پاسخ : ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)
بنده برای اینکه بحث در این تاپیک خاتمه پیدا کنه برخی مسائل رو دوباره اشاره می کنم و ان شاالله تاپیک بسته بشه و دوستان با تحلیل های خودشون فقط فکر کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
بسيار افراد هستن كه ممكنه اين حجاب مدنظر شما رو نداشته باشن ولي عفت دارن , حجب و حيا دارن
شما بر چه اساسي اين ميزان رو قرار ميدين ?
می بخشید با و جود اینکه خطابتون به دوستان دیگر بود . بنده نقل قول کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
تااينجا خوب بحث مي شد
ولي اين صحبتها قابل پذيرش نيست , حداقل برامن
اينكه گفته شده كاملترين نوع حجاب و درجه بالاي ايمان صرفا با اين پوشش
سلام
الان دو تا موضوع و یک محور، تو صحبت شما هست:
درجه بالای ایمان
پوشش پوشیه
این گزاره ها رو از زبان دین خدمتتون عرض می کنم:
1. با حجاب بودن و پوشش مناسب داشتن از نظر دین دارای مراتبی است. که دین اسلام مرتبه میانه رو انتخاب می کنه. و هر کسی هر مرتبه از این مراتب پوششی رو انتخاب کنه با حجاب محسوب میشه و از نظر دینی مشکلی نداره. حالا یک نفر مرتبه اول رو انتخاب می کنه یک نفر مرتبه وسط و یک نفر مرتبه آخر. اما اینکه هر کدوم از این اشخاص ادعا بکنند که اون مرتبه ای که بنده انتخاب کردم طبق موازین دینی هست و بقیه مراتب بی دینی است، این یک اشتباه است.
در اینصورت پوشش با پوشیه یک انتخاب شخصی است که جزء مراتب حجاب و پوشش به حساب میاد و مسلما نمیشه گفت که فقط این نوع پوشش درسته و غیر اون درست نیست و بی دینی است. و چه بسا در برخی فضاها این نوع پوشش مناسب هم نباشه.
2. دارای درجه بالایی از دین و ایمان بودن رابطه ی مستقیمی با پوشش ندارد.(البته اگر شخصی از روی لاقیدی بخواد بی حجاب یا بد حجاب باشه بحثش جداست) و نمی توان گفت چون شخصی پوشش حداکثری رو انتخاب می کنه لزوما از مرتبه دینی بیشتری هم برخوردار هست. یعنی چون نیت شخصی اش بر مقید بودن بیشتر نسبت به امور دینی هست این پوشش رو انتخاب کرده اما این بدان معنا نیست که اگر شخصی یا اشخاصی این پوشش (حداکثری) رو انتخاب نکردن از نظر دین و ایمان ضعیف تر هستند . نه اصلا اینطور نیست. بلکه چه بسا اعمال با نیت ها سنجیده میشه و اعتقادات در دلها محکم میشه. بله رعایت ظاهر یکی از شروط دین اسلام است. اما خود دین اسلام هم در مسئله رعایت ظاهر کفایت به حد میانه می کنه.
آیه31 سوره نور کاملا روشن این مسئله رو بیان کرده که به دوستانی که علاقه دارند نظر قرآن و دین رو بدونند به این آیات مراجعه کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
این خانواده بنا یه صلاحدید خودشون خواستن کاملترین حجاب رو داشته باشند و کار بدی هم نیست.دلیلشو تو پستی که گذاشتم توضیح دادم
زمانیکه حد شرعی پیدا باشه با رعایت کلیه موازین(بدون آرایش در همون حدو...) مشکلی برای زن ایجاد نخواهد کرد حتی اگر مردی به قصدی نگاه کنه.
حرفتون کاملا درسته. تشکر می کنم
بله در قرآن در سوره نور آیات 30 و 31 به مرد و زن میفرماید که نگاه خودشون رو حفظ کنند و حد و حدود حجاب رو هم بیان می کنند.
حالا اگر قلب مریضی بخواد از همین حدی که دین اسلام بیان کرده، قصد گناه کنه ، اون شخص خودش دارای قلب مریض و نا سالم است.
و این هم صحیح است که مرد و زن خودشون رو در موضع تهمت و گناه نباید قرار بدهند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.r.sahar
بنظرم اين پست ديگه بسته بشه خيلي بهتره
اوايل پست درمورد موضوع اصلي بحث شد و هركس نظرات خودش رو داد. ديگه بحث داره بي ربط ميشه به موضوع
بله نظر منم همینه که تاپیک بسته بشه به همین علت.