرفه نیست
راه حلی که الان استفاده میکنند بهش میگن موتور با سیلندرهای غیر فعال هوشمند! یا یه همچین اسمی
موتور این اتوبوس ها بین 4تا 8 لیتر (نهایتا 12 لیتریش هم هست) هست
مثلا یه موتور 8لیتری 8 سیلندر هست که با این تکنولوژی در حالت خالی 4سیلندرش کار میکنند و 4سیلندرش کار نمیکنند
روی بنزهای کوپه هست ولی رو اتوبوس ندیدم بزارن!
رو بی ام دبلیو هم فکز میکنم بود!
مصرف سوخت بین 40 تا 60 درصد کاهش پیدا میکنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
من 3سال قبل یه طرحی دادم اتوبوس و کامیون و کانتینر بر بود که برای کاهش ترافیک جمع میشدن!
ریلی - تلسکوپی
ولی به صرفه نیست
راه حلی که الان استفاده میکنند بهش میگن موتور با سیلندرهای غیر فعال هوشمند! یا یه همچین اسمی
مثلا یه موتور 8لیتری 8 سیلندر هست که با این تکنولوژی در حالت خالی 4سیلندرش کار میکنند و 4سیلندرش کار نمیکنند
اره به بحث سیلندرش دقت نکرده بودم...و اینکه حتما واسه بنزینشم یه حداقلی بین حالت ماکس و مین باک طرحی میشه یا نه؟[nadidan] این که سیلندر فعال باشه یا نباشه بدون تغییر سایزه دیگه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
دوستان تاحالا نمیدونم به وضعیت من دچار شدید یا نه.یه فکری اومد تو سرم اصلا نمیدونم خوبه یا نه.اصلا نمیدونم کاربرد داره یا نه.[nishkhand]
فرض کنید میخواید تو گوگل دنبال مطلبی بگردید.یا با دوستانتون موضوعی برای تحقیق دارید.یا دنبال سایت خاصی میگردید.
من این فکر اومد تو سرم که قابلیتی وجود داشته باشه تو محیط گوگل مثلا دوستمون رو add کنیم و هر صفحه ای میریم اونم ببینه و یه قسمتی هم برای چت انلاین همونجا داشته باشه.و اینجوری درباره ی مطالبی که هردوتامون داریم میبینیم میتونیم همزمان بحث کنیم.دیگه لازم نیست هی لینک بدیم به دوستمون.عکس پیدا کنیم.نشون بدیم....[tafakor]
اصلا خوبه بده نظرتون چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
اینده ی کامپیوتر ها همینه
اینده ی اینترنت هم همینه
ولی این اینده فعلا خیلی دوره
نزدیک به این هست ولی هنوز خیلی ناقصه
انتقال از طریق کلاه ها و الکترودهایی انجام میشه که هنوز خیلی جاگیر و زشت و تخیلی هستند و هنوز دستورات در حد چپ و راست و بالا و پایین و چند مورد دیگه مونده
توجه کنید که باید به صفحه کلید برسه!
اوووو
ببخشید ببخشید ببخشید
من این پست شما رو با یه پست دیگه اشتباه گرفتم و با یه ایده و یه مقاله قاطی شد چیشد نظراش با هم قاطی شد!
این اینده که گفتم مربوط میشه به اینکه تمام اینترنت و کامپیوتر تو ذهن آدم باشه و تماما غیر فیزیکی باشه
یعنی نور و تصویر نیست
چشماتو میبندی و وارد اینترنت میشی
اما در رابطه با این قابلیت - خب فیسبوک حالت ساده ای از این پدیده هست که وقتی اد میکنی دوستت رو تمام علاقمندیهاتو میبینه
اما اینکه بدون ارسال باشه و هرچیزی که میبینی دوستت ببینه این کمی خارج از قوانین حریم شخصی هست
و به همین دلیل و سختی در اجرا برای محیط یک مرورگر و همه ی سایتها
تا به حال اجرایی نشده
در واقع احتمال استفاده ی تعداد قابل توجهی کاربر هم کمه و اقتصادی بودنش رو زیر سوال میبره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AaZaAdeh
اره به بحث سیلندرش دقت نکرده بودم...و اینکه حتما واسه بنزینشم یه حداقلی بین حالت ماکس و مین باک طرحی میشه یا نه؟[nadidan] این که سیلندر فعال باشه یا نباشه بدون تغییر سایزه دیگه؟
اتفاقا من سال قبل میخواستم طرحی بدم که این سامانه قابل اضافه شدن به اتوبوسها و وسایل حمل و نقل عمومی عادی هم باشه(داخل شهری - همین تهران خودمون)
ولی هیچوقت فرصت نکردم بیشتر از مدت زمانی که به اتوبوسها نگاه میکنم بهش بپردازم!
در رابطه با بنزین - مقدار بنزین همونقدره(حتی به دلایلی میتونن افزایش داشته باشن)
پمپ سوخت میزان پمپ شدن بنزین به هرکدام از نازلهای داخل سیلندر رو تنظیم میکنه
میدونین که سیستم سوخت رسانی جدید هوا رو جداگانه و سوخت رو جداگانه داخل سیلندر میفرسته(تزریق مستقیم سوخت)
و سوخت با پمپ برقی پمپ شده و با سوزنی که داخل سیلندر هست به صورت پودری داخل سیلندر پخش میشه و بعد هم....
