paarsa
30th June 2011, 12:50 PM
متاسفانه اکثر مردم اطلاعات کافی از نحوه مراقبت از دندانهای خود ندارند و رعايت بهداشت دهان و دندان را در اين خلاصه کرده اند که توصيه بکنند که مسواک بزنيد .... مسواک بزنيد و..... مسواک بزنيد .... در صورتی که مسواک زدن يک بعد محدودی از مقوله بهداشت دهان و دندان ميباشد . حتی نحوه مسواک زدن نيز مهمتر از مسواک زدن ميباشد و کيفيت مسواک زدن مهمترين چيزی است که کمتر بدان توجه ميشود . انشاالله در يک مقاله جداگانه به نحوه صحيح مسواک زدن خواهم پرداخت . رعايت بهداشت دهان و دندان نيازمند داشتن اطلاعات وسيع در اين زمينه است و اين اطلا عات وسيع شامل شناخت اجزاء مختلف و بافت های موثر در سيستم تغذيه ای بدن .... تغذيه و نقش آن در بهداشت دهان و دندان رابطه صحيح با دندانپزشک خانواده ..... ترميم به موقع مشکلات بوجود آمده در سيستم دهان و دندان از جمله پوسيدگی ها و بيماری های لثه ای و ..... ميباشد از جمله عوامل موثر در بهداشت دهان و دندان استفاده از نخ دندان ميباشد که با توجه به اطلاعاتی که در اين ۱۲ سال مطب داری کسب کرده ام به جرعت ميتوانم بگويم که ۹۰ درصد مردم از آن استفاده نميکنند و بيش از نصف افرادی که از نخ دندان استفاده ميکنند از استفاده صحيح از آن بی خبر هستند ..... و اين ضرورتی شد که قبل از مسواک زدن به اين مقوله بپردازيم
راستش مدت زيادی بود که دنبال تصاوير مناسبی بودم که روش استفاده از نخ دندان را بخوبی نمايش دهد .... ولی متاسفانه موفق نشدم.... هر چه کتب علمی در دسترس بود را زيرو رو کردم .... در اينترنت به جستجو پرداختم و .... مطلب بود ولی تصاوير مناسب وجود نداشت .... خلاصه در کارمون رکود ايجاد کرده بود .... يهو به خودم گفتم که چرا خودم دست به کار نشوم ..... يعنی خودم چرا اين عکس ها رو تهيه نکنم ؟ .... چه ايده خوبی .... خلاصه نخ دندان را دادم دست منشی و شروع کردم به عکس گرفتن ..... چقدر خوب شد .... چيزی که ميخواستم
خوب حالا درس رو شروع ميکنيم خوب دقت کنيد .....
از يک نخ دندان مناسب که در داروخانه ها بوفور يافت ميشود يک تکه به اندازه تقريبی ۲۰ الی ۲۵ سانتيمتر ميبريم .به طوری که بعد از گره ردن دو سر نخ دندان حلقه ای تشکيل شود که اين حلقه نخ به درستی در بين انگشتان دو دست قرارگيرد و تسلط کافی به نخ دندان داشته باشيم مانند شکل پائين
http://www.irandentist.info/images/amuzesh/pdf1.jpg
راستش مدت زيادی بود که دنبال تصاوير مناسبی بودم که روش استفاده از نخ دندان را بخوبی نمايش دهد .... ولی متاسفانه موفق نشدم.... هر چه کتب علمی در دسترس بود را زيرو رو کردم .... در اينترنت به جستجو پرداختم و .... مطلب بود ولی تصاوير مناسب وجود نداشت .... خلاصه در کارمون رکود ايجاد کرده بود .... يهو به خودم گفتم که چرا خودم دست به کار نشوم ..... يعنی خودم چرا اين عکس ها رو تهيه نکنم ؟ .... چه ايده خوبی .... خلاصه نخ دندان را دادم دست منشی و شروع کردم به عکس گرفتن ..... چقدر خوب شد .... چيزی که ميخواستم
خوب حالا درس رو شروع ميکنيم خوب دقت کنيد .....
از يک نخ دندان مناسب که در داروخانه ها بوفور يافت ميشود يک تکه به اندازه تقريبی ۲۰ الی ۲۵ سانتيمتر ميبريم .به طوری که بعد از گره ردن دو سر نخ دندان حلقه ای تشکيل شود که اين حلقه نخ به درستی در بين انگشتان دو دست قرارگيرد و تسلط کافی به نخ دندان داشته باشيم مانند شکل پائين
http://www.irandentist.info/images/amuzesh/pdf1.jpg