فرمانده شماچراداری ازکارتون بد میگی؟؟؟؟مگه شغلتونودوس ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟[tafakor]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ..[golrooz]
دیروز روز تولدم بود [labkhand]
اولین تجربه روز میلادم رو در این انجمن و در کنار دوستانم داشتم ...
لحظات زیبا و به یادماندنی رو در کنارشون تجربه کردم[golrooz]
از همه دوستانم برای آفرینش لحظه های خوب این روز و مشارکت هاشون ممنونم ...
زیباترینها رو با حضورشون و پیامهاشون بهم هدیه کردند و یادگار زیبایی رو برام خلق کردند ...
از همگی دوستان برای لطف و مهربانی هاشون ممنونم
امیدوارم روزی بتونم همه محبت هاشون رو جبران کنم [golrooz]
بچه ها از همه تون ممنونم [golrooz]
امروز خیلی روز خوبی بود
یه اتفاق خوب[golrooz]
چــــــــه برف قشنگی داره میباره !!!!!!!!
اما حیف که یک سانت بیشتر نیست و به درد برف بازی اصلا نمیخوره [negaran]
ولـــــــی خب به همینش هم باید قانع بود .... خیلی قشنگه [shaad]
بِِـــــِــــــــــدُن میگم کتاب کاراتونو خُدِدون حل کنید[khandeshadid]گفتم یا نگفتم؟!گفتم؟[nishkhand]
تو یه جمله هزار تا دِ میگه ما که قاطی میکنیم هیچی خودشم پشت سر هم پلک میزنه،قاطی میکنه همرو[khande]
هر جلسه میاد این جمله میگه هیچ کسم اهمیت نمیده[khande]
یکی از بچه ها به دوستش:ای جونــــــــــــــــــــــ م!
جزایری دبیر فیزیک فوق برنامه:مـــــــــــــــــ ـــــــــگه من جون توام؟![khandeshadid]
عباس زاده دبیر زبان فارسی:(وارد کلاس میشه):خبــــــــــــــــــ ــــــــ خانوما ایام به کامتون باشه،.خبـــــــــــ اول درس میدم،بعدش از کاربرگ امتحان میگیرم بعدش تمرین حل میکنیم...
مثلا داره درس میده:پاراگراف اول مهم نیست...دوممم مهم نیست...سوم نسبتا مهمه...بقیشم خودتون تو خونه بخونید[nishkhand]
سر امتحان:10 دقیقه فرصت دارین بنویسین...وقتی زمان تموم میشه[nishkhand]:برگه ها بالا..بده...بده بده...صفر میدم بده...میگم بــــــــــــده بـــــالا!
موقع تمرین حل کردن:عام عام عام عام عام خاص عام خاص عام...[taajob2]خســـــــــــــــــته شدم!خودتون حل کنید بقیه رو جلسه اینده میبینم[nishkhand](صداش عین خروس)
اردستانی دبیر ریاضی:پسرم علیرضا نمونه دولتی دانشمند درس میخونه.هم سن خودتونه..مثل شما نیستن...مدرسه پسرم فلانه...پسرم کوچیک بود فلان کرد ... علیرضا دیروز خوابید...پسرم...(از وقتی پا تو کلاس میذاره علیرضا علیرضا)[khandeshadid]
[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]1...2....3....[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
امروز جدو ابادمو اوردن جلو چشام...دلیلشم بخاطر تراز پایین دین وزندگی ازمون مرات بود[khandeshadid]
مشاورا اومدن منو راهنمایی کنن چسبیدن به یقه هم[khandeshadid]یکی میگفت در روز 2 ساعت دینی بخون[khandeshadid] اون یکی میگفت نه..پنجشنبه هاتو بذار واس دینی[khandeshadid]من فقط جون میداد میرفتم الهیات[khande]قتل عام میشد[sootzadan]عربیمو کشوندن بالا یه کم، دینی سقوط کرد پایین[khande]
منتی دبیر دینی هم نمره ازم کم کرد خوشگل[khande]کل کلاس سر این ترازم زدن زیر خنده[khande]خودم انتظار نداشتم اینقدر تو دینی خرابکاری کنم[nishkhand]هندسم که سرش خواب بودم خبر نداشتم این ترازارو با نمرهای دیگه جمع میزنن[nishkhand]این دبیر هندسه چیزی نگفت ولی بدجور نگاه میکرد[nishkhand]
اینام که میزنن تو برد مدرسه...کل مدرسه میره رو هوا[nishkhand]ولی از 70 نفر دوم تجربی تو مدرسه رتبم شد 22 ...[nishkhand]اگر مشاور عین خودم قرمز نکنه زیاد به چش نمیاد اون دینی و...[sootzadan]دعا میکنم این 22 قرمز شه[sootzadan]
یعنی یه چیزه فضایی....[khande]نیازمند تلاش اخرشه دیگه...یعنی ما بد نداریم[nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/18e9hb7mp9uccpvust.jpg
روز های خوب ِ خنـدان .
همش گلو درد بودش باسردرد [soal]
چه تفسیر مسخره ای
یادمه منم همچین تفکراتی داشتم
اونوقت من افسر شدم! شما میخوای بشی درجه دار که بدتره
من با علاقه م مطالعه صدها کتاب رفتم! الان تو گل موندم انقد زده شدم!
ـــــــــــــ
دیشب نگهبان تنبیهی بودم مثل پریشب!
یخخخخخخخخخخخخخخخخخخ زدم
اصلا میخواستم اسلحه رو بزارم سر جاش و برم رو بخاری دراز بکشم!! ولی نمیشد بخاری چند صد متر اونور تر بود!!
در کل دیگه از فرماندها انتقاد نمیکنم هیچوقت!!
واااااااااااااااااااااااا اای مث چی داره برف میاد...
http://www.xum.ir/images/2014/02/03/DSC00768.jpg
امروز نشریه ام رو تحویل دادم انقد قشنگ شدش که نگو
اگه رتبه بیاره میذارم تو سایت ببینیدش
از هنرای گلی لذت ببرید[nishkhand]