توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هرکی جواب داد یه معما بگه
ll
1st July 2011, 06:33 PM
سلام من یه معما میگم هرکی جواب داد جایزش اینه یه معما بگه قوانینی هم نداره اگه کسی نتونست طراح معما جواب بده جایزشم مال خودش[nishkhand][esteghbal][esteghbal]
ll
1st July 2011, 06:37 PM
[etlafevaght] جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟
[soal]
ll
1st July 2011, 06:39 PM
[esteghbal]جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟
ll
1st July 2011, 06:41 PM
بخشششششششششششید فکر کردم فرستاده نشد[nadidan][nishkhand]
CALCIUM
1st July 2011, 07:11 PM
فك كنم ساكت مونده!!!!!!!!!!!
ll
1st July 2011, 07:17 PM
نه اشتباه راهنمایی یه عبارته
ll
1st July 2011, 07:21 PM
حداکثر تا3روزمیشه جواب داد[golrooz]
ستاره کویر
1st July 2011, 07:25 PM
یکم فکر کنم ....[tafakor]
خبــــ شاید این رو بگه :
با تیر زهرآگین مورد هدفـــــ قرار میگیرم.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه ها!!!نه؟![khanderiz]
ll
1st July 2011, 07:46 PM
افریییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییین درسته بابا ایول حالا نوبت شماست[labkhand]
ll
1st July 2011, 07:50 PM
زودباش دیگه منتظرم ببینم چه معمایی میگی خانوم باهوش[tafakor]
E.R.B
3rd July 2011, 01:16 PM
اگه تو یه اتاق تاریک باشید و جلوتون یه چراغ نفتی،شمع،شومینه و مشعل باشه کدومو زودتر روشن می کنید؟؟؟[tafakor]
ll
5th July 2011, 12:28 AM
سلام فکنم امممممممممممممممممممممممم ممم اول کبریت روشن کنم درسته؟[labkhand]
ستاره کویر
5th July 2011, 12:56 AM
متاسفانه شنیده بودم:(
s.golgol
5th July 2011, 01:22 AM
دوستان سلام فک کنم قراره هرکی جواب داد یه معما بگه اما خبری نیست [taajob]
ll
5th July 2011, 01:43 AM
۱) در خیابانی، پنج خانه در پنج رنگ متفاوت وجود دارد.
۲)در هر یک از این خانه ها یک نفر با ملیتی متفاوت از دیگران زندگی می کند.
۳)این پنج صاحبخانه هر کدام نوشیدنی متفاوت می نوشند، سیگار متفاوت می کشند و حیوان خانگی متفاوت نگهداری می کنند. سئوال: کدامیک از آنها در خانه، ماهی نگه می دارد؟
۱) مرد انگلیسی در خانه قرمز زندگی می کند.
۲) مرد سوئدی، یک سگ دارد.
۳) مرد دانمارکی چای می نوشد.
۴) خانه سبز رنگ در سمت چپ خانه سفید قرار دارد.
۵) صاحبخانه خانه سبز، قهوه می نوشد.
۶) شخصی که سیگار Pall Mall می کشد پرنده پرورش می دهد.
۷) صاحب خانه زرد، سیگار Dunhill می کشد.
۸) مردی که در خانه وسطی زندگی میکند، شیر می نوشد.
۹)مرد نروژی، در اولین خانه زندگی می کند.
۱۰) مردی که سیگار Blends می کشد در کنار مردی که گربه نگه می دارد زندگی می کند.
۱۱) مردی که اسب نگهداری می کند، کنار مردی که سیگار Dunhill می کشد زندگی می کند.
۱۲) مردی که سیگار Blue Master می کشد، آب میوه می نوشد.
۱۳) مرد آلمانی سیگار Prince می کشد.
۱۴) مرد نروژی کنار خانه آبی زندگی می کند.
۱۵) مردی که سیگار Blends می کشد همسایه ای دارد که آب می نوشد.
