پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آیو
من چادری ام و واقعا افتخار میکنم به جادری بودنم و اینکه یه بار داشت یادم میرفت چادرم و سرم کنم احساس بی حجابی بهم دست داد به مامانم گفتم :چیزی جا نذاشتم گفت چادرت تازه یادم افتاد چرا این احساس رو دارم......
سلام. دوستان.
راستش منم بچه بودم چادری بودم. خودم دوست داشتم. اما وقتی مورد تمسخر قرار گرفتم واینکه به خصوص خواهرم مسخره میکرد و مادرمم با یانکه خودش چادری بود میگفت به من باشه الان چادر نمیپوشم. منوو سرد کردن و این باعث شد چادر بزارم کنارررر والان مانتوییم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حانیه جون
سلام. دوستان.
راستش منم بچه بودم چادری بودم. خودم دوست داشتم. اما وقتی مورد تمسخر قرار گرفتم واینکه به خصوص خواهرم مسخره میکرد و مادرمم با یانکه خودش چادری بود میگفت به من باشه الان چادر نمیپوشم. منوو سرد کردن و این باعث شد چادر بزارم کنارررر والان مانتوییم
حانیه عزیز به بیشتر چادری ها بیاحترامی زیاد میشه ،به خود منم شده عزیزم اما هیچ میدونستی اگه جواب ندی و سکوت کنی به خاطر صبری که برای حفظ حجابت داری خدا پاداش بهت میده؟؟؟
در ضمن عزیزم تو میتونی با اطلاعات دقیق منطقی چادر سرت کنی و هر فردی ازت پرسید چرا چادر سر کردی جواب منطقی و قانع کننده ای رو بهش بدی
حالا باز هم خودت میدونی عزیزم ... اگه دوست داشتی میتونی به نیت خوشحال کردن دل آقامون صاحب الزمان سرت کنی و بدونی که ایمه پشتتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آیو
حانیه عزیز به بیشتر چادری ها بیاحترامی زیاد میشه ،به خود منم شده عزیزم اما هیچ میدونستی اگه جواب ندی و سکوت کنی به خاطر صبری که برای حفظ حجابت داری خدا پاداش بهت میده؟؟؟
در ضمن عزیزم تو میتونی با اطلاعات دقیق منطقی چادر سرت کنی و هر فردی ازت پرسید چرا چادر سر کردی جواب منطقی و قانع کننده ای رو بهش بدی
حالا باز هم خودت میدونی عزیزم ... اگه دوست داشتی میتونی به نیت خوشحال کردن دل آقامون صاحب الزمان سرت کنی و بدونی که ایمه پشتتن
\
باشه عزیزم. بازم بهش فکر میکنم. شاید دوباره سر کردم. اما فعلا تصمیم نمیگییرم. باید یاد همیشه چادری یا همیشه مانتویی باشم. شایدم از دست خونواده خودم. گذاشتم وازدواج کردم چادری شدم. اما بازم بهش فک میکنم
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آیو
\
باشه عزیزم. بازم بهش فکر میکنم. شاید دوباره سر کردم. اما فعلا تصمیم نمیگییرم. باید یاد همیشه چادری یا همیشه مانتویی باشم. شایدم از دست خونواده خودم. گذاشتم وازدواج کردم چادری شدم. اما بازم بهش فک میکنم
خانوم های عزیز من خودم یک هفته است که شام فقط سبزجات میخورم مثل کرفس و کلم و کاهو بعد پوست صورتم اینقد خوب شده که نگو اگه شما هم پوستتون جوش میزنه یک هفته امتحان کنید
دیگه حتی آثار اون جوش ها رو هم نمیبینید!
خانمها سایت کجایید چرا نمیایید پیشنهاد من همون مسابقه اشپزی از همه بهتر بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فایول
خانمها سایت کجایید چرا نمیایید پیشنهاد من همون مسابقه اشپزی از همه بهتر بود
سلام.
اول از همه منم باید خودمو معرفی کنم.
منم یک خانوم 42 ساله هستم کرج زندگی می کنم.رشتم هم دیپلم علوم انسانی.
خب چه غذایی درست کنیم؟
مسابقه اشپزی که هرهفته غذا درست کنیم عکس بزارییم نظر بدیم کدوم بهتره
بعد یه دفتر پر از اشپزی داریم که همه میتونن نگاه کنن البته نفرات اول عکس غذارو بزارییم
مسابقه اشپزی این هفته از شنبه تا شنبه دیگه کیک یخچالی
یک شنبه رای گیری
نظرتون درباره پخت ماهی و تزئینش چیه؟
یه غذای سبکتر شروع کنیم تا سختهاش برسیم اول کاریم
موضوع این هفته از شنبه تا شنبه دیگه کیک یخچالی
سلام برای خانمهای سایت بیایید دور هم باشیم مسابقه اشپزی این هفته کیک یخچالی 1شنبه رای گیری است
خانمهابیایید شرکت کنید نفر اول تا سوم داره