salam jahanirad hastam reshtam radiotherapye terme 5am baraye arshad koja clas beram o az key shoro konam kh niaz b komak daram.
21 salame
ba arezooye movafaghiate baraye hamatoon
نمایش نسخه قابل چاپ
salam jahanirad hastam reshtam radiotherapye terme 5am baraye arshad koja clas beram o az key shoro konam kh niaz b komak daram.
21 salame
ba arezooye movafaghiate baraye hamatoon
محمد جون موفق باشی هیچ چیز ممکن نیست مگر با تلاش[golrooz][golrooz] می دانم تو می توانی[tashvigh]
سلام خدمت تمام دوستان نخبه فعال در سایت...
مسعود هستم 22ساله دانشجوی علوم اقتصادی دانشگاه مازندران .
خوشحالم سایتی دارم میبینم که جووناش حداقل دغدغه شون پیشرفت کشورشونه و بیشتر خوشحالیم از این بابته که چون دنبال دوستانی ازگرایش های مختلف بودم تا در مباحث اقتصادی ازشون کمک بگیرم و باهاشون همکاری داشته باشم ونظرشون در ابعاد مختلف بپرسم .
البته ایام ایام امتحاناته درگیر امتحاناتیم و بنده ام مثل شما.انشاالله از بهمن ماه بیش همکاری مو باسایت گسترش میدم.
[golrooz]به امید روزی بهتر فردایی قشنگ تر[golrooz]
بخون جان دلم بخون موفق باشی مسعود جان
با سلام به همه دوستان و مخترعین عزیز
مبین هستم عضو جدید 29 ساله
نخبه سطح3 در حال ارتقا به سطح2
5مورد ثبت اختراع دارم که 3 مورد از اونها سطح 3 بنیاد رو کسب کرده و در حال تولید اختراعاتم هستم
خوشحال میشم بیشتر با دوستان اشنا و همکاری داشته باشم
وبسایت شرکت من www.bionicmobin.com هست.
با ارزوی موفقیت برای تمام نخبگان عزیز
سلام من سمیرم دارم روی یه ماده جدید که در صنعت کاربرد داشته باشه کار میکنم تازه ابداعش کردیم فقط میدوم تا حالا توی صنعت ساختمان کار بر داره تراکمش تا 1/2 بتون مسلح رسونیدم در مناطق گرمسری در مقابل نم شوره جواب گرفتم اما می خواهم در مابقی بجش ازش استفاده کنیم به کمک همه دوستان نیاز دارم[golrooz]
سلام من هم سروه هستم19ونیم ساله پشت کنکوری ام
هر سوالی در زمینه ریاضی وشیمی داشتید در خدمتم
با سلام
حسین هستم
21سالمه
تهران
تخصص توی بیشتر کار ها مخصوصا طرح های نظامی
مدیر عامل موسسه تحقیقاتی ارزوی سمی هستم
cravetoxic.ir
رشته درسی مهندسی برق و ای تی خوندم
عاشق طراحی و اختراع
تو امضا نوشتم چه کارایی کردم
افتخارم اینه مخترع هستم و گمنام ولی طرخ های بزرگی ارائ دادم
با تشکر
سلام دوستان عزیز...من سعید هستم 23سالمه...دانشجوی سال چهارم دکترای دامپزشکی و در تالار دامپزشکی در خدمتتون هستم...
سلام
رضا هستم تازه شروع به کار کردم در ضمینه تولید اختراعات صنعتی و مکانیکی که در حال حاضر فناوری ساخت یک مکانیزم حرکتی را از انحصار سه کشور قدرتمند دراوردم
و 4 طرح و اختراع دیگه توی نوبت هستن تا ارائه بدم [shaad]
الانم روی یک دستگاه کشاورزی دارم کار میکنم. طراح و نقشه کش صنعتی هستم و آماده همکاری میباشم.
فدایی دارین [nishkhand]
www.rh-i.ir