توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر تصویری فوق العاده از جنین انسان
poune
28th June 2011, 08:34 PM
جنینی 18 هفته ای با 14 سانتیمتر طول که می تواند صداهای جهان خارج را تشخیص دهد
لنارت نیلسون از عکاسان مشهوری است که کتاب مشهور "کودکی به دنیا می آید" به همراه عکسهایی شگفت انگیز از جنین قبل از متولد شدن توسط وی منتشر شده است.
انتشار آثار وی در مجله لایف سال 1965 باعث به فروش رفتن هشت میلیون نسخه از این مجله شد.
وی برخی از آثار شگفت انگیز خود را با کمک لنز ماکرو و برخی دیگر را با کمک اندوسکوپ به ثبت رسانده است.
همچنین فناوری میکروسکوپهای الکترونی به وی در ثبت تصاویر بسیار کوچک کمک فراوانی کرده است.
عکس زیر : جنینی 18 هفته ای با 14 سانتیمتر طول که می تواند صداهای جهان خارج را تشخیص دهد
http://konjkav.com/janin.jpg
باستان شناس
28th June 2011, 08:45 PM
ـ وَ مِنْ آیهاتِهِ اَنْ خَلَقَكُمْ مِنْ تُرهابٍ، ثُمَّ اِذها اَنْتُمْ بَشَرٌ تَنْتَشِرُونَ.
و از نشانههای خدا این است كه شما را از خاك آفرید و سپس شمابهصورت بشر در زمین پراكنده شدید.
ـ مِنْهها خَلَقْنهاكُمْ وَ فیهها نُعیدُكُمْ وَ مِنْهها نُخْرِجُكُمْ تهارَهً أُخْریه.
شما را از خاك آفریدیم و به خاك برمیگردانیم و بار دیگر از خاكخارجتان خواهیم كرد.
ـ وَ اللّههُ أنْبَتَكُمْ مِنَ الاَْرْضِ نَبهاتاً ثُمَّ یُعیدُكُمْ فیهها وَ یُخْرِجُكُمْ اِخْرهاجاً.
خدا شما را از زمین رویاند و سپس شما را به زمین برمیگرداند و از آنبیرون میآورد.
ـ اِنَّ مَثَلَ عیسیه عِنْدَاللّههِ كَمَثَلَ آدَمَ خَلَقَهُ مِنْ تُرهابٍ ثُمَّ قهالَ لَهُ كُنْ فَیَكُونُ.
مَثَل عیسی، مَثَل آدم است كه خدا او را از خاك آفرید، آنگاه به او گفت،باش، پس موجود شد.
ـ اَلَّذی اَحْسَنَ كُلَّ شَیْءٍ خَلَقَهُ وَ بَدَأَ خَلْقَ الاِْنْسهانِ مِنْ طینٍ.
آن خدایی كه هر چیز را به نیكوترین وجه خلق كرد و آدمیان را نخست ازخاك بیافرید.
ـ وَ لَقَدْ خَلَقْنَا الاِْنْسهانَ مِنْ سُلاهلَهٍ مِنْ طینٍ.
و همانا ما آدمی را از گل خالص آفریدیم.
ـ اِذْ قهالَ رَبُّكَ لِلْمَلاهئِكَهِ اءِنّی خهالِقٌ بَشَراً مِنْ طینٍ. فَاءِذها سَوَّیْتُهُ وَ نَفَخْتُ فیهِ مِنْرُوحی فَقَعُوا لَهُ سهاجِدینَ.
ای رسول یاد كن هنگامی را كه خدا به فرشتگان گفت كه من بشری را از گلمیآفرینم.
پس آنگاه كه او را به خلقت كامل بیاراستم و از روح خود در اوبدمیدم، بر او به سجده درافتید.
kamanabroo
28th June 2011, 09:38 PM
من عکسی نمی بینم!
sheri khoshgele
28th June 2011, 10:12 PM
این واقعیه!!!یعنی تو شکم مامانشه؟؟
*مینا*
28th June 2011, 10:35 PM
من عکسی نمی بینم!
