نوشیدن ادرار گاو برای درمان بیماریها
در این باور عجیب آنها نوشیدن ادرار گاو ماده را پیش از طلوع آفتاب برای درمان بعضی بیماری های لاعلاج نظیر سرطان می نوشند.
تصاویر مربوط به گاوداری در ایالت شمالی آگار است که صاحب آن گفته است هر روز به تعداد متقاضیان ادرار گاو افزوده می شود
منبع : http://www.yjc.ir/fa/news/4707215/%D...88%DB%8C%D8%B1
پاسخ : نوشیدن ادرار گاو برای درمان بیماریها
'' بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ''
سلام
به نظر من که چون کارشون اعتباری نداره از باب پزشکی ، کسانی که اعتقاد دارند و این روش رو برای درمان بیماری خودشون استفاده می کنن ، نتیجه هم میګیرن ، از روش تلقین استفاده میشه ، چه ایرادی داره ګاهی اینطوری یکی درمان شه ؟! [tafakor] وقتی تفکر افراد به این سمت سوق پیدا می کنه ، خب توی این جهان برای هر چیزی راه بسیاره و عده ای این راه رو انتخاب می کنن ، به نظرتون ایرادی داره ؟! ګاهی هم افرادی از این منظر از اعتقادات بعضی سوء استفاده می کنن که خب از انسانیت دوره ولی شاید همین سوء استفاده مثل مورد اینجا به نفع فرد هم بشه و بیماریش علاج پیدا کنه ...
پاسخ : نوشیدن ادرار گاو برای درمان بیماریها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
'' بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ''
سلام
به نظر من که چون کارشون اعتباری نداره از باب پزشکی ، کسانی که اعتقاد دارند و این روش رو برای درمان بیماری خودشون استفاده می کنن ، نتیجه هم میګیرن ، از روش تلقین استفاده میشه ، چه ایرادی داره ګاهی اینطوری یکی درمان شه ؟! [tafakor] وقتی تفکر افراد به این سمت سوق پیدا می کنه ، خب توی این جهان برای هر چیزی راه بسیاره و عده ای این راه رو انتخاب می کنن ، به نظرتون ایرادی داره ؟! ګاهی هم افرادی از این منظر از اعتقادات بعضی سوء استفاده می کنن که خب از انسانیت دوره ولی شاید همین سوء استفاده مثل مورد اینجا به نفع فرد هم بشه و بیماریش علاج پیدا کنه ...
درود بر شما
بله کاملا موافقم
امروزه قسمت عظیمی از علم پزشکی بر پایه ی تلقین بنا شده و بنا بر شواهد و سخنان پژوهشگران تلقین در درمان بسیار موثر است
از نظر من هم اگر این روش(تلفین) آسیب بیشتری به بدن وارد نکنه هیچ بد نیست