[nishkhand]
s.golgol
5th July 2011, 01:51 AM
بچه ها فک نمیکنین این سوالا بعد از پشت سر گذاشتن این امتحانای سخت برا مغزای خسته مون یه کم سخته ؟[khande] من که دیگه حتی زیر نویس تلویزیون رو هم نمیخونم [nishkhand]
ll
5th July 2011, 01:54 AM
اینجا کسی نیست چرا هیچکس جوااااابببببببببببببببب نمیده نکنه زیادی درجه سختیش بردم بالا[nishkhand][nishkhand] بابا شما همگی یه پا نابغه اید[tashvigh] بگید دیگه نکنه دارین به هم تعارف میکنین[nishkhand]
ll
5th July 2011, 02:05 AM
با شه اخشال نداره عوضش میکنم ولی جواب نمی
گم هر کی خواست بعدا جواب بده:[labkhand]
سه نفر برای خرید ساعتی به یک ساعت فروشی مراجعه میکنند.قیمت ساعت ۳۰ هزار تومان بوده و هر کدام نفری ۱۰ هزار تومن پرداخت میکنند.
تا آن ساعت را خریداری کنند…
بعد از رفتن آنها ، صاحب مغازه به شاگردش میگوید قیمت ساعت ۲۵ هزار تومان بوده.
این ۵ هزار تومان را بگیر و به آنها برگردان
شاگرد ۲ هزار تومان را برای خود بر میدارد
و ۳ هزار تومان باقیمانده را به آنها برمیگرداند. (نفری هزار تومان)
حال هر کدام از آنها نفری ۹ هزار تومان پرداخت کرده اند . که ۳*۹ برابر ۲۷ میشود
این مبلغ به علاوه آن ۲ هزار تومان که پیش شاگرد است میشود ۲۹ تومان
هزار تومان باقیمانده کجاست ؟
ll
5th July 2011, 02:28 AM
[QUOTE=s.golgol;247677]دوستان سلام فک کنم قراره هرکی جواب داد یه معما بگه اما خبری نیست [taajob][/Qراست میگینا بی ستاره جون چرا معما نگفتی؟[nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]
W!nDrUnn3I2
5th July 2011, 03:49 AM
۱) در خیابانی، پنج خانه در پنج رنگ متفاوت وجود دارد.
۲)در هر یک از این خانه ها یک نفر با ملیتی متفاوت از دیگران زندگی می کند.
۳)این پنج صاحبخانه هر کدام نوشیدنی متفاوت می نوشند، سیگار متفاوت می کشند و حیوان خانگی متفاوت نگهداری می کنند. سئوال: کدامیک از آنها در خانه، ماهی نگه می دارد؟
۱) مرد انگلیسی در خانه قرمز زندگی می کند.
۲) مرد سوئدی، یک سگ دارد.
۳) مرد دانمارکی چای می نوشد.
۴) خانه سبز رنگ در سمت چپ خانه سفید قرار دارد.
۵) صاحبخانه خانه سبز، قهوه می نوشد.
۶) شخصی که سیگار Pall Mall می کشد پرنده پرورش می دهد.
۷) صاحب خانه زرد، سیگار Dunhill می کشد.
۸) مردی که در خانه وسطی زندگی میکند، شیر می نوشد.
۹)مرد نروژی، در اولین خانه زندگی می کند.
۱۰) مردی که سیگار Blends می کشد در کنار مردی که گربه نگه می دارد زندگی می کند.
۱۱) مردی که اسب نگهداری می کند، کنار مردی که سیگار Dunhill می کشد زندگی می کند.
۱۲) مردی که سیگار Blue Master می کشد، آب میوه می نوشد.
۱۳) مرد آلمانی سیگار Prince می کشد.
۱۴) مرد نروژی کنار خانه آبی زندگی می کند.
۱۵) مردی که سیگار Blends می کشد همسایه ای دارد که آب می نوشد.
[nishkhand]
من نزدیک چند ماه پیش روی این معما فکر کردم توی دو روز با کمک داییم حلش کردم [negaran]
جواب مرد المانیه اما میدونم همه جوابش رو میدونن
با شه اخشال نداره عوضش میکنم ولی جواب نمی
گم هر کی خواست بعدا جواب بده:[labkhand]
سه نفر برای خرید ساعتی به یک ساعت فروشی مراجعه میکنند.قیمت ساعت ۳۰ هزار تومان بوده و هر کدام نفری ۱۰ هزار تومن پرداخت میکنند.
تا آن ساعت را خریداری کنند…
بعد از رفتن آنها ، صاحب مغازه به شاگردش میگوید قیمت ساعت ۲۵ هزار تومان بوده.
