اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
شهر الرمضان الذی انزلت فیه القرآن.... حلول ماه مبارک رمضان ، ماه پر خیر و برکت، ماه مغفرت ، و ماه میهمانی خدا را به حضرت عالی و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده ، امید وارم در این ایام با خدا ، برای خدا ، و به خاطر خدا ....باشید. خوش و خرم و موفق باشید
سلام ممنون
سلام صبح بهاریتون به خیر و شادی ار تقبل و ارسال درخواست دوستی بسیار خرسند شدم. از آشناییتون خوشوقتم. انشالله این دستیمان پابرجا و بتونیم از تجربیات همدیگر استفاده نماییم. در پناه حق و همیشه با حق .... بوده باشید.
سلام دلا دلبر همی داند که من دیوانه دلدارم - نمی داند دلا دلبر من دیوانه ، دل دارم دلی دارم نه دلداری ، خدا را هر چه پنداری - دلی خواهم به دلداری که با وی درد دل دارم ... اینجانب مهندس فرهاد علی پور فارغ التحصیل مهندسی سخت افزار کامپیوتر، مخترع، محقق، شاعر و نویسنده قطعه شعری که نوشتم چند بیت از آخرین شعرهایم بود که برای فتح باب و ایجاد دوستی و ارتباط تبادل افکار و علوم یافته های جدید در زمینه های الکترونیک و کامپیوتر و شعر و مقاله ارسال میدارم. امید است در ساحت علم الکترونیک و هنر یاری گر همدیگر بوده و به این حدیث : ذکات العلم نشرهو... جامع عمل بپوشانیم. منتظر جواب و ارتباط