توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***مشـــــــــــــــــاوره دنــــــــــدان پزشــــــــــــــــکی***
paarsa
26th June 2011, 10:45 AM
به نام او
سلام
در این تاپیک میتونید سوالات خود را دررابطه با دندان و دهان و فک و صورت بپرسید.
parichehr
26th June 2011, 11:03 AM
ســـــلام
من چند وقتی هست که با یکی از دندونام که چند سال پیش عصب کشی کردم مشکل دارم، با خوردن آب سرد درد میگیره. معمولا" غذاهای سرد را سعی میکنم به اون سمت نزدیک نکنم. الانم که هیچی نمیخورم یکم احساس سنگینی داره، روشو که زبون میزنم احساس میکنم داغه!!!!
به نظر شما دوباره باید مراجعه کنم دندانپزشکی و نیاز به عصب کشی داره؟؟؟
paarsa
26th June 2011, 01:12 PM
ســـــلام
من چند وقتی هست که با یکی از دندونام که چند سال پیش عصب کشی کردم مشکل دارم، با خوردن آب سرد درد میگیره. معمولا" غذاهای سرد را سعی میکنم به اون سمت نزدیک نکنم. الانم که هیچی نمیخورم یکم احساس سنگینی داره، روشو که زبون میزنم احساس میکنم داغه!!!!
به نظر شما دوباره باید مراجعه کنم دندانپزشکی و نیاز به عصب کشی داره؟؟؟
کدوم دندونتون؟آدرس بدید اسم وشماره وفک!
لثه تون متورمه؟
از اول که روت کانال کردید این مشکل رو داشتین یا تازه ایجاد شده؟
parichehr
27th June 2011, 03:07 PM
کدوم دندونتون؟آدرس بدید اسم وشماره وفک!
لثه تون متورمه؟
از اول که روت کانال کردید این مشکل رو داشتین یا تازه ایجاد شده؟
اسم دندون رو نمیدونم![khejalat]
ولی آدرس میدم، فک پایین (سمت چپ)، از آخر با دندون عقل سومین دندونمه![tafakor]
(امیدوارم آدرس سر راست باشه[negaran])
نه لثم عادیه، تورم نداره.
حدود 6 سال پیش روت کانال کردم و مشکلی نبوده، تازه ایجاد شده.
paarsa
27th June 2011, 11:38 PM
اسم دندون رو نمیدونم![khejalat]
ولی آدرس میدم، فک پایین (سمت چپ)، از آخر با دندون عقل سومین دندونمه![tafakor]
(امیدوارم آدرس سر راست باشه[negaran])
نه لثم عادیه، تورم نداره.
حدود 6 سال پیش روت کانال کردم و مشکلی نبوده، تازه ایجاد شده.
دوست عزیز
1-روت کانال ناقص باشد وتا ته ریشه تمیز وپرشده نباشد.این مورد معمولا" در عکس رادیوگرافی کاملا" مشخص است وبا درمان مجدد روت کانال یا همان ری اندو خوب می شود.
2- وجود کانال اضافی : برخی مواقع در ریشه دندان کانال های عصبی اضافه وجود دارد وعصب باقی مانده در این کانال ها باعث درد می شوند. دراین موارد لازم است پرکردگی تاج خالی شود و دندانپزشک به دنبال کانال اضافه بگردد با این کار درد بیمار برطرف می شه
3-وجود کیست یا کانون های عفونی در انتهای دندان:برخی از دندان ها قبل از این که روت کانال شوند عفونی هستند ویا ته ریشه کیست دارد.با وجود آن که اکثر این دندان ها بعد از درمان روت کانال بهبود یافته و عفونت برطرف می شود ولی مواردی نیز وجود دارد که به درمان جواب نمی دهد وبستگی به وضعیت وموقعیت دندان ممکن است نیاز به کشیدن دندان ویا جراحی انتهای ریشه باشد.
4- احتمال پرفوره شدن ریشه (سوراخ شدن قسمتی از ریشه هنگام کار عصب کشی) است.همیشه احتمال ایجاد خطاهائی مثل این مورد ویا بیرون زدن مواد پرکننده کانال از ته ریشه وجود دارد واین مسئله حتی برای بهترین دندانپزشکان واندودنتیست ها هم گاهی پیش می آید.درمان این موارد گاهی ری اندو، گاهی جراحی وگاهی هم کشیدن دندان است.
