PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر تجاوز يك كارگر خدماتي به كودك 10 ساله

diamonds55
14th September 2008, 02:09 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق اجتماعي

پرونده فردي كه متهم است با اغفال يك كودك 10 ساله وي را مورد تجاوز قرار داده، در دادسراي امور جنايي تهران و دادگاه كيفري استان به جريان افتاد.

به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، روز گذشته زني جوان با مراجعه به دادسراي امور جنايي گفت: دانشجو هستم و روز چهار شنبه مجبور شدم پسر 10 ساله خود به اسم نادر را هم با خودم به دانشكده ببرم به او گفتم كه در حياط دانشكده منتظر بماند تا من سر كلاس بروم و بعد برگردم وقتي از كلاس برگشتم متوجه شدم نادر پريشان است و گريه مي‌كند. علت گريه‌اش را كه پرسيدم اظهار كرد يكي از كارگران بيمارستان جنب دانشكده با تعارف آبميوه‌اي او را با خود همراه كرده و به اتاقش برده سپس اقدام به آزار و اذيت او كرده است.

به دنبال شكايت اين زن، قاضي عباس بخشوده داديار شعبه پنجم دادياري دادسراي جنايي دستور بررسي موضوع و استعلام از پزشكي قانوني را صادر كرد كه پزشكي قانوني پس از انجام آزمايشات لازم، تجاوز به كودك 10 ساله را مورد تاييد قرار داد.

با اظهار نظر پزشكي قانوني و انجام تحقيقات بيشتر نهايتا كارگر متهم به آدم ربايي و تجاوز شناسايي و بازداشت شد.

با اعترافات متهم براي وي به اتهام آدم ربايي قرار قانوني صادر شد و پرونده‌اش به اتهام تجاوز در اختيار قضات دادگاه كيفري استان قرار گرفت.

به گزارش ايسنا، بخشوده با اشاره به اين پرونده نسبت به مراقبت دقيق و الدين از فرزندان و لزوم آموزش هاي اساسي به كودكان جهت عدم همراهي با افراد مستعد جرم هشدار داد.

انتهاي پيام
كد خبر: 8706-13960

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد