توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی آموزش درست کردن اسموتی
ستاره کویر
2nd July 2011, 09:36 AM
[labkhand]اسموتی وانیل و خامه [labkhand]
http://www.difdifi.com/uploaded/83b9e06cc0e7d93fb7d29b976e2df7d8.jpg (http://www.difdifi.com/)
مواد لازم برای ۴ نفر :
یخ خرد شده: یک لیوان
بستنی وانیلی: یک فنجان
پودرشکر: ۴ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: یک فنجان
وانیل: نصف قاشق چایخوری
روش تهیه:
برای تهیه این اسموتی ابتدا معلوم میکنیم که از چه نوع وانیلی استفاده میکنیم. اگر از وانیل تازه استفاده کردیم که البته خیلی در دسترس نیست، نصف یک قاشق کافی است اما برای استفاده از وانیل مایع سیاه یا پودری به این روش استفاده میکنیم؛ اگر وانیل مایع سیاه داشتیم تا ۲ قاشق چایخوری مجاز به استفاده از آن هستیم اما اگر از وانیل پودری استفاده کردیم به نصف قاشق چایخوری کفایت میکنیم. تمام مواد را داخل میکسر(مخلوط کن) ریخته تا جایی که یکدست شوند، اجازه میدهیم به هم بخورند سپس داخل لیوانهای مختلف تقسیم کرده و با یک شاخه وانیل آن را تزئین میکنیم. این اسموتی را با میوههایی مثل توتفرنگی و آناناس سرو میکنیم.
ستاره کویر
2nd July 2011, 09:58 AM
[shaad]اسموتی مخلوط میوه با نعنا [shaad]
http://www.difdifi.com/wp-content/uploads/2011/03/esmooti.png (http://www.difdifi.com/)
اسموتی مخلوط میوه با نعنا، انتخاب خوبی برای صبحانه، مخصوصا برای کودکان خواهد بود…
مواد لازم برای ۴ نفر:
مخلوط میوه: یک و نیم پیمانه،( ترجیحا مخلوط میوههایی مانند آلو، توتفرنگی، هلو)
نصف یک موز بزرگ
نعنای خرد شده تازه: چند شاخه
شیر: یک و نیم پیمانه
یخ خرد شده: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
• تمام مواد فوق را به غیر از یخ با هم مخلوط کنید.
• سپس یخ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره مخلوط کن را روشن کنید.
• آنقدر مخلوط را هم بزنید تا مخلوط نرم و روانی بدست آید.
• اسموتی آماده شده را درون چهار لیوان ریخته و نوش جان کنید.
ستاره کویر
5th July 2011, 11:27 AM
اسـموتی سیب و تـوت سیـاه
http://www.98fun.com/pics/noshidanihaaaaa.jpg
مواد لازم برای ۴ لیوان (http://www.98fun.com/):
سیب سبز: ۲ عدد
توت سیاه (http://www.98fun.com/): یک لیوان
آب سیب: یک لیوان
یخ خرد شده: یک لیوان
بستنی وانیلی: یک لیوان
روش تهیه :
ابتدا سیب را برش داده، ضایعات میان آن را جدا میکنیم اما سیب را پوست نمیکنیم. سپس تکههای سیب را ریز خرد کرده، به همراه تمامی مواد داخل میکسر میریزیم و پس از اینکه یکدست شدند در لیوانهای تکنفره سرو میکنیم.
ستاره کویر
5th July 2011, 11:37 AM
اسموتی هلو و موز
مواد لازم (برای دو نفر):
موز: یک عدد
هلو متوسط : نصف عدد
شیر : دو فنجان
شکر : به میزان دلخواه (پیشنهاد : 2 قاشق سوپخوری)
طرز تهیه:
خب اول از همه هسته هلو رو در میاریم و اون رو قطعه قطعه میکنیم، بعد موز رو پوست میگیریم و چند برش میکنیم و همه رو توی مخلوط کن میریزیم، حالا شیر (و در صورت نیاز شکر) رو هم بهش اضافه میکنیم همه رو مخلوط میکنیم تا یکدست بشن. اسموتی ما آماده است. به همین سادگی!
تجارب:
● اگر از پوست هلو توی اسموتی خوشتون نمیاد میتونید اول پوستشون رو بکنید بعد قطعه قطعه اش کنید اما من پیشنهاد میدم هلو رو با پوست توی مخلوط کن بریزید چون قرمزی پوست هلو زیبایی خاصی به اسموتی میده.
● استفاده از شکر کاملا اختیاریه و بستگی به ذائقه شما و طعم هلویی داره که استفاده میکنید. اگر هلو ترش بود احتمالا شیرینی موز برای خوشمزه کردن اسموتی کافی نباشه و شما نیاز به استفاده از شکر داشته باشید.
● میتونید اسموتی رو حدود نیم ساعت توی فریزر بذارید اینطوری تگری تر و خیلی خوشمزه تر میشه.
ستاره کویر
5th July 2011, 11:44 AM
اسموتی انبه وعسل
(Honey - Mango Smoothie)
این روزها توی میوه فروشی ها حتما چشمتون به انبه هم میخوره اما نمیدونم آیا مزه اونو دوست دارید؟
من خودم همینطوری نمیتونم بخورمش چون از مزه اش واقعا خوشم نمیاد اما آب اون رو با مارک سن ایچ واقعا دوست دارم و حالا امروز میخوام یه نوشیدنی خوشمزه رو هم یاد بدم که در اون از انبه مخصوصا انبه های رسیده استفاده میشه.
http://hojabr.free.fr/leily/Picture%20003.jpg
مواد لازم (برای دو نفر):
انبه یک عدد
شیر کم چرب: یک فنجان
شکر : یک قاشق سوپخوری
عسل : چهار قاشق سوپخوری
آب لیمو : سه قاشق چایخوری
یخ قالبی: هشت عدد
طرز تهیه:
اول از همه انبه رو پوست میگیریم و هسته اون رو در میاریم، بعد بصورت چهار گوش خرد میکنیم و درون مخلوط کن میریزیم بعد به ترتیب شکر و عسل و بعدش شیر و آب لیمو رو اضافه میکنیم و مخلوط کن رو روشن میکنیم و اجازه میدیم یه محلول یکنواخت بدست بیاد. بعدش قالب های یخ رو داخل دئتا لیوان تقسیم کرده و مخلوطمون رو توی لیوان ها میریزیم. بخاطر اینکه محلول بدست اومده کمی غلیظ هست بهتره برای خوردنش کمی صبر کنید تا یخ ها کمی درش آب بشن، اینطوری هم نوشیدنی ما خنک تر میشه و هم رقیق تر و خوشمزه تر.
نکــــــات:
● مقدار عسل و آب لیمو کاملا به ذائقه خودتون بستگی داره، بنابراین از کم و زیاد کردن اون اصلا نترسید و تجربه اش کنید.
● اگر از کیفیت تیغه مخلوط کن خودتون مطمئن هستید میتونید یخها رو کمی زودتر از شروع کار از فریزر در بیارید و وقتی محلول آماده شد اونها رو توی مخلوط کن بریزید و همراه با اسموتی چند دور دیگه مخلوط کنید تا خرد بشن و اسموتی رو خوشمزه تر کنن.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.