به هر حال به شما دوست عزیز پیشنهاد می کنم اگر در شهری هستید که دسترسی به یک متخصص درمان ریشه (اندودنتیست ) داریدحتما" به چنین متخصصی مراجعه کنید تا راهنمائی ودرمان شما را به عهده بگیرتد.
parichehr
28th June 2011, 04:52 PM
دوست عزیز
1-روت کانال ناقص باشد وتا ته ریشه تمیز وپرشده نباشد.این مورد معمولا" در عکس رادیوگرافی کاملا" مشخص است وبا درمان مجدد روت کانال یا همان ری اندو خوب می شود.
2- وجود کانال اضافی : برخی مواقع در ریشه دندان کانال های عصبی اضافه وجود دارد وعصب باقی مانده در این کانال ها باعث درد می شوند. دراین موارد لازم است پرکردگی تاج خالی شود و دندانپزشک به دنبال کانال اضافه بگردد با این کار درد بیمار برطرف می شه
3-وجود کیست یا کانون های عفونی در انتهای دندان:برخی از دندان ها قبل از این که روت کانال شوند عفونی هستند ویا ته ریشه کیست دارد.با وجود آن که اکثر این دندان ها بعد از درمان روت کانال بهبود یافته و عفونت برطرف می شود ولی مواردی نیز وجود دارد که به درمان جواب نمی دهد وبستگی به وضعیت وموقعیت دندان ممکن است نیاز به کشیدن دندان ویا جراحی انتهای ریشه باشد.
4- احتمال پرفوره شدن ریشه (سوراخ شدن قسمتی از ریشه هنگام کار عصب کشی) است.همیشه احتمال ایجاد خطاهائی مثل این مورد ویا بیرون زدن مواد پرکننده کانال از ته ریشه وجود دارد واین مسئله حتی برای بهترین دندانپزشکان واندودنتیست ها هم گاهی پیش می آید.درمان این موارد گاهی ری اندو، گاهی جراحی وگاهی هم کشیدن دندان است.
به هر حال به شما دوست عزیز پیشنهاد می کنم اگر در شهری هستید که دسترسی به یک متخصص درمان ریشه (اندودنتیست ) داریدحتما" به چنین متخصصی مراجعه کنید تا راهنمائی ودرمان شما را به عهده بگیرتد.
بسیار بسیار ممنونم از راهنماییتون
تا حالا به فکر اندودنتیست نیوفتاده بودم! حتما" در اولین فرصت میرم.
فقط هر چی هست امیدوارم به کشیدن منجر نشه چون دیگه دندونی برام باقی نمیمونه[taajob] آخه به خاطر کوچک بودن فک چند تا رو کشیدم قبلا"[nadidan] اونم سالماشو!!!!! حالا سوای درد و جراحی![esteress]
ســــــپاس فـــــــــراوان[golrooz]
alternative
28th June 2011, 10:50 PM
این که توی کمتر از یک روز یکی از دندونها جاشو عوض کنه ممکنه یا نه البته بی دلیل
alternative
29th June 2011, 09:18 PM
کسی نیست جواب بده پس چرا از پاسخگویی حرف زدید
Admin
29th June 2011, 11:02 PM
کسی نیست جواب بده پس چرا از پاسخگویی حرف زدید
دوست عزیز کمی صبر کنید آقای دکتر خودشون میان پاسخ میدن ...
paarsa
30th June 2011, 07:05 AM
دوست عزیز
من ادعای پاسخگویی کردم ولی حرفی از زمان که نزدم
به هر حال معذرت میخوام معطل شدید!
