اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اکی. شما هم به اون دوستتون اپیک 91 فکر کنم بود، بگین تشکر . راستی برین تو گروه بگین با چه نرم افزاری آشنایی دارین و چیو میخاین باهش آشنا شین. من کلی گفتم اسمی از برق نیاوردم
دعوت دوستانی که اعلام همکاری کردن هم با شما
بسم الله کلیدشو زدم این گوی و این میدان
بسم الله کلیدشو زدم نرم افزارهای مهندس برین عضو شین
ممنون پس مهندس کلید گروهو بزن . درود بر خانوم مهندس
چشم هر چی آقای مهندس بگه
روز شمام بخیر به نظرم اسمش نرم افزارهای مهندسی باشه . پیشنهاد شما بود شما گروهو بزنین. تشکر
سلام مهندس بعداز ظهر آدینه بخیر نمیدونم من که برقی نیسم زیادم با اسمای برقی آشنای ندارم.مهندسان برنامه نویس خوبه.شما که همه زحمتشو انجام دادین اینم روش
سلام مهندس اسم گروهو بگین تا فردا پس فردا هم گروه رو ایجاد کنین.
سلام مهندس نظر لطفتونه سرکار . اکی گروه رو همین روزا میزنیم. اسمش چی باشه؟ با توجه به اینکه میخایم توش نم افزارای برقو کار کنیم
سلام مهندس واقعا من به مهندس پیگیری مث شما افتخار میکنم این چن وقت دانشکده یکم داره سر کاراموزی اذیت میکنه همش اونجام نمیرسم دیگه وبگردی کنم دیگه همه ی زحمتها افتاده رودوش شما به نظرم تعدادبچه ها کافیه انجمن روایجاد کنیم البته بازم هر چی آقای مهندس صلاح بدونن
سلام مهندس احمدرضا73 هم اعلام حضور کرد. خانوم hn هم میخان متلب یاد بگیرن. شما چه خبر
سلام مهندس جه خبرا؟
آقای هادی الک هم اعلام حضور کردن.
نظر لطفتونه . به کارهای دانشگاتون برسید اونا مهمتره . موفق باشید مهندس البته هنوز سرکار نرفتم
مهندس فعال ممنون واقعا دارین زحمت میکشین شرمنده من یکم این ترمی سرم شلوغه خیلی وقت ازاد ندارم خوشبحال شرکتی که همچنین مهندسی توش مشغول به کاره
خانوم چکامه 91 هم گفتن میان تو گروه و ما سعی داریم جواب سوالات ایشون رو بدیم. حسن این سایت اینه که هم بچه های فارغ تحصیل هستن هم دانشجویان عزیز در هر ترمی.
سلام مهندس. وظیفس نه من دانشجو نیستم . امروز 2 نفر اعلام آمادگی کردن. m.g.s.t.r عزیز و ali mobini عزیز
سلام مهندس ممنون که خبر دادین منم متلب و اس پایس بلدم راستی شما هنو دانشجوین؟
پرسیدم تشکیل گروه مشکلی نداره. فقط الان باید دنبال اعضا باشیم. موفق باشی مهندس راستی شما چه زبانایی رو بلدی؟ به کدوما مسلطی؟ من متلب . اچ اسپایس. پروتوس. اِی دی اس. سه تای آخری رو خوب بلدم