این ۵ هزار تومان را بگیر و به آنها برگردان
شاگرد ۲ هزار تومان را برای خود بر میدارد
و ۳ هزار تومان باقیمانده را به آنها برمیگرداند. (نفری هزار تومان)
حال هر کدام از آنها نفری ۹ هزار تومان پرداخت کرده اند . که ۳*۹ برابر ۲۷ میشود
این مبلغ به علاوه آن ۲ هزار تومان که پیش شاگرد است میشود ۲۹ تومان
هزار تومان باقیمانده کجاست ؟
در مورد سوال دوم هم خیلی سادست
به جای اینکه 2000 شاگرد مغازه رو به 27000 اضافه کنی باید ازش کم کنیم که میشه 25000
یعنی هر نفر 9 هزار داده که میشه 27000 دو هزار شاگردم کم کنی میشه 25000
درسته ؟
اگه درسته که من معما طرح کنم
ll
5th July 2011, 03:57 AM
ایول اره ببینم شما فکنم اون سایتی که من اینارو دیدم یه سر زدین ولی بازم ایول منتظر معماتون هستم[esteghbal]
ll
5th July 2011, 03:59 AM
من نزدیک چند ماه پیش روی این معما فکر کردم توی دو روز با کمک داییم حلش کردم [negaran]
به جای اینکه 2000 شاگرد مغازه رو به 27000 اضافه کنی باید ازش کم کنیم که میشه 25000
درسته ؟
اگه درسته که من معما طرح کنم
ll
5th July 2011, 04:01 AM
درسته ؟
اگه درسته که من معما طرح کنماین معمای انیشتنه منم پارسال این دیدم ولی خودم این قدر تلقین کردم که در عرضنیم ساعت تا حداکثر یه س[sootzadan][sootzadan][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]اعت حلش کردم چه میکنه این تلقین[movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][khande][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
W!nDrUnn3I2
5th July 2011, 04:11 AM
ایول اره ببینم شما فکنم اون سایتی که من اینارو دیدم یه سر زدین ولی بازم ایول منتظر معماتون هستم[esteghbal]
[nishkhand][khande]
نه واقعا سوال انیشتین رو با کمک داییم حل کردم اما شنیدم کندی رئیس جمهور امریکا توی 20 دقیقه حلش کرده [nishkhand]
دومی رو چند ماه پیش از طریق نت پیدا کردم چون حوصلشو نداشتم پیداش کنم
کلا برام آشنایی داشتن این دو معما بازم هر چی میگفتم باز که میگفتین از طریق سایت پیدا کردین [nishkhand]
و اما معمای من گر چه سادست اما ببینم کی پیدا میکنه
چهار نفر در یک طرف رودخانه ای هستند و می خواهند به طرف دیگر بروند. شب است و برای عبور باید چراغی با خود داشته باشند. پل سسته و بیشتر از دو نفر نمی تونند روی اون بایستند. دو نفر می روند و یک نفر از آن دو چراغ رو برمی گردونه. یک نفر در ۱ ثانیه راه رو می پیماید، دیگری در ۲، سومی در ۵ و آخرین نفر در ۱۰ ثانیه به سوی دیگر پل می رود. اون ها ۱۸ ثانیه فرصت دارند. طوفانی در راهه و فرصتی باقی نیست.
چه کار کنند تا همه به سمت دیگر پل بروند
ll
5th July 2011, 04:31 AM
[tafakor][nishkhand][tafakor]
[nishkhand][khande]
نه واقعا سوال انیشتین رو با کمک داییم حل کردم اما شنیدم کندی رئیس جمهور امریکا توی 20 دقیقه حلش کرده [nishkhand]
دومی رو چند ماه پیش از طریق نت پیدا کردم چون حوصلشو نداشتم پیداش کنم
کلا برام آشنایی داشتن این دو معما بازم هر چی میگفتم باز که میگفتین از طریق سایت پیدا کردین [nishkhand]
و اما معمای من گر چه سادست اما ببینم کی پیدا میکنه
چهار نفر در یک طرف رودخانه ای هستند و می خواهند به طرف دیگر بروند. شب است و برای عبور باید چراغی با خود داشته باشند. پل سسته و بیشتر از دو نفر نمی تونند روی اون بایستند. دو نفر می روند و یک نفر از آن دو چراغ رو برمی گردونه. یک نفر در ۱ ثانیه راه رو می پیماید، دیگری در ۲، سومی در ۵ و آخرین نفر در ۱۰ ثانیه به سوی دیگر پل می رود. اون ها ۱۸ ثانیه فرصت دارند. طوفانی در راهه و فرصتی باقی نیست.