فقط من خیلی متوجه منظور شما نشدم جابه جایی ریشه ی دندان یا صرفا کج شدگی؟
جای 2 تا دندون با هم هرگز عوض نمیشه ولی اگه تو دهان جای خالی باشه مثلا جای خالی عقل در صورت لق شدن جابه جایی اندک رو داریم
اگه کج فهمیدم بیشتر توضیح مرقوم فرمایید
کشاورزجوان1
18th July 2011, 06:33 PM
سلام
بنده بنوبه خودم ازآقا مصطفی وآقای دکتر تشکر وقدر دانی میکنم
فقط انشاالله این بخش ادامه داشته باشه وبه فراموشی سپره نشود
آقای دکتر من خیلی علاقه دارم به کار در مطب دندانپزشکی حال چه به عنوان کارآموز یا دستیار دندانپزشک باشد موردی نداره فقط کسی باشه که بتونم کاریادبگیرم لطفا راهنماییم کنید ممنون الطف بی پایانتان
paarsa
10th August 2011, 09:15 AM
سلام
بنده بنوبه خودم ازآقا مصطفی وآقای دکتر تشکر وقدر دانی میکنم
فقط انشاالله این بخش ادامه داشته باشه وبه فراموشی سپره نشود
آقای دکتر من خیلی علاقه دارم به کار در مطب دندانپزشکی حال چه به عنوان کارآموز یا دستیار دندانپزشک باشد موردی نداره فقط کسی باشه که بتونم کاریادبگیرم لطفا راهنماییم کنید ممنون الطف بی پایانتان
ببخشید دیر پاسخ میدم.
این تاپیک حتما ادامه داره.
در مورد سوالتون هم لطفا شهر محل سکونتتون و رشته تحصیلیتون رو بگید تا بیشتر بتونم کمک کنم.
موفق باشید.
کلبرگ
5th July 2012, 03:17 PM
سلام اقای دکتر من مشکلی که درمورد دندونام دارم اینکه درسته همیشه مسواک میزنم و اکثرا هم ار نخ دندان استفاده میکنم.ولی بازم دندونام
خراب میشه و از دستشون خسته شدم ..ماشالا با این هزینه های دندانپزشکی هم نمیشه همش برد و عصب کشی کرد وو اینکه دندونهای من خیلی نزدیک به هم هستن حتی وقتی نخ دندان میزنم نخ و پاره میکنه و نخ میمونه لای دندونه حالا بیا و درستش کن .هم اقای دکتر من چی میتونم استفاده کنم که رنگ دندونام سفید بشه رنگشون مایل به زرده و خیلی ناراحتم میکنه..یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید
پاسارگاد2
5th July 2012, 11:41 PM
سلام
لثه بالایی دوتا دندون بزرگ جلو یه کم متورم شده، فقط یه کم طوری که اگر فشارش بدم خون میاد. حتی موقع مسواک زدن یا خنده هم خون میاد. به دندون پزشک گفتم میگه جنس دندونات بده و دهان شویه مصرف کن؟؟؟؟؟؟ واقعا این طوریه؟
کلبرگ
10th July 2012, 01:45 PM
سلام اقای دکتر من مشکلی که درمورد دندونام دارم اینکه درسته همیشه مسواک میزنم و اکثرا هم ار نخ دندان استفاده میکنم.ولی بازم دندونام
خراب میشه و از دستشون خسته شدم ..ماشالا با این هزینه های دندانپزشکی هم نمیشه همش برد و عصب کشی کرد وو اینکه دندونهای من خیلی نزدیک به هم هستن حتی وقتی نخ دندان میزنم نخ و پاره میکنه و نخ میمونه لای دندونه حالا بیا و درستش کن .هم اقای دکتر من چی میتونم استفاده کنم که رنگ دندونام سفید بشه رنگشون مایل به زرده و خیلی ناراحتم میکنه..یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام اقای دکتر پس چرا نمیایین جواب سوالمونو بدین؟؟؟من اونسری نخ دندان زدم الان رفته گیر کرده تودندونم هر کاری کردم نتونستم درش بیارم همونجوری ولش کردم sh_omomi37
