سلام به همه ی دوستان....من پریسا پروینی هستم..کارشناس ارشد روانشناسی..هر سوالی در این زمینه داشتین در خدمتم.......خوشحالم که عضو سایت هستم..با تشکر از شما
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه ی دوستان....من پریسا پروینی هستم..کارشناس ارشد روانشناسی..هر سوالی در این زمینه داشتین در خدمتم.......خوشحالم که عضو سایت هستم..با تشکر از شما
پرنیان قاری هستم دانشجوی کارشناسی ژنتیک... خوش حال میشم در این زمینه کمکتون کنم... ممنون از سایت خوبتون...
مونس خانم سلام
من میخوام زبان یاد بگیرم
میخواستم بدونم آیا خودم میتونم به طور خودآموزیاد بگیرم یا حتما بایدبرم کلاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دانشجوی رشته فیزیک هستم
به نام خدا
سلام
سلام به همه دوستان
من هم محمد هستم دانشجو برق و با کلی ایده های ناب و خفن[nishkhand] اومدم تو این فروم
امیدوارم بتونم عضو مفیدی برای انجمن باشم
سلام منم میثم نجفی هستم دانشجوی مهندسی برق دانشگاه زنجان
از آشنایی با همتون خوشحالم[cheshmak][cheshmak]
سلام دوستان رامین هستم از تهران الان اومدم اینجا .زیاد اشنایی ندارم .دوستان اگه اشنایی دارید برای کسر خدمت سربازی راهنماییم کنید
سلام خوشبختم از اشنایی
سلام منم 22 سالمه
اسممو یادم رفت محمدم
رشتم الکترونیکه تخصصم میکرو و طراحی مدارات آنالوگ و دیجیتاله
دوس دارم تو این سایت فعالیت مفیدی داشته باشم
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام
من دانشمند هسته ای ام
راستش من هم نگرانم هم خجالت میکشم[khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat]
[negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran]