بسیار بسیار خوش آمدی صادق خان، فرمایش کردی ساکن کجا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آشنای یک غریبـــــــــــــــــــــ ــــــه.......
پر ازابـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــهام...
sسلام [golrooz]
محمدرضا هستم، هم دانشجو هستم هم نیستم! (منتظر جواب نهایی ارشد هستم!) [bamazegi]
ریاضی کاربردی خوندم کارشناسی! برای ارشد هم همچنان ریاضی رو ادامه دادم و منتظر نتایج نهایی هستم. (نمیاد لامصب راحتمون کنه [khabalood])
برنامه نویس Python و R و Matlab هستم، سوالی بود در خدمتم. البته برنامه نویسی رو با PHP شروع کردم و 2 سال هم کار حرفه ای کردم اما دیدم لذت نداره و از شرکت اومدم بیرون! [shademan]
علاقهمند به آمار و احتمال، ترکیبیات، گراف، طراحی و تحلیل الگوریتم و زیست شناسی (خصوصا ژنتیک هستم)، خیلی خیلی امیدوارم و دارم تلاش میکنم برای دکتری بیوانفورماتیک که تلفیق کاملی از علاقهمندیهامه. از علاقهمندیهای دیگهم هم میتونم به نجوم و نظریه بازیهای و تحقیق در عملیات اشاره کنم. [labkhand]
نوشتن الگوریتم رو دوست دارم، عاشق پیاده سازی الگوریتم با Python هستم و وقتی به جواب میرسم حس کسی رو بهم میده که روی سطح ماه درخت هلو کاشته و بهش میوه داده! [nishkhand]
متولد اولین روز دهه هفتاد هستم! متاسفانه در تهران سکونت دارم! (امکانات تهران مناسب هست، ولی جو ش رو اصلا دوست ندارم [negaran])
محبوبترین فیلم زندگیم هم جنگ ستارگان بود و هست و خواهد بود، هر چند انجمن شاعران مرده هم دوست دارم اساسی! [sootzadan]
معرفی طولانی شد، نه؟ [cheshmak]
امیدوارم هم خودم مفید باشم و هم از اینجا فایده ببرم [shaad]
سلام به همگی. مهدیه هستم دانشجوی ترم 6 مهندسی رباتیک وقصد ادامه تحصیل در رشته مکانیک(گرایش طراحی کاربردی) رو دارم.
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.
در ضمن در خصوص پروژه های رباتیکی و پروژه های متلب اگر کسی کمک خواست خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنم
سعید جعفری
گرافیست و طراح وب
لیسانس نرم افزار کامپیوتر
بسیار خوشحالم که در جمع شما هستم
[golrooz]
وب سایت شخصی
وب سایت کاری
سلام. من حسینم.
25 سالمه. دانشجوی برق.
تازه این فروم عضو شدم. خوشحال میشم دوستای خوبی اینجا پیدا کنم [labkhand]
سلام یاس هستم
23سالمه
دانشجوی ارشد مهندسی شیمی گرایش پلیمر
اشنایی هم با اینجا ندارم اگر راهنماییم کنین ممنونتون میشم
بازم ممنونم از تک تک دوستان
salam hosna az bachehaye robotic shahrood
donbale chand nafarim vase sakhte ye robote nesbatan sakht
har kasi mitune komak kone be man mail bezane
hosnamozafari1993@gmail.com
سلام
دنیا هستم
امسال کنکور دادم اما متاسفانه یا خوشبختانه برخلاف تصوراتی که میشده،من سرجلسه کنکور حالم بد شد و .... فکر کنم برای سال بعد پزشکی بمونم ... الله اعلمه!
اما از اونجایی که درس مدرسه و ... یکم یه کوچولو کسالت آور بوده برام .. بیشتر درگیر جشنواره ایده می شدم تا برای خودم شرط درس خوندن بذارم ...
اینجا رو از لینک یه آموزشگاهی تو ساری پیدا کردم ..
و خوشحالم از جمع فکرای قشنگ نه تعداد کاربرای زیاد... بااینکه از جمع پرهیز می کنم امیدوارم اینجا بتونم کاری از پیش ببرم ...
سلام من نگار هستم مهندس رباتیک تازه فارغ التحصیل شدم [nishkhand]
دوست دارم بتونم فعالیت های بیشتری اینجا انجام بدم