yas-90
11th July 2012, 08:48 PM
سلام اقای دکتر پس چرا نمیایین جواب سوالمونو بدین؟؟؟من اونسری نخ دندان زدم الان رفته گیر کرده تودندونم هر کاری کردم نتونستم درش بیارم همونجوری ولش کردم sh_omomi37
سلام دوست عزیز
پوسیدگی ربطی به جنس دندان ندارد و رعایت نکات بهداشتی می تواند ضامن سلامت هر دندانی باشد.پس اگه خراب میشه باید دنبال دلایل دیگه هم گشت..... درسته هر روز مثلا روزی دوبار مسواک میزنید اما آیا وقتی مواد شیرین یا ترش و اسیدی هم استفاده میکنی دهنت رو شستشو میدی؟؟؟ خوردن مواد سرد و داغ همرا ه هم و حتی جدا گانه میتونه باعث آسیب دیدگی دندونا بشه
اینکه هنوز دندوناتون خرابه شاید چون دندوناتون مدتیه خراب شده و شما به جای پیگیری برای پر کردن یا عصب کشی دندونا فکر میکنید با مسواک زدن خوب میشه
اگه دندوناتو فاصله کمی با هم دارن نیازی نیست با اعمال فشار نخ دندون رو بین دندوناتون وارد کنید........مسواک مخصوص برای بین دندونا هست میتونید از اونا استفاده کنید
و دندان های زرد رنگ: در صورت رعایت بهداشت دندان و عدم مصرف زیاد چای و قهوه و فلوراید(حالا چه در آب مقدارش زیاد باشه چه از دهانشویه آن استفاده بشه)............این رنگ دندان ها طبیعیه.......وقتی مینای دندان خیلی شفاف باشه رنگ زرد عاج دندان دیده میشه و باعث میشه دندانها به رنگ زرد دیده بشن
البته راههایی برای سفید کردن دندان ها هم هست.... جرم گیری و بروساژ ....روش بلچینگ (اگه رنگ زرد به داخل مینا و عاج نفوذ کنه)...البته استفاده از روش بلچینگ برای همه صحیح نیست و شرایطی داره
یه روش برای سفیدی دندونا استفاده از پوست سبز گردو.............من خودم دوتا از درخت کندم و نگه داشتم برای این کار توصیه میکنم یه بار استفاده کن ضرر نمیکنی............فقط ممکنه لثه هات نارنجی بشن که برطرف میشه ولی سعی کن روی لثه ها نزنی
به این تاپیک هم سر بزنی بد نیست
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?124110
زهرا قربانی
12th July 2012, 12:39 PM
سلام من وقتی خیلی ک.چیک بودم دندون هام خیلی خراب شدن و مجبور شدم بکشمشون (منظورم بعضی از دندون های آسیا آرواره پایین هست بیشتر هم نیم آرواره سمت راست)اما وقتی بزرکتر شدم و دندون های دائمیم دار اومر یکی از دندون هام خیلی به سمت داخل کج شدجوری که شاید میشه گفت با لثم زاویه 90 درجه داره
حالا نمیدونم چی کار کنم باید دندونم رو بکشم ، هرتودنسی کنم یا صبر کنم در ضمن اینم بگم که دندون های عقلم هنوز در نیومده[nishkhand][nishkhand]
yas-90
12th July 2012, 09:32 PM
سلام من وقتی خیلی ک.چیک بودم دندون هام خیلی خراب شدن و مجبور شدم بکشمشون (منظورم بعضی از دندون های آسیا آرواره پایین هست بیشتر هم نیم آرواره سمت راست)اما وقتی بزرکتر شدم و دندون های دائمیم دار اومر یکی از دندون هام خیلی به سمت داخل کج شدجوری که شاید میشه گفت با لثم زاویه 90 درجه داره
