PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ببخشید آقا! من می‌تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟

Admin
25th June 2011, 08:01 PM
ببخشید آقا! من می‌تونم یه کم به خانوم شما
نگاه کنم و لذت ببرم؟

یک داستان کوتاه و شاید واقعی!

http://mobin-group.com/image/reg/images2/roozaane/1174/388item_resize_2.jpg

جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت:
ببخشید آقا! من می‌تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟
مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد:
مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری... گه می‌خوری تو و هفت جد آبادت، خجالت نمی‌کشی؟

جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش‌های مرد عصبی شود و عکس‌العملی نشان دهد، همانطور مؤدبانه و متین ادامه داد:
خیلی عذر می‌خوام فکر نمی‌کردم این همه عصبی و غیرتی بشین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه می‌کنن و لذت می‌برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم.

مرد خشکش زد ...
همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد...

kamanabroo
25th June 2011, 08:18 PM
واقعا جای تاسفه که ما خودمون رو مسلمان بدونیم و ...
حالا نمی خوام اینجا دوباره بحث انتخاب اسلام و جامعه و گیر دادن ها پیش بیاد

فقط خواستم وجدانا و اخلاقا بگم که جای تاسفه..

اینجا معلوم میشه که چقدر قشنگ مبانی اخلاقی غیر اسلامی بین ما مسلمون ها رشد کرده.

یکی از مبانی اخلاق اسلامی اینه که اخلاق نسبی نیست.
یعنی چیزی که بد هست، کاری به خواسته فرد نداره. همه جا بد هست و پیش همه عقلا بد هست.
مثلا ظلم همه جا و همه وقت بد هست. عدالت و نیکی همه جا و همه وقت و پیش همه کس خوبه.

مثال معکوس هم بزنم:
مثلا رابطه زن و مرد یا پسر و دختر اینطور نیست که چون توی فلان کشور آزاده پس بد نیست. و چون توی فلان کشور آزاد نیست پس بده. یا الان که ما جوونیم بزار جوونی کنیم و اشکال نداره اما وقتی خودمون پدرو مادر شدیم نسبت به بچه هامون سخت گیر بشیم.

اما یکی از مبانی غیر دینی میگه:
مسائل اخلاقی نسبت به هر کسی می تونه یا بد باشه یا خوب!
یعنی مثلا دزدی برای من شاید خوب باشه اما برای یکی دیگه بد.
تعرض به ناموس دیگران برای یه عده خوب باشه اما برای دیگران بد.
آزادی مطلق(بی بند و باری)می تونه برای یه عده خوب باشه و برای یه عده بد.

اگه اخلاق نسبی باشه هر کسی می تونه هرزگی و هوس بازی اش رو بگذاره به پای نسبیت اخلاق.
البته این جلوه کوچکی از این مبنا است.
و گرنه خودش رو در مسائل اعتقادی و کلامی نشون میده که از ریشه دین رو هدف قرار میده.

حالا قضاوت با وجدان خودتون ببینین واقعا نسبی بودن اخلاقیات درسته یا نه؟
(فلان عمل اخلاقی نسبت به من خوبه نسبت به شما بده! ) واقعا اینجوریه؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد