اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اره دقيقا، فقط بلدن بكن استااااد ٩/٥. رو ١٠ ميكني قبول شيم؟
دانشجو؟؟؟ تنها چیزی که دنبالش نیست دانشه بخاطر همینم ضایع نمیشن
اي بابا خنجر نزن ،دي مخلصيم، دقيقا من باهات موافقم، به اميد ضايع شدن همه دانشجويان عزيز
سلام.با مرام خودتی ولی کاملا درسته حرفت و فقط تو این زمینه باهات موافقم.البته فقط همینا.(( علم علم و پیشرفت تو هر زمینه ای به تناسبش پیشرفت های دیگم شامل میشه.))
سلام بر حسين عزيز . خب زبون علم يه زبان مشتركه ، عمران و مكانيك سرش نميشه ، قوي تر شدن دانشجوهاي عمران باعث قوي تر شدن مكانيك اي ها هم ميشه قطا، همه به هم مرتبط و متصلند، يك دنيا تشكر از امتيازت ، امتياز فقط يه عدد خاليه، مهم مردانكي خودته كه خيلي وقته ثابت شدست، مرسي
خعلی اقایی. دشمنت شرمنده
سلام خوبی شما؟ راستی ببخشید من یادم رفت برای اون جمله زیبات ازت تشکر کنم.عذر میخوام.
هااااااااااا(با لهجه شیر فرهاد) خاک وچوکمان وَشد
منکراتی دیدم باید گزارش بدم.مگه اینکه هزینه یه عینک دودی خوب (خشکه!!!!)و بدی ک نتونم از پشتش چیزی ببینم.
نهههههههههههه این چیزای منکراتی چیه شما به خورد جوونا میدین ماهواره لهو لعب هست. ولی حسین شتر دیدی ندیدی
وااااااای؟ مگه ماهواره دارید؟ ملت داریم؟؟؟؟اصلا ماهواره داریم؟
خواهش .بفرمایید شام (نگی ماهوره داریمااا زشته)
آخه چرا انقدر زحمت؟ ما اومده بودیم خودتونو ببینیم شمام که همش تو آشپزخونه اید؟
عصر بخیر.بخور تا سرد نشده.زود باش
قدر بشناسید مستان آخرین پیمانه را میکند تعطیل امشب ساقی این میخانه را گو ب میهمانان ک میهمانی ب پایانش رسید خورده یا ناخورده باید ترک کرد این خانه را عید سعید فطر مبارک
ممنونم بابت امتیاز شرمنده کردین جناب سرتیپ موفق باشی
درود بر حسین .الان خیلی خیلی بهتره . خدایی دعای شما نبود واین همه انرژی دریافتی از جانب دوستان نمیشد که درس بشه. نوکــــــــــــــــــــــ ـــــرم
سلام مهدی جان حالت خوبه؟ پات چطوره؟امیدوارم که بهتر شده باشه