چه کار کنند تا همه به سمت دیگر پل بروندالبته اگه به حساب تعریف از خودم نزارین مناین مدتی که گفتم از اولی که معمارو دیدم کاغذ و خودکارم پیدا کردم اوردم حساب کردم[etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand] البته بازم بگم تلقین خیلی موثره .راستی نمیشه نفر اول چراغ ببره وسط پل واییسته بعد اونا رد شن[tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][soal][soal][soal][soal][soal][soal]
W!nDrUnn3I2
5th July 2011, 04:41 AM
[tafakor][nishkhand][tafakor]البته اگه به حساب تعریف از خودم نزارین مناین مدتی که گفتم از اولی که معمارو دیدم کاغذ و خودکارم پیدا کردم اوردم حساب کردم[etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][etlafevaght][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand] البته بازم بگم تلقین خیلی موثره .راستی نمیشه نفر اول چراغ ببره وسط پل واییسته بعد اونا رد شن[tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][soal][soal][soal][soal][soal][soal]
ایول به اراده قوی که دارین [tashvigh]
[khande][khande] عرض رودخونه خیلی زیاده [nishkhand] و احتمالا تمساح هم داره
حالا یکم هیجانی تر شد
ll
5th July 2011, 04:43 AM
چرا جواب نمیدین درس گفتم یا نه باشه...............................من میرم شاید تا 25 نیام فعلا خدا حافظ اگه نیومدم و درست بود یکی دیگه جایزه من بگیره منظورم معما بگه[khejalat][khande]
W!nDrUnn3I2
5th July 2011, 04:50 AM
نه جواب یه چیز دیگست که با اعداد حل میشه [nishkhand]
باشه نفر بعدی اگه گفت جواب معما رو بگه و یه معما طرح کنه امید وارم بهتون خوش بگذره
ll
5th July 2011, 04:51 AM
راستی یه سوال اینا که هی زمان بیشتری صرف میکنن واسه این نیست که چراغ بر میگردونن ؟راستی ببخشید پاسخ قبلیم که فرستادم جوابتون ندیده بودم.[nadidan] یه چیز دیگه این تمساحا نمیزارن خوب فک کنیم به ادم استرس میدن میشه حذف شن مار دوسر غول اسای اتشین اژدها پیکر که تیر زهراگین پرتاب میکنه بزارین؟[nishkhand]
W!nDrUnn3I2
5th July 2011, 04:56 AM
[taajob]مار دوسر غول اسای اتشین اژدها پیکر که تیر زهراگین
این که گفتی مطمئنی خطرش کمتره ؟
[nishkhand]
خب یه راهنمایی کسی که طولانی ترین زمان رو داره با یه نفر که کمترین زمان رو داره اگه بفرستین زمان برگشتن کسی که کمترین زمان رو داره چراغ رو میاره و این یعنی صرفه جویی [nishkhand]
ll
5th July 2011, 05:06 AM
فهمیدم اولش اصلا روش فک نکردم [tafakor] اول نفر دوم واول میرن میشه2 ثانیه نفر اول برمیگرده میشه 3 ثانیه بعد نفر چهارم وسوم میرن میشه13ثانیهنفردوم برمیگرده میشه 15ثانیه بعداول ودوم میرن میشه 17 ثانیه اااااااااااااا نمیدونم چرا 1ثانیه زیاد اومد[bamazegi] خب بهتر در زمان صرفه جویی شد[nishkhand][khande] فک کنم تاثیر تمساحاست [labkhand][khande][nishkhand][nishkhand]درسته؟[soal]
ll
5th July 2011, 05:10 AM
نمیدونم چرا جوابی که میفرستین بعداز این که من =اسخ میفرستم نشون میده یعنی راهنمایی تونم ندیدم متاسفانه وگرنه لازم نبود اینقدر رو مخم کار کنم [nishkhand]یعنی از مخم کار بکشم اونم بعد امتحانا و قبل تحویل کارا[negaran][soal]
W!nDrUnn3I2
5th July 2011, 05:37 AM
[tafakor][tashvigh][golrooz] ایول درسته
18 ثانیه یه نکته انحرافی بود که توجه روی 18 بمونه
اما 17 ثانیه درسته
خیلی عالی بود اگه معمایی دارین طرح کنین تا بچه ها بیان حل کنن [labkhand]
در کل به این نتیجه میرسم که تمساحا کمک زیادی کردن با همکاری اژدهای دو سر [khande]
E.R.B
5th July 2011, 10:17 AM
همه معما ها تکراریه [nishkhand][khande]
ستاره کویر
5th July 2011, 10:32 AM
سلام واقعا ببخشید که نبودم .... !
