اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
نه بابا این اس نبود که زورکی به سرباز برسه میخوام اس ها رو یه جایی رو کنم که بترکونه ولی نمیدونم کجا حیفه بخوام تو سایت و وبلاگ بذارم سرقت ادبی میشه
واقعا بهت تبریک میگم آس هات رو نکن بابا !
ویرایشش کردم واست اینو ببین
دیگه حسش نیست همون کم بودنش خوبه دیگه اونم تازه بدون فکر بودو یهو نوشتم
خواهشا ادامش بده خیلی جالب بود
سلام اره دیگه تو گفتی منم ادامه دادمش
وای خدای من چه با حال بود خودت گفته بودی ؟
در فرو دست حتما کفتری میخورد اب اب را گل نکنید آخر این گل شدن آب دلی میشکند این اب ذلال میرود سمت زندگی از بهر شروعی میرود تاکه سر سبز کند قلب تو را حتی مرا سرسبزی هر دیده بینا همه از حرمت این آب روان خواهد بود اب را گل نکنید و اجازه ندهید به کسی از حاشیه سازان زمان تا که گل گردانند این اب روان شاید.......... شاید این آب ذلال دل بی تاب مرا ............. بگذریم... آب را گل نکنیم غصه در دل نکنیم نگذاریم نفس خسته شود وقت فریاد نباشد امروز زمزمه باید کرد در همه نقطه ی شهر دل سهراب که خون شد ما نیز خون دل ها خوردیم بس در سینه تبدار نگه داشته ایم این جمله: "اب را گل نکنید" کاش میدانستند اگر این اب گل الود شود دل ما میمیرد آه از حرمت بشکسته این اب روان که کسی قدر نگاهش نشناخت تو و من ما باشیم فکر فردا باشیم نگذاریم که فردا گویند: "آب را گل کردند غصه در دل کردند"
آب را گل نکردند ما نیز آب را گل نکنبم .................... در فرود دست هنگام کفتری می خورد آب ! واقعا همچین چیزی هست !!!!! نه واقعا ×
یه کم زیر اواز بزنیم اول صبحی؟؟؟؟؟؟ هاییییییییییییی امااااااااااااااااااااااا ان امااااااااااااااااااااااا اااااااااااااان ایییییییییییییییییییی دلللللللللللللللللللللل امااااااااااااااااااااااا ااااان هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااای امان امان امانننننننننننننن چطوری ؟ میخوام کاست امان امان بدم بیرون!!
سلام ممنون به شما هم مبارک باشه
با نام رضا دلت مصفا گردد ، درد و غم سینه ات مداوا گردد ، گر روزی نهی به درگهش با اخلاص ، هر عقده ز کار بسته ات وا گردد .ولادت با سعادت شمس الشموس ، امام رضا (ع) مبارک .
هست را اگر قدردانی می شود بود وچه تلخ است هستی که بود شودو دارمی که داشتم !
سلام ای مسافر که شب میروی به قلب سیاهی و تب میروی مرو تا سحر گردد این روزگار چرا اینچنین پر غضب میروی به سوی دل خون و یا سوی اشک و یا سوی خندیدنی پر طرب میروی تو همواره رفتن بود در سرت بمان تا سحر از چه شب میروی؟ (قلت ضیاد داره کصی نخنده لفتن)
من به دیدار کسی رفتم در آن سر عشق رفتم ... رفتم تا زن تا چراغ لذت تا سکوت خواهش تا صدای پر تنهایی چیز ها دیدم در روی زمین نردبانی که در ان عشق می رفت به بام ملکوت ! سهراب سپهری
سلام بر یاران همراه سلام اتشنشانان همراه سلام بر تلفن همراه سلام بر اولین همراه سلام بر کلا همراه و سلام بر دیگر همراهان
سلام ممنون بر شما هم مبارک باشه
الهی فطرمان را فاطر ایمانمان را فاخر روحمان را طاهر اماممان را ظاهر و یارانمان را باهر بگردان طاعات قبول درگاه حق عید فطر بر شما و خانواده محترمتان مبارک .
سلام بر شاعران . مهندسان و اعضای باشگاه کله پزان !
http://www.njavan.com/forum/showthre...020#post346020 درود بر اتش نشانان اتش افروز