اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
بابا ازیت نکن....جدی نمیزاره... چه کنم؟!؟!؟؟ برم به ادمین بگم؟ها؟؟؟
سلام ابجی. لطفت کافیه. قضیه اونبار بود که 3 تا دادی؟ ازا ون به بعد به جرم خساست سیستم باهات لج کرده . :دی
سلام داداش جدی جدی نمیزاره بهت امتیاز بدم.... چرا؟!؟!؟!؟
فعلا ندارم خخخخ شروع شده ولي برنامهرهفتكي مشخص نيست منو كسي اذيت كنه؟ مكه جرات دارن؟ ابجيم كه كشوره، خودمم فرمانده ارتش اووووف ميتونيم بريم يه كشور مثل كوكوريو درست كنيم فكر بد نكني هااا. شكست عشقي هم نخوردم خخخخخخخخ
مگه تو دانشگاه نداری پسر؟!؟!؟ چرا؟ چی شده؟ کسی ازیتت کرده؟ بگو برم بزنم له و لوردش کنمیه فیلیپینی و خلاص
قررررررربونت ابجي عزيزم. به قول همشهريتون( خواجه امري) يه حسي دارم اين روزا شايدم مردم حواسم نيس......
خدا نکنه داداشم... شما همینجوری سایتون که بالا سر ما هست کافیه... یه مشکل با نت یونی داشتم... حل شد
امتیازو خوب اومدی. دققققققیقا چیکار داشتی اخه؟ من بمیرم که به کارت نیومدم
به...دروود پسرم خوبی؟ اون موقع نیازت داشتم الان..!!!!!!؟؟؟ میبینم که دوباره آواتار خوشگله رو رو کردی.....امتیازارم درو....:دی راستی شما خودت خرزه ایی چه نیازی به گل بود
سلام ابجی الان هستم.خوبی ایشالله؟
سلام هستی؟
عیبی نداره ابجی. این نیز بگذرد.....
یعنی خوشم میاد تو این سایت صدی نود عاشقن.....
..
حالا چی شدههههههههههههههههههههههه هههه عاشق شدی؟؟؟
...
من نمیدونم این سیستم امتیاز من با تو مشکل داره..... هر وخ شیطون گولم میزنه که بهت امتیاز بدم فرشته ایی قالب یک پیام میاد میگه اول باید به یکی دیگه امتیاز بدی این تاپیکه چیه1؟!؟!؟ تو انقد دلنوشته هات خونیه؟!؟!؟! بیخیال باباااااااااااااااااا