اگر درست یادم باشه هر کدوم از این سوزنها که جداگانه کنترل میشه فقط قطع میشه جریان سوخت داخلش و هوا حرکت میکنه ازادانه
اینطوری دیگه سیلندر فعال نیست و سوخت مصرف نمیکنه ! اما نصف دیگه ی موتور کار میکنه(در واقع 2 از 6 یا 2 از 8 سیلندر رو غیر فعال میکنند)
باک ثابته ولی طول پیمایش مسیر زیاد میشه و مصرف سوخت در کل کاهش پیدا میکنه و مثلا الان با یه ماشین ایرانی 600 کیلومتر مسیر طی میکنین
ولی با این بنز ها 700 تا 800 تا و یا پول کمتری به بنزین میدین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
اتفاقا من سال قبل میخواستم طرحی بدم که این سامانه قابل اضافه شدن به اتوبوسها و وسایل حمل و نقل عمومی عادی هم باشه(داخل شهری - همین تهران خودمون)
ولی هیچوقت فرصت نکردم بیشتر از مدت زمانی که به اتوبوسها نگاه میکنم بهش بپردازم!
در رابطه با بنزین - مقدار بنزین همونقدره(حتی به دلایلی میتونن افزایش داشته باشن)
پمپ سوخت میزان پمپ شدن بنزین به هرکدام از نازلهای داخل سیلندر رو تنظیم میکنه
میدونین که سیستم سوخت رسانی جدید هوا رو جداگانه و سوخت رو جداگانه داخل سیلندر میفرسته(تزریق مستقیم سوخت)
و سوخت با پمپ برقی پمپ شده و با سوزنی که داخل سیلندر هست به صورت پودری داخل سیلندر پخش میشه و بعد هم....
اگر درست یادم باشه هر کدوم از این سوزنها که جداگانه کنترل میشه فقط قطع میشه جریان سوخت داخلش و هوا حرکت میکنه ازادانه
اینطوری دیگه سیلندر فعال نیست و سوخت مصرف نمیکنه ! اما نصف دیگه ی موتور کار میکنه(در واقع 2 از 6 یا 2 از 8 سیلندر رو غیر فعال میکنند)
باک ثابته ولی طول پیمایش مسیر زیاد میشه و مصرف سوخت در کل کاهش پیدا میکنه و مثلا الان با یه ماشین ایرانی 600 کیلومتر مسیر طی میکنین
ولی با این بنز ها 700 تا 800 تا و یا پول کمتری به بنزین میدین!
آهااان الان تازه متوجه منظورتون شدم...
اینکه کسی تو زندگیم دخالت کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
راستی چرا موبایلا دستگاه پرینتر ندارن....اینم منو آزار میده[nishkhand]...مثل این دوربین عکاسیا که عکس میگیرن و همون موقع ظاهرش میکنن
سلام، یک شرکت، قبلا طرح چنین پرینتری را داده است:
http://www.computinghistory.org.uk/d...ble%20Printer/
نقل قول:
سلام...[golrooz]
نوشتن نرم افزار جوریه که اصولا هر کاری میتونی انجام بدی...
ولی باید از نظر اقتصادی به صرفه باشه...
یعنی انقد کارا باشه و یوزر داشته باشه که این اقدام نشه یه شکست...
سلام داداش[golrooz]
خب الان به نظرتون اصلا این طرح مزیت هایی داره؟و قابلیت های خاصی میشه بهش اضافه کرد؟کلا میتونه فوایدی داشته باشه؟
نقل قول:
اما در رابطه با این قابلیت - خب فیسبوک حالت ساده ای از این پدیده هست که وقتی اد میکنی دوستت رو تمام علاقمندیهاتو میبینه
اما اینکه بدون ارسال باشه و هرچیزی که میبینی دوستت ببینه این کمی خارج از قوانین حریم شخصی هست
و به همین دلیل و سختی در اجرا برای محیط یک مرورگر و همه ی سایتها
تا به حال اجرایی نشده
در واقع احتمال استفاده ی تعداد قابل توجهی کاربر هم کمه و اقتصادی بودنش رو زیر سوال میبره
به صورت جداگانه باشه چی؟یعنی غیر از مرور گر نرم افزار دیگه ای رو باز کنی و امکانات خاصی داشته باشه که بتونید گروهی تو اینترنت بچرخید.مثلا درباره ی موضوعی میخوایم بحث و گفتگو داشته باشیم.و همزمان بحرفیم.و شاید قابلیت های دیگه هم بشه که الان به ذهنم نمیرسه.
کلا اصلا به نظرتون کارایی داره؟
نمیشه واسه نرم افزارهای تو کامپیوتر همچین کاری کرد؟مثلا من میخوام با یه نرم افزار کار کنم و تو هم ببینی من لحظه به لحظه دارم چکار میکنم.یه جوری مثل شبکه کردن.امابا قابلیت دو طرفه و قدرت چت کردن .و با زدن یک کلیک اختیار رو میدم به تو تو با نرم افزار کار میکنی و من نگاه میکنم.مثلا یه دایره میکشی و همونجا اون زیر مینویسی اینجوری خوبه؟[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
ریلی - تلسکوپی
ولی به صرفه نیست
بحث مصرف سوخت نیست.البته نه اینکه نیست.اما این سیستم اگه درست یادم باشه به سرعت خودرو وابسته هست.و چندین سال پیش روی یه خودروی امریکایی به نظرم اول نصب شد.[tafakor]
یعنی مثلا تا 40کیلومتر در ساعت 4سیلندر خودرو فعالیت دارند و ازین سرعت رد بشه همه ی سیلندرها...
ولی مشکل به نظرم اینه که یه اتوبوس با 4نفر مسافر مجبوره همشونو برسونه.ظرفیت سیستم با تعداد مسافر متغیر نیست.