این عکسشه رو آپ لود سنتر
http://www.uc-njavan.ir/images/3g572zpbypg2j5t10g.jpg
Artmis.
28th June 2011, 11:29 PM
فَتَبارَکَ الله اَحسَنِ الخالِقین
فَبِأیِّ آلاءِ رَبِّکُما تُکَذِّبانِ
*atusa*
29th June 2011, 12:13 AM
ووی چه زشته[khanderiz]
NameEly
29th June 2011, 12:21 AM
کجا بابا به این خوشلی
kamanabroo
29th June 2011, 12:30 AM
این عکسشه رو آپ لود سنتر
http://www.uc-njavan.ir/images/3g572zpbypg2j5t10g.jpg
آهان
الان دارم می بینم
ممنونم [cheshmak][golrooz]
وای خیلی قشنگه واقعا
شاید الان بهتر بشه فهمید معنای این آیه قرآن رو که:
يخلقكم في بطون امهاتكم خلقا من بعد خلق في ظلمات ثلاث(زمر-6)
ظلمت های سه گانه/// سه لایه جنینی
يكي از مواردي كه قرآن به خلقت انسان اشاره مي كنه، پرورش او در سه فضاي تاريك و يا سه ظلمت هست.
يخلقكم في بطون امهاتكم خلقا من بعد خلق في ظلمات ثلاث
شما را در شكم هاي مادرانتان آفرينشي پس از آفرينش ديگر، در تاريكي هاي سه گانه خلق كرديم.
اين كه منظور از اين سه ظلمت و سه تاريكي چيست، بين افراد اختلافاتي هست.
يك عده مي گن كه مقصود از اين سه ظلمت ، همان سه پرده اي است كه جنين داخل آنهاست كه عبارتند از:
1- پرده آمنيون (Amniotic membrane) : اين پرده حفره آمنيون را كه پر از مايع زلالي است به نام مايع آمينوتيك و جنين در آن شناور است، احاطه مي كند.
2- پرده كوريون (Chorionec membrane) كه سلولهاي سطحي آن به داخل غشا مخاطي رحم نفوذ مي كند.
3- كيسه (پرده)زده يا آلانتوئيد (Disidua membrane) كه عبارت است از غشاي مخاطي جداره رحم پس از لانه گزيني تخمك كه بعدا جفت را تشكيل خواهد داد. و به اين دليل جفت ناميده مي شود كه همراه جنين از رحم خارج مي شود.
اين پرده ها مثل يك سد براي جنين عمل مي كنند و ماتع از آسيب هايي است كه به جنين مي تواند برسد. چون در فاصله بين پرده آمنيون و جنين مايعي وجود دارد كه توسط مايع مذكور ضربه ها خنثي مي شوند.
اما عده ديگري هم با توجه به سخن امام حسين كه در دعاي عرفه آمده (.....سپس مرا در ظلمت هاي سه گانه، در ميان گوشت، پوست و خون ساكن نمودي و ......) و جمع موارد قبلي مي گن:
منظور از سه فضا: سه فضاي بين پوست شكم و رحم، فضاي بين كوريون و آمنيون ، و فضاي بين آمنيون و جنين (حفره آمينوني كه داراي مايع آمنيوني است و اين ميع در اساس از خون مادر منشا مي گيرد.)
sadkfafjn
29th June 2011, 08:17 AM
سلام هر انسان میتونه چند تا فرزند به دنیا بیاره توی کل عمرش[tafakor]
poune
29th June 2011, 08:08 PM
سلام هر انسان میتونه چند تا فرزند به دنیا بیاره توی کل عمرش[tafakor]
بابا تو این دوره زمونه آدم همون یکی دوتایی که میاره از پس خرج و مخارجش و ... بر نمیاد![sootzadan]
حالا شما مد نظرتون چنتا بچه است راهنماییتون کنم!؟[soal] [nishkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.