مجنونهای آنی لیلی های آفی
مجنونهای آنی لیلی های آفی
اینجا همه خوبن ، همه مهربونند ، همه از دروغ بدشون میاد ، همه از خیانت نفرت دارن ، همه واسه خودشون فرشته هستند ، همه فکر می کنند ....
ولی نمیدونم این آدما کجای شهرمون هستند که هیچوقت پیداشون نمی کنم!
منبع
پاسخ : مجنونهای آنی لیلی های آفی
حرف حق رو زدی ولی تمام بدیهای ما به لطف و مهربونی خدا پوشیده شده تاما بین هم آبرو داشته باشیم و بتونیم زندگی کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
حرف حق رو زدی ولی تمام بدیهای ما به لطف و مهربونی خدا پوشیده شده تاما بین هم آبرو داشته باشیم و بتونیم زندگی کنیم
درسته خدا ستار العیوبه
ولی به خاطر گناهانمون
تو همین دنیا هم
مجازاتمون میکنه
پس با گناه راحتم نمیشه زندگی کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
بله دقیقا همینطوره .موافقم و ای کاش همه چیز همینجا تموم بشه وبه اون دنیا نکشه که واویلااااااااااااااا....
کاشکی خدا ببخشه
کلا مجازات نکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
کاشکی خدا ببخشه
خدای عزیز 113 بار در اول سوره هاش در قرآن گفته : به نام خداوند بخشنده مهربان...یه همچین خدایی قطعا وحشتناک نیست مگر در برابر ظالمان و کفار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
کلا مجازات نکنه
خدا مجازات نمیکنه بلکه این اثر خطاها و اشتباهات خودمونه که دامنگیرمون میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
خدای عزیز 113 بار در اول سوره هاش در قرآن گفته : به نام خداوند بخشنده مهربان...یه همچین خدایی قطعا وحشتناک نیست مگر در برابر ظالمان و کفار
خدا مجازات نمیکنه بلکه این اثر خطاها و اشتباهات خودمونه که دامنگیرمون میشه
خودتونم میگید کفار
مگه کافر شدن سخته
مگه شرک سخته
من خودم شخصا اصلا خودمو مسلمون قبول ندارم
اصلا اصلا
. برعکس به نظر من با خواست خدا نتیجه کار بدو میبینیم و مجازات میشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
خودتونم میگید کفار
مگه کافر شدن سخته
مگه شرک سخته
من خودم شخصا اصلا خودمو مسلمون قبول ندارم
اصلا اصلا
. برعکس به نظر من با خواست خدا نتیجه کار بدو میبینیم و مجازات میشیم
بله درست میفرمایید ...یک برگ از درخت نمیفته مگر خدا بخواد ...نظام هستی بر پایه قوانین خدا در حال انجام کاره ...هر عملی را عکس العملی ست... و هر رفتار و اقدامی اثر وضعی خودش رو بر جهان هستی میزاره...منظوراز شرک و کفر ، شرک و کفر علنی و هوشمندانه و دشمنانه هست و نه سهوی و نادانسته که با تذکر رفع میشه...پس نیازی نسیت خودتونو سرزنش کنید که آیا مسلمون هستید یا نیستید بلکه همین مقدار که سعی بکنیم در چهارچوب سجایای اخلاقی انسانی حرکت بکنیم ،قطعا تمام انسانها متوجه حسن نیت و خوبیهای شما خواهند بود بدون اینکه حتی اهل دین و مذهب باشن