دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین reza azadi و * Robo milad *

5 پیغام بازدید کنندگان

1. مدرک بیارید حذف نمیشه
  2. دوست عزیز اینجا سایت نخبگان
    کوچه بازار نیست که
  3. سلام
    اینها جوابی بود که من به ناظم کل سایت دادم روشنه که ما وقتی حرف هم رو میفهمیم که پستهای ما بر گرده وگرنه دیکتاتوری شاخ و دم نداره . ببین :

تپلی نگفتم. گفتم : تپلم
    در ضمن جوابی که ایشان دادن با جواب ما یه اندازه احترام داشت
    و منظور ما از پست دروغ تاپیک دروغ بود انتشار اخبار دروغ مال سایتهای است که افرادش .... ( نمیگم تا بهتان بر نخوره ) نه سایت نخبگان
    تشخیص دروغ بودنم با نخبگان! است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    قوانین باید حافظ شعور انسان باشه نه توهین به ان .
    به هر حال ما تشخیص دادیم و عنوان کردیم چون مدیر ان قستم انقدر پرت هستن که در تاپیک قبلی هم که همچین خبر دروغی بود و نویسنده تمام کم اورد به جای حذف کامل تاپیک پستهای ما رو پاک کردن
    پس تا الان دو تا تاپیک با خبر دروغ دارید
    در تاپیک خودم با عنوان _من سرمایه گذارم تهران _ دوتا پست ما رو حذف کردن حقیقت تلخه . حالا چون سایت نخبگان راه انداختید فکر میکنید مملکت هم درست شد هر کسی که اون دو تا پست رو پاک کرد روشنه که تنها اسمش نخبه است نه در عمل . چرا که ما در عمل اموزش دادیم
    شما هم خودتان را ناراحت نکن.!!!!!!!!!! چون دیگه کم کم از شر ما هم راحت میشی
    وقتی قدرت دست شما است پس حقیقت هم دست شما است
    کدام یک از مدیران شما جرات میکنه بگذاره من حرفمو بزنم جلوی کاربران تا خودشان قضاوت کنن
    بخیال بای بای
  4. دوست عزیز اگر در مورد حذف تاپیکی مشکلی دارید به خودم پیام بدید .با نوشتن توی پیامهای پروفایل من
    - تو پروفایل خودتون بنویسید کسی نمیبینه که ؟؟!!!
    اگر هم با من به نتیجه نرسیدیدبه مدیران ارشد که نام کاربری نارنجی دارند اطلاع بدید یا به مدیر کل سایت اقا مصطفی بانام کاربری قرمزاطلاع بدید .
  5. باسلام
    تذکر :
    دوست عزیز پستهای شما درتالار اختراعات حذف شدند - ظاهرا علاقه دارید که پست های اسپم و بحث بی دلیل خودتون رو ادامه بدید
    درجریان باشید پست های شما در این سایت توسط مدیران ارشد کنترل و ادعاهای بی اساس شما در سایت های دیگر راجع ب سایت علمی نخبگان توسط حراست پیگیری قانونی میشود .
    ( پیشنهاد دوستانه : اگر شخصا روی طرحی کار میکنید و دوست دارید دیگران رو از جریان اصلی منحرف کنید راههای دیگری هم هست )
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 5 تا 5