پاسخ : اولین کسانی که در انجمن نخبگان جوان باهاشون آشنا شدید چه کسانی بودند ؟
اولین کسی که اسمشو شنیدم بلدرچین بود...ممکنه ایشون منو نشناسن اما من چون با داداشم در ارتباط بودن میشناختمشون...
اولین دوستم و اولین کسی که باهاشون آشنا شدم : زهراقربانی
کسی که به من سایتو معرفی کرد : حسین متقی که بهترین دوست تو این سایت برای منه(چون داداشمه!!!![nishkhand])
اولین کسی ک در پستی ک گذاشته بودم سوتی گرفته بود [nishkhand]و باهاشون اشنا شدم اقا یا خانوم تروریست بود.[golrooz]
نمیدونم ایشون خانوم هستن یااقا به هر حال موفق باشن[golrooz]
ریپورتر ...
گل سایتن .. [golrooz]
یاسمین 5454 اولیشون بود که با روی باز استقبال کرد. ممنونم ازش..[golrooz][boosidan]
اولین کسی که باهاش آشنا شدم 7raha7 بودند که البته خودشون سایت را بهم معرفی کردند[golrooz][golrooz][golrooz]
اولین کسی که آشنا شدم کسی بود که سایت رو بهم معرفی کرد.
مهدی زمانی با نام کاربری "مهدی" که خوشبختانه در 3-4 سال دوستی که داشتیم میتونم بگم کسی نمیتونه جاشو برام بگیره. خیلی ها سعی کردن که رابطه ما رو خراب کنن ولی مطمئن باشن که نمیتونن بین دو تا مرد رو به هم بزنن.
بقیه دوستان رو هم بعد از ایشون کم کم اشنا شدیم. همه رو هم دوست داریم . گرچه برعکسش شاید زیاد صادق نباشه
موفق باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi42
اولین کسی که آشنا شدم کسی بود که سایت رو بهم معرفی کرد.
مهدی زمانی با نام کاربری "مهدی" که خوشبختانه در 3-4 سال دوستی که داشتیم میتونم بگم کسی نمیتونه جاشو برام بگیره. خیلی ها سعی کردن که رابطه ما رو خراب کنن ولی مطمئن باشن که نمیتونن بین دو تا مرد رو به هم بزنن.
بقیه دوستان رو هم بعد از ایشون کم کم اشنا شدیم. همه رو هم دوست داریم . گرچه برعکسش شاید زیاد صادق نباشه
موفق باشین
چاکریم مرررررررد
من با اولین کسی که آشنا شدم EVIN ALLAH بود که البته قبلا اسمشون یه چیز دیگه بود و لازم میدونم که ازشون تشکر کنم .
evin allahعزیز خییییییییییییییلی ازت متشکرم.
[golrooz]
من اولین بار با M@hdi42 سه سال پیش در یک سایت نظامی آشنا شدم . بهترین آشناییم هم تا به امروز همون آشنایی بود. sh_dokhtar15
خیلی اذیتش میکردم اما یک بار ندیدم ناراحت بشه . دلم هم براش تنگ شده. برای شوخی هاش. اذیت کردناش...sh_dokhtar3