اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اجی من دارم میرم.دانلودش کنی میشه...خداحافظ اجی.
اجی اگر فیلم توی بازار رو میگی تا بیان مجوز بگیرن و تکثیر طول میشکه.اجی اگر پیدا کردی فیلم " زندگی با چشمان بسته " رو بگیر...
فیلم چی بگو کمکت میکنم.
من چندتا فیلم میخوام پیدا نمیکنم
سلام اجی زلفا نفهمیدم چی گفتی!! یکمی واضح بگو.اجی
سلام داداش امیر خوبی؟ میگم من چندتا لینک دانلود فیلم میخوام دارین؟
به! سلام داداش امیر خوبی برادر؟ چه خبرا؟ممنون بابت شعر قشنگت
به نام او به نام حضرت حق که هرچه داریم ازاوست .... کولهباری داریم که همه عِطربوی اوست. به نام آن که عشق را فزون کرد .... بانگِ هجر رادر بَرِ جنون کرد. به نام آن که عشق را پاک آموخت .... دل را بهعشق ومهر وماه آموخت. به نام آن که عشق را نازل کرد .... مهرآورد وعشق راآرزوی عاجل کرد. به نام آن که قلم را جان داد .... به یاد آن کهبانگ نیکی را سر داد. به نام آن که دل دل را طلب کرد .... به دل پاکیآموخت و عِبَر کرد. به نام آن که عشق را یارِ جنون کرد .... فرهادرا در طلب ِ شیرین مجنون کرد. به نام آن که عشق را اَسَد کرد .... زهرهجرعشقرا زهرِ گل کرد.... (بلدرچین) Indolente meraviglia
یعنی واقعا نمیدونیییییییییی؟؟؟؟؟؟
اجی خوب اون منم دیگه. خیلی بانمک بودش شیطون به به خصوصیات خودم. زلفا یعنی چی؟
شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما…شما شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما…شما شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما…شما شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما…شما شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما..شما.. شما..شما…شما شما خیلی تنبل هستین چون همه ی ” شما “های بالا رو نخوندین و حتماً متوجه نشدین که یکی از اونا “سما” هست !. الان دارین سعی می کنین که” سما ” رو پیدا کنین . . . ! و از اینکه اونو پیدا نکردین نا امید شدین
اجی دارم از خنده روده پر میشم چه اس هایی ای خدا.... من عاشق این اس هام میبینی کسی بهم نمیفرسته من میفرستم بخندن ملت ههههههههههههه. کلا الان پیش هرکی میشنی سرما خورده باید بخوریم بعد چایی تو ابلیمو بریزی و لیمو ترش بخوری خوب میشی بعد فردا میری سرما میخوری ههههههههههههههههههههههه
من عاشق اون سنجابم خیلی دوست داشتنیه!
بد نیستم ولی یه بحران انفولانزایی رو پشت سر گذاشتم! بابا خوشا به سعادتت
از یک تا ده یه عدد انتخاب کن؟؟ . . . . ضرب در دو کن؟؟ . . . . . به اضافه سن خودت کن؟؟ . . . . . منهای 2 کن؟؟ . . . . حالا ضرب در 3/14 کن؟؟ . . . اونو ولش کن خودت خوبی؟؟
سلام خوبی اجی زلفا.اره دیگه ایشالا میاد.دانشگاه من که لب کوهه همش برف میاد هرروز برف بازی میکنیم میکوبیم تو سر و صورت بچه ها.ههههههه.خوبی تو؟
سلام داداش امیر خوبین؟ چه خبرا؟ اینقد وضعیت روزانتونو تغییر ندادین که زمستون رسید ولی حیف که برف نمیاد
بذارین زمستون بیاد برفم بیاد چششششششم
گفتم پیشواز برای فصل سرما برم.والا برفهارو باد میبره جای دیگه مااینجا فقط سایه شو پارو میکنیم.کیف و حال داره خوب چکارکنیم دانشگاه که شروع نشده گفتم تمرین برف پارو کنی کنیم اماده باشیم،بفرما بیا کنارما دو تایی برف بپاروییییم