حالا نمیدونم چی کار کنم باید دندونم رو بکشم ، هرتودنسی کنم یا صبر کنم در ضمن اینم بگم که دندون های عقلم هنوز در نیومده[nishkhand][nishkhand]
کشیدن دندان دائمی خوب نیست(حداقل تا مجبور نشی)چون جای اون دندونی رشد نمیکنه............بهتره به دندون پزشک مراجعه کنید چون بهتر میتونه تشخیص بده که علت کج شدن دندون میتونه ربطی به فک شما داشته باشه یا نه...........ارتودنسی هم روش خوبی میتونه باشه
برای دندون عقل هم اگر بالای 20 سال هستید میتونید با یه گرافی به نتیجه برسید...........چون ممکنه بد توی فک جا گرفته باشه که شاید به نظر دکتر دندون پزشک نیاز به جراحی و خروج داشته باشه یا شاید فک شما کوچیک باشه و باز هم نیاز به خروج داشته باشه یا شاید هم بشه بدون نگرانی صبر کنید تا خودش در بیاد یا به همین شکل بمونه
زهرا قربانی
13th July 2012, 11:39 AM
کشیدن دندان دائمی خوب نیست(حداقل تا مجبور نشی)چون جای اون دندونی رشد نمیکنه............بهتره به دندون پزشک مراجعه کنید چون بهتر میتونه تشخیص بده که علت کج شدن دندون میتونه ربطی به فک شما داشته باشه یا نه...........ارتودنسی هم روش خوبی میتونه باشه
برای دندون عقل هم اگر بالای 20 سال هستید میتونید با یه گرافی به نتیجه برسید...........چون ممکنه بد توی فک جا گرفته باشه که شاید به نظر دکتر دندون پزشک نیاز به جراحی و خروج داشته باشه یا شاید فک شما کوچیک باشه و باز هم نیاز به خروج داشته باشه یا شاید هم بشه بدون نگرانی صبر کنید تا خودش در بیاد یا به همین شکل بمونه
آخه یاس عزیز من دندون هام خیلی خوشگله و واقعا حیفم میاد ارتودنسی کنم[khejalat]
بعدشم من هنوز 18 سالمه و اگه بعد از اینکه دندون عقلم رو کشیدم جا برای این دندون باز میشه؟؟؟[tafakor]
yas-90
13th July 2012, 01:02 PM
آخه یاس عزیز من دندون هام خیلی خوشگله و واقعا حیفم میاد ارتودنسی کنم[khejalat]
بعدشم من هنوز 18 سالمه و اگه بعد از اینکه دندون عقلم رو کشیدم جا برای این دندون باز میشه؟؟؟[tafakor]
خوب پس هنوز وقت هست تا دندون عقل در بیاد
همه که دندون عقلاشونو نمیکشن.............ممکنه اصلا نیازی به کشیدن دندون عقل نباشه.............دندونی که گفتی هم چون به صورت نامتناسب بیرون اومده امکانش زیاده که حتی اگه جا براش باز شه باز هم مثل بقیه دندونا صاف نشه..............شما گفتی با لثه زاویه 90 درجه ساخته خوب یه دفعه که صاف نمیشه چون جهت رشدش اینجوری بوده........اما بهتره برای این موضوع به دکتر دندون پزشک مراجعه کنی خیالت راحت تر میشه[shaad]
nafise khanom
7th November 2012, 10:15 AM
سلام.یه سوال پیش پا افتاده دارم!مسواک صبحو باید قبل از صبحانه بزنیم یا بعدش.کدومش موثرتره؟آخه خیلیا میگن بعدش!!خیلیا میگن قبلش!!
yas-90
8th November 2012, 05:32 PM
سلام.یه سوال پیش پا افتاده دارم!مسواک صبحو باید قبل از صبحانه بزنیم یا بعدش.کدومش موثرتره؟آخه خیلیا میگن بعدش!!خیلیا میگن قبلش!!
