سلام به همه دوستان عزیزم
میشه خواهش کنم به من برای انتخاب موضوع پایان نامه امم کمک بکنن لطفا هرکس هر پیشنهاد داره لطف کنه بزار اینجا ممنون میشم از همه که تو بحث شرکت کنن و به من کمک بکنن ممنون از همکاریتون بزرگواران
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان عزیزم
میشه خواهش کنم به من برای انتخاب موضوع پایان نامه امم کمک بکنن لطفا هرکس هر پیشنهاد داره لطف کنه بزار اینجا ممنون میشم از همه که تو بحث شرکت کنن و به من کمک بکنن ممنون از همکاریتون بزرگواران
مدیریتی باشه گرایش مالی یا بازاریابی لطفا اگه مقاله انگلیسی ترجمه شده هم دارید بهم بدید عالی میشه
ممنون از توجهتون شرایط من جوریه که ترجیحا خودم باید اقدام بکنم وگرنه منم از خدامه
سلام [golrooz]
1.انتخاب آمیخته بازاریابی مناسب با استفاده از تکنیک.....با رویکرد برنامه ریزی استراتژیک بازاریابی،مطالعه موردی:شرکت.....
2.بررسی تاثیر مدیریت بازاریابی بر افزایش فروش داخلی و جهانی محصول،مطاله موردی :محصول ....شرکت...
3.بررسی عوامل موثر بر تصمیم خرید خودرو
4.عوامل موثر بر عملکرد تیم های مراقبت پرواز در فرودگاه
5.بررسی تاثیر مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) بر مزیت رقابتی شعب بانک .....
**به نظرم موضوعات مثل تاثیر نحوه چیدمان،یا نوع بسته بندی محصول بر فروش هم موضوعات جالبیه!
متاسفانه مقاله ندارم.
ممنون اينا رو دارم بیشتر دنبال موضوعات بکرتری هستم
کاربرد منابع مالی بر اساس استاندارد iso9001
منابع مالی در مهندسی سیستم
منابع مالی در ERP
مدیریت زنجیره ارزش (کانال های توزیع ، پشتیبانیو عمده فروشی)
عوامل موثر در قیمت گذاری محصولات
موازنه بهینه زمان و هزینه در پروژه های ساخت و طراحی محصولات (البته این مورد موارد مشابه با الگوریتم های مختلف داره اما شما از نطر مدیریت مالی بررسی کنید)
و...............................
نحوه تخمین هزینه انجام فعالیت های پروژه و تخمین هزینه کل پروژه بر مبنای آن
متد های تخصیص منابع مالی به پروژه و اجرای آن
رویه ای به منظور کنترل هزینه های انجام پروژه و تهیه گزارش های مالی و تجزیه و تحلیل آنها
اینا هم هم موارد دیگه.
این موارد یکی از مشکلات تمام صنایع و شرکت ها هست که توانایی مدیریت روی منابع مالی را ندارند و نمی دانند برای یک پروژه به جزیئات چه خرج هایی و از چه منابعی استفاده شده است.