پاسخ : ..روز جهانی روشن دلان..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
روابط عمومی سایت
همیشه یادمان باشه همه ما نمی توانیم دریا و آسمان و زمین و شکوه خدا رو با چشمان خود ببنیم و باید با چشم دل با همه آنها ارتباط برقرار کنیم ...
و اینکه خدا حکمتی قرار داد تا عده ای روشن دل ( نا بینا ) و عده ای روشن چشم ( بینا ) باشیم ...
باشد که همگان در نزد خدا یکی هستیم و خواهیم بود و به قدر توان و عقل و ایمان همه ما در روز حساب جواب خواهیم داد ...
ای کاش طوری باشیم که نابینایان با چشمان بینای ما زندگی رو سبز ببیند و هرگز سیاهی بر آنها سایه انداز نباشد
[golrooz]
ای کاش بتوانیم
و گاهی همه ما شاکر نیستیم از این بزرگترین نعمت خدا ...
فرض کنید دیدن دریا و زمین و اسمان برای ما عادی شده
کاش لحظه ای خودمان را بزرایم در جای کسی که هیچ تصوری از دریا ندارد ولی ایمانش به خدا از همه ما قوی تر است ..
گر چشم بامداد به خورشید روشن است
ما را دل از خیال تو جاوید روشن است
آوارگی ست طالع ما روشنان عشق
وین مدعا ز گردش خورشید روشن است
در این شبی که روزنه ها تیرگی گرفت
ما را هنوز دیده ی امید روشن است
در قلب من دریچه به خورشید ها تویی
وقتی که شب ز روزن ناهید روشن است
فرجام هر چراغی و شمعی ست خامشی
عشق است و بزم عشق که جاوید روشن است
شفیعی کدکنی(م.سرشک)
خدا گر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگری
شاید الان که می خواستم یه عکس مناسب پیدا کنم تازه فهمیدم اگه نور چشمی نداشتم چی میشد...
خداوند رو سپاسگذارم بابت همه نعمتهاش مخصوصا نور چشمانی که عطا کرده.
انشاالله با چشمانم در مسیر او حرکت کنم..
و برای همه کسانی که از این نعمت محروم هستند و همچنین کسانی که آنقدر روح بزرگی دارند که خودشون رو نمی بازن و تلاش می کنن که مفید باشند هم آرزوی موفقیت می کنم
این احساس زیبای پاییزی تقدیم به همه روشندلان عزیز
http://www.roozeshadi.com/wp-content...9/10/paeez.jpg
تو اون چند روزی که چشمام به نور آفتاب خیلی حساس شده بود و تو بیرون رفتنم مشکل داشتم تازه فهمیدم این روشندلان عزیز چه ها که نمیکشند ...
بینایی نعمت بزگیست، اما بزرگتر از آن بصیرت قلب است، من دعا میکنم خداوند به همه ما بصیرت قلبی بدهد
- - - به روز رسانی شده - - -
بینایی نعمت بزگیست، اما بزرگتر از آن بصیرت قلب است، من دعا میکنم خداوند به همه ما بصیرت قلبی بدهد