سلام دوست من
مزیت مسواک قبل از صبحانه یکی اینکه پلاک های دندانی که طی خواب شب ایجاد شدن شسته میشه یه جورایی میشه گفت شستشوی از نظر میکروب ها.............از یه طرف دیگه فکر کنم چون دهان صبح زود محیطی اسیدی داره با شستشو رفع میشه(بویژه اینکه بعضی افراد قبل از خواب مسواک نمیزنن)
از یه طرف دیگه گفته میشه چون مواد خاصی مثل آب میوه ها و ... برای صبحونه مصرف میشه محیط اسیدی میشه و از قضا اگه قبل از شروع صبحونه مسواک نزده باشید این محیط اسیدی اسیدی تر میشه و میتونه آسیب بیشتری به دندونا وارد کنه
البته یه استدلال دیگه هم اینه که محیط اسیدی باعث نرم شدن مینای دندان میشه و بعد از صبحانه اگه مسواک زده بشه مینای دندان آسیب میبینه(البته با این توصیف که اسیدیته محیط دهان حین خوردن صبحانه بیشتر میشه و مینای دندان نرم تر میشه و در نتیجه آسیب وارده بیشتره)
خوب حالا اگه دلتون نمیخواد قبل از صبحانه مسواک بزنید (اونم واسه اینه بعضیا حس میکنن بعدش اگه چیزی بخورن ممکنه یا طعم خمیر دندون بده یا تلخ بشه و ...) فکر نکنم بد باشه اگه قبل از صبحونه با آب دهانشویه کنید و با مسواک بدون خمیر دندون مسواک بزنید ولی اینم بگم این حرفی که الان گفتم منبعی نداره و فقط در حد یه نظر از خودمه[nishkhand](البته شاید هم منبعی داشته باشه فقط مطمئنم که من نخوندمش[sootzadan])..........فکر کنم تقریبا همه این عادت رو داشته باشن وقتی از خواب بیدار میشن بعد از شستن دست و صورت با آب دهانشویه کنن[sootzadan]
nafise khanom
9th November 2012, 08:05 PM
سلام دوست من
مزیت مسواک قبل از صبحانه یکی اینکه پلاک های دندانی که طی خواب شب ایجاد شدن شسته میشه یه جورایی میشه گفت شستشوی از نظر میکروب ها.............از یه طرف دیگه فکر کنم چون دهان صبح زود محیطی اسیدی داره با شستشو رفع میشه(بویژه اینکه بعضی افراد قبل از خواب مسواک نمیزنن)
از یه طرف دیگه گفته میشه چون مواد خاصی مثل آب میوه ها و ... برای صبحونه مصرف میشه محیط اسیدی میشه و از قضا اگه قبل از شروع صبحونه مسواک نزده باشید این محیط اسیدی اسیدی تر میشه و میتونه آسیب بیشتری به دندونا وارد کنه
البته یه استدلال دیگه هم اینه که محیط اسیدی باعث نرم شدن مینای دندان میشه و بعد از صبحانه اگه مسواک زده بشه مینای دندان آسیب میبینه(البته با این توصیف که اسیدیته محیط دهان حین خوردن صبحانه بیشتر میشه و مینای دندان نرم تر میشه و در نتیجه آسیب وارده بیشتره)
خوب حالا اگه دلتون نمیخواد قبل از صبحانه مسواک بزنید (اونم واسه اینه بعضیا حس میکنن بعدش اگه چیزی بخورن ممکنه یا طعم خمیر دندون بده یا تلخ بشه و ...) فکر نکنم بد باشه اگه قبل از صبحونه با آب دهانشویه کنید و با مسواک بدون خمیر دندون مسواک بزنید ولی اینم بگم این حرفی که الان گفتم منبعی نداره و فقط در حد یه نظر از خودمه[nishkhand](البته شاید هم منبعی داشته باشه فقط مطمئنم که من نخوندمش[sootzadan])..........فکر کنم تقریبا همه این عادت رو داشته باشن وقتی از خواب بیدار میشن بعد از شستن دست و صورت با آب دهانشویه کنن[sootzadan]
ممنونم دوست خوبم.خیلی کمک کرد.پس منظور شما اینه که قبل صبحونه بهتره مسواک زد دیگه.آره؟!!
hasti255
9th November 2012, 08:34 PM
سلام خوبین؟
من دو هفته پیش دندونم رو پر کردم بعداز چند روز متورم شد و به پزشک مراجعه کردم گویا عفونت کرده بود و خلاصه امپول زدم و بعد از چند روز دیگه هنوز احساس درد داشتم و چیزای سرد و گرم نمیتونم بخورم و بازم پیش دکتر رفتم و عکس هم گرفتم و نشون دادم گفت هیچی نیست پس چرا درد دارم؟؟از همون روز هم توی دهانم تاول زده و هیچی نمیتونم بخورم چکار کنم؟؟خواهشا زود جواب بدین مرسی
غزل بارون
10th November 2012, 10:21 AM
با سلام تاثیر دارو طی مدتی خودش رو نشون میده اگر عفونتی در کار بوده باید از آن عفونت جلوگیری بشه حال با آمپول یا با خالی و پر کردن دوباره دندان بهتر هست یک بار دیگر به یک دندانپزشک بهتر مراجعه کنید
yas-90
11th November 2012, 07:12 PM
ممنونم دوست خوبم.خیلی کمک کرد.پس منظور شما اینه که قبل صبحونه بهتره مسواک زد دیگه.آره؟!!