وقت نشد ... شرمنده ام [khoobboodan]
خبــــــ[tafakor] الان بی ستاره یک معما بگه که فکری باشه[tafakor]
شخصی مدت 7شب در مهمانخانه ای منزل می کند و چون پول نقد ندارد برای پرداخت کرایه ی مهمانخانه را ندارد, قرار می گذارد از 7حلقه ی طلا که به همراه دارد, هر شب یکی از آنها را به جای کرایه به مهمانخانه دار بپردازد. اما می خواهد بیش از یکبار آن حلقه ها را از هم نگســـــلد!
چطور چنین چیزی ممکـــــن است ؟!
[dooa]
ll
8th July 2011, 04:15 PM
یه سوال این 7حلقه مثل ذنجیر به هم وصلند؟[soal][soal][soal]
ستاره کویر
8th July 2011, 04:45 PM
یه سوال این 7حلقه مثل ذنجیر به هم وصلند؟[soal][soal][soal]
بله ... زنجیـــــر هست دیگه!
میشه به جواب راحت رسید .. یکم تحلیل میخواد!
ll
16th July 2011, 08:48 PM
سلام جواب این میشه مگه نه:نخست حلقه سوم را پاره مي كند و شب اول آنرا به مهمانخانه دار مي دهد. شب دوم حلقه اول و دوم را كه بهم پيوسته بود به او مي دهد و حلقه سوم را مي گيرد. شب سوم، حلقه سوم را كه ابتدا جدا كرده بود به مهمانخانه دار مي دهد كه جمعاً سه حلقه مي شود. شب چهارم، چهار حلقه بهم پيوسته را در اختيار صاحب مهمانخانه مي گذارد و دو حلقه بهم پيوسته و يك حلقه جدا( حلقه سوم ) را مي گيرد. در شب پنجم، حلقه سوم را به مهمانخانه دار مي دهد. شب ششم حلقه سومي را مي گيرد و حلقه هاي دوتايي را باو مي دهد و در شب هفتم، حلقه تكي را هم بوي تحويل مي دهد و بدين ترتيب، تنها با يكبار گسستن حلقه ها، كار را به نتيجه مي رساند.
ولی من جواب نگفتم این دوست خوبمون ashilius (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=172910)جواب داد الان هم نوبتشه که معما بگه فقط اینم بگم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخیلی خیلیییییییییییییییییییییی یییی با مرامه[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][golrooz][golrooz][golrooz]
ll
24th July 2011, 02:52 AM
ببخشید دوست خوبم معما نذاشت[negaran]من فعلا یه معما میزارم ولی اگه دوستمون خواست میتونه معما بذاره اینم خودم جوابشو میگم-[labkhand]
با گذاشتن یه خط فرمول زیر راتکمیل کنید:
5+5+5+=550
ستاره کویر
24th July 2011, 02:58 AM
ببخشید دوست خوبم معما نذاشت[negaran]من فعلا یه معما میزارم ولی اگه دوستمون خواست میتونه معما بذاره اینم خودم جوابشو میگم-[labkhand]
5+5+5+[اینجا!!!!؟؟]=550
!!!!؟؟
ll
24th July 2011, 03:13 AM
!!!!؟؟
نه یه راهنمایی مثل خط فاصله حالا چه افقی چه مورب چه عمودی[shaad]تازه باید به خود فرمول اضافه بشه خیلی راحته [cheshmak]مطمئنم میتونید حلش کنید
ستاره کویر
24th July 2011, 11:21 AM
5+545+=550
یک خط مــــورب[cheshmak]
ll
25th July 2011, 02:40 PM
افرین درسته حالا یه معما باید بگی[esteghbal][tashvigh][tashvigh][golrooz]
ستاره کویر
25th July 2011, 02:56 PM
چه طوری میشه کلمه ی خلخالی رو تو این 3تا مربع جا کرد!!؟؟
[ ] [ ] [ ]
[tafakor]
ll
27th July 2011, 08:02 PM
چه طوری میشه کلمه ی خلخالی رو تو این 3تا مربع جا کرد!!؟؟
[خ] [ ل] [ ] اخریش هم که گفتی خالی
