اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام خانم دکتر امشب یه سر به سایت زدم گفتم که عرض ادبی کرده باشم در پناه حق
باز نشستگی مبارک باشه احسان جان
سلام رئیس بزرگ اهوال شما خوبی ؟ چه خبر؟ ما که همیشه یاد شما هستیم یا علی
خیلی ممنونم سلامت باشی ... میدونی تغییراتی در سایت قرار هست اجرا بشه با نصب پرتال مطمنا مدیران هم خیلی تغییرات خواهند داشت در جریان باش.
سلام بر استاد عزیز خودم منم خوبم شما چطورید بهتر شدین؟ من که خیلی کم به سایت سر میزنم اونم روی بی وفایی نزارین واقعا گیرم ولی همیشه به یادتون هستم
سلام اقا احسان حالتون چطوره ؟
خدا رو شکر احسان عزیز همین که خودت و سارا خوب هستید خبر خوبی هست....مواظب هم باشید رسم زندگی همینه... مطمنا منتظرت هستم تا ارشد رو امتحان بدی و خبر موفقیت برگردی به سارا هم بگو روابط عمومی هر زمان بیات میدم دست خودش....روابط عمومی دستش تنهاست به سارا هم فقط اعتماد هست سرش خلوت شد بگو بیات
سلام ممونم بد نیستیم سارا هم همه جوره درگیر درسه حسابی داره میخونه منم مشغولم درس میخونم به کار مشغولم دلم تنگ شده واسه اون روزهایی که حسابی سرم به سایت گرم بود واقعا الان مثل اون روزها نمیتونم ولی باور کن دلم واسه تک تک بچه های سایت تنگ میشه برای شما برای مهدی عزیز وووووووووووووووو خوب ولی چاره نیست باید روی این طرف بیشتر تمرکز کنیم در پناه حق استاد عزیز
سلام ممونم بد نیستیم سارا همه جوره درگیر درس ده حسابی داره میخونه منم مشغولم درس میخونم به کار مشغولم دلم تنگ شده واسه اون روزهایی که حسابی سرم به سایت گرم بود واقعا الان مثل اون روزها نمیتونم ولی باور کن دلم واسه تک تک بچه های سایت تنگ میشه برای شما برای مهدی عزیز وووووووووووووووو خوب ولی چاره نیست باید روی این طرف بیشتر تمرکز کنم در پناه حق استاد عزیز
سلام ای بزرگم منونم بد نیستیم سارا همه جوره درگیر درس ده حسابی داره میخونه منم مشغولم درس میخونم به کار مشغولم دلم تنگ شده واسه اون روزهایی که حسابی سرم به سایت گرم بود واقعا الان مثل اون روزها نمیتونم ولی باور کن دلم واسه تک تک بچه های سایت تنگ میشه برای شما برای مهدی عزیز وووووووووووووووو خوب ولی چاره نیست باید روی این طرف بیشتر تمرکز کنم در پناه حق استاد عزیز
سلام احسان عزیز حالتون خوبه؟ سارا خانم گلم حالش چطوره....
روابط عمومی سایت از e.einitabar جهت شرکت در موضوع تقدیر و تشکر از Isengard مدیر ارشد سابق سایت نخبگان دعوت کرده است.
سلام احسان عزیز خوبید؟ خوشحالم از مرخصی برگشتی ........
هرگز زانو نخواهم زد، حتی اگر سقف آسمان کوتاهتر از قامتم باشد. "کوروش بزرگ"
سلام احسان عزیز خوبی شما ؟ سارا گلی چطوره ...اوضاع درساش خوبه ..... بهش بگو دلم براش تنگ شده