PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سالاد پزخانه نخبگان



نازخاتون
13th July 2011, 11:36 AM
از امروز با طرز تهيه انواع سالادهاي ايراني، فرنگي و ... در خدمت شما هستيم ....
از همه شما دوستان بزرگوار و علاقمند دعوت بعمل مي آيد تا با شركت در اين تاپيك ... ما را از نظريات و تجربيات خود بهره مند فرمائيد.........[golrooz]

نازخاتون
13th July 2011, 11:39 AM
ملیت: ایرانی شیرازی



http://chenchene.com/images/salad_shirazi1.jpg
مواد لازم:
● ١ عدد پیاز متوسط
● ٢ عدد گوجه فرنگی متوسط
● ٢ عدد خیار متوسط
● ١ قاشق سوپ خوری نعناع خشک
● آب غوره یا آب لیمو
● روغن زیتون
● نمک و فلفل به مقدار کافی

ظروف و وسایل لازم:
یک ظرف سالاد

طرز تهیه:
توضیح: در تهیه سالاد شیرازی معمولا روغن زیتون استفاده نمی‌شود ولی من دو تا سه قاشق روغن زیتون هم استفاده می‌کنم. توضیح دیگر اینکه اگر آب غوره در دسترس دارید بهتر است آب غوره استفاده کنید.
گوجه فرنگی، خیار و پیاز را به قطعات بسیار کوچک خرد کنید، همه را در ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید، بعد نمک و فلفل بزنید ده تا پانزده دقیقه قبل از سرو سالاد، روغن زیتون و آب غوره یا آب لیمو را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید. مقدار غوره یا آب لیمو بستگی به علاقه و ذائقه شما دارد، بهتر است کم کم بیفزاید و مزه کنید.



http://chenchene.com/images/salad_shirazi2.jpg
نوش جان کنید

نازخاتون
13th July 2011, 11:43 AM
سالاد زندگي

ملیت: ندارد[nishkhand]



http://blog.chenchene.com/images/salad_zendegi_1.jpg

مواد لازم برای دو نفر:
● ١ عدد کدو
● ٣ عدد گوجه فرنگی تازه
● مقداری برگ کاهو (سالاد)
● ١ عدد پیاز قرمز
● ١ قوطی کنسرو گوجه فرنگی (با رب گوجه اشتباه نکنید ها!)
● ۴ برگ پنیر چدار یا گودا یا پنیرهایی از همین نوع
● ۴ برگ ژامبون (دودی یا معمولی)
● ٨ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
● ۶ تا ٧ عدد زیتون سبز بدون هسته
● ١ پر سیر
● ١ قاشق چای خوری آبلیمو تازه دست افشان

ظروف و وسایل لازم:
یک ماهی تابه، ماشین آشپزخانه

طرز تهیه:



http://blog.chenchene.com/images/salad_zendegi_2.jpg

این سالاد از مخلفات مختلف تهیه می‌شود و بعد از آماده کردن همه مخلفات آنها را روی یک پیش دستی بزرگ می‌چینیم.
گوجه فرنگی‌های تازه را باید روز قبل آماده کنید، چونکه زمان می‌برد. معمولا من مقدار زیادی درست می‌کنم و برای مصرف هفتگی در یخچال نگهداری می‌کنم. گوجه‌ها را چهار قاچ کنید و در یک ظرف پیرکس یا هر ظرفی که بتوان در فر گذاشت قرار بدهید، روغن زیتون را روی آن بریزید. فر را روی ٧٠ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و ظرف گوجه را داخل فر بگذارید. مدت تقریبا ٢٠ تا ٢۴ ساعت معمولا وقت نیاز دارد تا گوجه‌ها آماده شوند. اگر حوصله ندارید می‌توانید با افزایش درجه حرارت تا ١۵٠ درجه بالا ببرید و مدت را کوتاه کنید، ولی توصیه من همان ٧٠ درجه است.
برای آماده کردن کدو، اول کدو را خوب بشویید و بدون اینکه پوست آنرا بکنید به حلقه‌هایی به ضخامت یک سانتیمتر ببرید و آنها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. بعد از اینکه کدوها سرخ شد، کمی نمک بزنید و در مایکرو فر با درجه بالا یک دقیقه بپزید.
حالا کنسرو گوجه را داخل ماهی تابه بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب آن تمام شود پس از آماده شدن بگذارید سرد شود و بعد در ماشین آشپزخانه خوب له کنید تا به صورت خمیر نرم شود.
زیتون‌های سبز، یک پر سیر، یک قاشق روغن زیتون و آب لیمو را هم در ماشین آشپزخانه خوب له کنید تا به صورت خمیر در آید.
پیاز را خورد کنید، کاهو (سالاد) را هم بشویید و خورد کنید. حالا همه مواد را به صورتی که در تصویر می‌بینید روی پیش دستی بچینید(تزئین کنید). این سالاد نیازی به سس ندارد.



http://blog.chenchene.com/images/salad_zendegi_3.jpg


نوش جان کنید[shaad]

*FATIMA*
30th July 2011, 02:38 AM
سالاد سبزیجات
مخترع : خودم [bamazegi]

مواد لازم :
کرفس
کنگر
گل کلم
کلم بروکلی
کلم برگ
جوانه ماش
هویج
ذرت
خیار
قارچ
طرز تهیش که معلومه دیگه : همه اینا رو خرد میکنی و با هم مخلوط میکنی دیگه [nishkhand]
قابل توجه : همه مواد باید خام باشد !
طرز تهیه سس :
ماست : 5 قاشق
سس مایونز : 2 قاشق
سس قرمز : 1 قاشق
آبلیمو : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
پونه آسیاب شده : به مقدار لازم
اول ماست رو با سس مایونز خوب بهم میزنید وقتی کاملاً صاف شد ، سس قرمز رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد بقیه مواد
نوش جان [nishkhand][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][nishkhand]

gsrgaga
30th July 2011, 02:55 AM
ملیت: ایرانی شیرازی



http://chenchene.com/images/salad_shirazi1.jpg
مواد لازم:
● ١ عدد پیاز متوسط
● ٢ عدد گوجه فرنگی متوسط
● ٢ عدد خیار متوسط
● ١ قاشق سوپ خوری نعناع خشک
● آب غوره یا آب لیمو
● روغن زیتون
● نمک و فلفل به مقدار کافی

ظروف و وسایل لازم:
یک ظرف سالاد

طرز تهیه:
توضیح: در تهیه سالاد شیرازی معمولا روغن زیتون استفاده نمی‌شود ولی من دو تا سه قاشق روغن زیتون هم استفاده می‌کنم. توضیح دیگر اینکه اگر آب غوره در دسترس دارید بهتر است آب غوره استفاده کنید.
گوجه فرنگی، خیار و پیاز را به قطعات بسیار کوچک خرد کنید، همه را در ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید، بعد نمک و فلفل بزنید ده تا پانزده دقیقه قبل از سرو سالاد، روغن زیتون و آب غوره یا آب لیمو را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید. مقدار غوره یا آب لیمو بستگی به علاقه و ذائقه شما دارد، بهتر است کم کم بیفزاید و مزه کنید.



http://chenchene.com/images/salad_shirazi2.jpg
نوش جان کنید

این خیلی خوبه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد