سلام دوستان!
من المیرا هستم از تهراان متولد 75 ...........سوم ریاضی هستم در حال حاضر......[labkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان!
من المیرا هستم از تهراان متولد 75 ...........سوم ریاضی هستم در حال حاضر......[labkhand]
سلام،الهه هستم،24فروردین 24 ساله میشم،لیسانس علوم تربیتی دارم، اما ارشد روانشناسی شرکت کردم،چون روانشناسی رو بیشتر دوست دارم وبه خاطر اینکه دبیر انجمن روانشناسی دانشگاه بودم وکار مشاوره وبرگزاری کارگاه های مهارتی رو برعهده داشتم،از این رشته کم وبیش سر در میارم،برام دعا کنین قبول بشم،امیدوارم بتونم جهت ارتقا وپیشرفت سایت کمکی بکنم،راستی از شما هم کمک میخواما!!!
سلام منم حوا هستم [labkhand]چند ماه کمتر از انگشتای ی دست مونده تا 22 سالم بشه[tafakor]
ترم 6 مدیرین بازرگانیم ایشالا 7 ترمه تموم کنم راحت بشم[nishkhand]
چون بیشتر ب کارای هنری علاقه دارم مخصوصا دوست دارم مدرک تدریس گیتارمو تا اخر امسال بگیرم ب امید خدا[sootzadan]
سلام.من دختر بابامم.سه چهار ماهه دیگه 20 ساله میشم.بچه ی بوشهرم و خیلی خیلی خیلی خوشحالم که توی این سایت عضو شدم[golrooz]
سلام پیام هستم 21ساله ترم 5مکانیک اگه مشکل یاسوالی داشتین درخدمتیم.به امیدتحقق فردایی ساخته تفکراتمون.
موفق باشین المیراخانوم...منتظررتبه1تون یم....
سلام سلام
من ستاره هستم 15 از مشهد
و خوشحالم که به جمع شما اومدم
امیدوارم دوست خوبی براتون باشم[golrooz]
سلام.محمود پرواز مدرس پرواز و سازنده انواع هواپيماهاي كنترل از راه دور وبرگزار كننده دوره هاي هواپيمايي در سراسرايران.اگه كسي در زمينه رشته هاي هوانوردي عمومي يعني خلباني ومدل كاري داشت با سرچ نامم در سايت ها به وبلاگ ها وسايت هاي مختلف ميتونيدبه جواب برسيد ويا با شماره 09357642326 با ذكر نام سوالتون رو بپرسيد.
سلام ب همه دوستای گلم بخصوص داش مصطفی.......
من سیامک دانشجوی مهندسی مکانیک خودرو هستم...خوشحالم ک عضو این سایت توپ شدم.....
با آرزوی موفقیت برای همه دوستای گلم[cheshmak]