خواهش خانمی[golrooz]
والا اینجور که خوندم و گفتم به نظر میاد مسواک قبل از صبحونه بهتره [labkhand]
زهرا قربانی
11th November 2012, 08:03 PM
سلام من دندونم رو تقریبا 5 روز پیش عصب کشی کردم ولی هنوز درد میکنه
این درد طبیعیه یا نه؟[soal]
معمار حانیه
2nd December 2012, 02:24 AM
سلام وعرض ادب
اول از همه خودموني بگم ايولاااااا
دوما اينكه
من فك پايينم جلو وفك بالام عقب ودندونام روي هم قرار نميگيره جز 1 دندون از اون اخرها كه سمت راست هست ووهميشه با اون دوتا غذا ميخورم
ميخواستم بدونم حتما بايد جراحي بشه يا با فك بند ميشه مشكل رو حل كرد وفك روي هم قراار بگيره؟
واينكه كلا فك بند براي چيه؟؟؟ ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد وسريع پاسخ بديد
yas-90
4th December 2012, 04:35 PM
سلام وعرض ادب
اول از همه خودموني بگم ايولاااااا
دوما اينكه
من فك پايينم جلو وفك بالام عقب ودندونام روي هم قرار نميگيره جز 1 دندون از اون اخرها كه سمت راست هست ووهميشه با اون دوتا غذا ميخورم
ميخواستم بدونم حتما بايد جراحي بشه يا با فك بند ميشه مشكل رو حل كرد وفك روي هم قراار بگيره؟
واينكه كلا فك بند براي چيه؟؟؟ ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد وسريع پاسخ بديد
سلام دوست من
فک بند رو تا اونجایی که من میدونم برای کودکان بیشتر استفاده میکنن .......سنین 6 تا 11 سال......البته برای بزرگسالان هم(فکر کنم بیشتر افراد در سنین رشد) استفاده میکنن اما درصد موفقیتش رو متاسفانه نمیدونم
برای تشخیص این موارد حتما باید به دکتر متخصص مراجعه کنید تا مشکل رو بررسی کنند که متوجه شن مشکل چقدر مربوط به قرار گیری دندان و چقدر مربوط به فک هست و بر اساس نیاز شاید نیاز به جراحی فک باشه یا ارتودنسی و شاید هم نیاز به جراحی و بلافاصله بعد از اون شروع ارتودنسی که این موارد رو با گرفتن گرافی و ... تشخیص میدن.
درمورد فک بند که چین کپ ( chin cup ) هم بهش میگن، گفته میشه که میتونه از رشد بیش از حد فک جلوگیری کنه اما یه جایی خوندم که بیشتر برای تغییر جهت رشد مفیده و خیلی ممکنه نتونه باعث جلوگیری از رشد بشه. البته باعث تحریک رشد فک بالا هم میشه(فکر کنم)
راستی برای جراحی فک هم حتما سن باید بالای 18 باشه چون سنین زیر 18 در حال رشد هستن و ممکنه بعد از جراحی به علت رشد، دوباره فک به حالت قبل برگرده
معمار حانیه
4th December 2012, 11:45 PM
سلام
ممنونم از تو ضيحاتت
karimkhani
12th November 2014, 08:59 AM
باعرض سلام عالی جناب از اول من با دندونام مشکل اساسی داشتم چون هراز گاهی لثه هام به خاطر ریشه ها باد میکنه مجبورم سه تا از ریشه ها روتخلیه کنم وحالا که فکر میکنم مشکل از خودم بوده استفاده از مسواک زبر وکلی اشتباه دیگه من الان حتی دیگه غذا را نمی جوم وفقط قورت میدم دندون های متحرک دوست ندارم دندون ثا بت نیز میگن گنج قارون میخواد که مانداریم شما پیشنهادی برای من دارید سپاسگذارم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.