[tafakor]
[cheshmak]
ll
27th July 2011, 08:10 PM
حدس بزنید به جای علامت سوال چی باید باشه؟
http://www.njavan.com/forum/picture.php?albumid=451&pictureid=4066
عرفان سلیم زاده
27th July 2011, 08:24 PM
یه بیضی درسته؟[negaran]
ll
3rd August 2011, 01:50 AM
یه بیضی درسته؟[negaran]
سسسسسسسسسلام نه متاسفانه[cheshmak]جوابش خیلی خیلی اسوووووووووووووووووونه[shademani2][labkhand][labkhand][labkhand][labkhand][labkhand]
عرفان سلیم زاده
3rd August 2011, 08:10 PM
شبیه عدد هشت انگلیسی![nishkhand]
ll
15th August 2011, 10:12 PM
شبیه عدد هشت انگلیسی![nishkhand]
اره خیلی خیلی نزدیک شدی [cheshmak]تو همین مایه هاست[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
GUNNER_2020
15th August 2011, 10:16 PM
علامت بینهایت؟[nadidan]
زهرا قربانی
17th August 2011, 11:34 PM
ستاره کویر جواب نداد حالا من به جاش یه سوال میگم[bamazegi][bamazegi]
یه روز 2تا پدر و 2تا پسر میرن یه رستوران تا غذا بخورن.گارسون 3تا بشقاب غذا میاره و به هر کدوم یه بشقاب غذا میده،و به همه یه بشقاب غذا کامل میرسه
حالا چی شد که اینجوری شد؟[soal]
ستاره کویر
17th August 2011, 11:56 PM
گارسون 3تا بشقاب غذا میاره و به هر کدوم یه بشقاب غذا میده،و به همه یه بشقاب غذا کامل میرسه
اینجوری میشـــــــــه[labkhand]
GUNNER_2020
18th August 2011, 01:11 PM
یکی از افراد هم پدر بوده هم پسر.در واقع دو پدر و دو پسر =پدربزرگ و پسر و نوه
GUNNER_2020
18th August 2011, 01:21 PM
روزی در مدرسه کیف معلمی را دزدیدند . براساس شواهد بدست آمده ، پنج نفر به نام های a ، b، c، d، و e متهم می شوند . این پنج نفر چنین می گویند :
A: من کیفی بر نداشتم من هیچ وقت دزدی نکرده ام. کار d بود .
B: من کیفی برنداشتم . پدرم خیلی ثروتمند است و من خودم کیف دارم . E میداند دزد کیست.
C : من کیفی برنداشتم من قبل از شروع سال تحصیلی e را نمی شناختم . کار d بود .
D : من این کار را نکردم . کار e بود . A دروغ می گوید که من کیف را دزدیده ام .
E : من کیفی را برنداشتم . B کیف را برداشت . C حرف من را تایید می کند ، چون سالهاست مرا می شناسد.
بعدا اولیای مدرسه با تطمیع توانستند از این پنج نفر اعتراف بگیرند که هر یک از آنها دو جمله راست و یک جمله دروغ گفته است . چه کسی کیف را دزدیده است ؟
ll
6th September 2011, 02:22 AM
http://www.njavan.com/forum/H:\معماري\همه\4-test_02.jpg
علامت بینهایت؟[nadidan]
خیلی خیلی شرمندم [esteress][esteress][esteress][esteress][esteress][esteress][negaran][negaran][negaran][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][sootzadan][sootzadan]یه مدت سرم خیلی شلوغ بود نتونستم یه سر بیام سایت جوابش میشه دوتا6 البته نسبت به یه خط تقارن پیداکرده اولی 1 دومی 2.....گفتم که اسونه[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
ll
6th September 2011, 02:26 AM
http://parmissms.com/up/uploads/1315302748.jpg
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.