هر وقت آب خونمون قطع میشه، بعد که وصل میشه سازمان آب واسه عذرخواهی اولاش آب پرتقال و آب هلو از توی لوله برامون میفرسته !
نمایش نسخه قابل چاپ
هر وقت آب خونمون قطع میشه، بعد که وصل میشه سازمان آب واسه عذرخواهی اولاش آب پرتقال و آب هلو از توی لوله برامون میفرسته !
در بدترين روزها اميدوار باش زيرا که زيباترين بارانها از سياه ترين ابرها مى بارد
زندگی ریاضیات است . خوبی ها را جمع کنید ، دعواها را کم کنید ، شادی ها را ضرب کنید ، دردها را تقسیم کنید ، نفرت ها را زیر رادیکال ببرید . عشق را به توان برسانید .
اناهیتا
1:06
28/05/1390
زندگی مثل پیانو است ، دکمه های سیاه برای غم ها و دکمه های سفید برای شادی ها . اما زمانی میتوان آهنگ زیبایی نواخت که دکمه های سفید و سیاه را با هم فشار دهی .
اناهیتا
1:07
28/05/1390
انسان زمانی خود را میشناسد که به مرزهای خود برسـد. پائولو کوئیلو
آناهیتا
13:10
28/05/1390
چنان باش که بتوانی به هرکس بگویی مثل من رفتار کن. گانت
آناهیتا
13:12
28/05/1390
هرگا ه با هر فردی صحبت کردی وخواستی بدانی در قلبش چه احساسی نسبت به تو دارد ببین لحن کلامش با تو چگونه است اگر لحن کلامش با تو بردل نشست بدان درقلبش هم همان احسا سی رادارد که بر زبان می آورد. سقراط حکیم
آناهیتا
28/05/1390
13:12
خدايا بجز خودت به ديگري واگذارم مکن. خدايا به که واگذارم مي کني؟ آيا به خويشاوندي که از من ببرد يا به بيگانه اي که مرا از خود دور کند يا به کساني که خوارم شمرند و تويي پروردگار من و زمامدار کار من- اي خدا قرار ده بي نيازي در نفس من و يقين در دلم و اخلاص در کردارم و روشني در ديده ام و بينايي در دينم
آناهیتا
13:16
28/05/1390