PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر حمله اراذل و اوباش به استخر زنان

amin_745
25th June 2011, 02:01 PM
روز چهارشنبه صبح در امیر آباد حادثه ی تلخی رخ داد و آن حمله و تصرف استخر زنانه صدف توسط اراذل و اوباش بود .
با فحاشی و عربده کشی با چاقو و قمه اقدام به فیلم برداری و لمس بدن زنان و دختران بی پناهی که خیلی هاشون از شدت ترس به اغما رفته بودند می کنند و پس از دقایقی متواری میشوند با تماسهای تلفنی بسیار یک خودروی سمند با سه سرباز بعد از حدود یک ساعت به محل می رسند !

ستاره کویر
25th June 2011, 02:06 PM
[taajob][taajob][taajob]واقعا!!!؟
آقا امیر خبرشو از کجا دیدین!؟[taane]
میشه منبع رو بدین!مگه الکیه آخه ....
ای بابا ...دیگه اینقـــــــــــــــــدر ناامنــــــــــی[esteress][esteress]

amin_745
25th June 2011, 02:19 PM
خیلی گشتم ولی منبع درست حسابی پیدا نکردم روی خیلی از سایتها بود.

ستاره کویر
25th June 2011, 02:21 PM
باشه ممنون...[golrooz][golrooz]
خدا آخر عاقبت ما رو بخیــــــــر کنه[negaran]

F.PHYSICIST
25th June 2011, 02:48 PM
دیگه استخر هم نمیشه رفت باید این مردها را پوستشون را کند روش نمک و الکل بزنن بعد چشاشون را با میله ی داغ سوراخ کنن دستشون را زیر چرخ ماشین بزارن......

نارون1
25th June 2011, 03:34 PM
چه وحشتناک [nadidan]
چه امنیتی داره کشورمون .....! [tafakor]

آدم دیگه میترسه تو خیابون راه بره !!!!!!!

عرفان سلیم زاده
25th June 2011, 05:46 PM
نگران نباشید حتما گیر می افتند چون ایندفعه پای یک استخر پر از ادم بوده پس با چهره نگاری پیداشون میکنند...[tafakor]

amin_745
28th June 2011, 04:34 PM
'فاطمه آليا' نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: تعدادي از اراذل و اوباش كه در روزهاي گذشته به يك استخر زنانه در تهران حمله كرده بودند، دستگير شدند.

عضو فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا درباره اين حادثه افزود: اين اراذل و اوباش نتوانسته بودند به اهداف شوم خود دست يابند و با همكاري نيروي انتظامي به سرعت دستگير شدند.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي توضيح ديگري درباره جزئيات اين حادثه نداد اما تاكيد كرد: اين اقدامات، تحركاتي سازمان يافته براي ايجاد رعب و وحشت در جامعه است.

آليا افزود: با شروع اجراي طرح امنيت اخلاقي، تعدادي از اراذل و اوباش اينگونه اقدامات را براي مقاومت در مقابل قانون انجام مي دهند.

وي تاكيد كرد: نيروي انتظامي و مسوولان قضايي بايد قاطعانه با متجاوزان به حريم خصوصي افراد و برهم زنندگان امنيت اخلاقي و رواني جامعه برخورد كنند.

پیش از این یک مقام آگاه در نیروی انتظامی در گفت و گو با سایت فردا، حمله اراذل و اوباش به یک استخر زنانه در تهران را تکذیب کرده بود.

پیش از این براساس مطالب منتشر شده در سایت های تعامل اجتماعی، گزارش هایی درباره حمله گروهی از اراذل و اوباش به یک استخر زنانه در تهران و تعرض به زنان را منتشر شده بود.

NameEly
28th June 2011, 07:07 PM
عضو فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا درباره اين حادثه افزود: اين اراذل و اوباش نتوانسته بودند به اهداف شوم خود دست يابند و با همكاري نيروي انتظامي به سرعت دستگير شدند.مگه چه غلطه دیگه ای میتونستن بکنن که نکردن که این خانم نامحترم این حرف رو زدن که به اهدافشون نرسیدن
از کجا معلوم اصلا گرفتنشون ؟

رعب و وحشت در جامعه است.ااا رعب, ایجاد رعب و وحشت ؟
کو این نیروی به حساب محترم انتظامیتون که این رو می گید ؟

پیش از این یک مقام آگاه در نیروی انتظامی در گفت و گو با سایت فردا، حمله اراذل و اوباش به یک استخر زنانه در تهران را تکذیب کرده بود.بیا کم هم میارن تکذیب می کنند

من هم زیاد با این کار نیروی انتظامی بر خوردم
می دونید نیروی انتظامی فقط الان چه کاری می کنه ؟ این که گشت ارشاد راه بندازه
ضبظ ماشینمون رو دزدیدن ساعت 5 یا 5 نیم بعد از ظهر زنگ زدیم نیروی انتظامی هول و هوش 9 امد اون هم با یک سمندی که نگاه کردن بهش کفاره داشت دیگه توش رو نگم بهتره می ترسم اگه دزد می موند اونها از دزد می ترسیدن
منو پسر خالم با چندتا از دوستام همین رحلت امام رفتیم شمال توی شمال 5 نفری ریختند توی ملع عام به سرمون و زدنمون ( من و پسر خالم رو ) من که با اجازتون بخاطر ضربه به سرم بیهوش شدم افراد فرار کردند بعد از 1 ساعت اونجور که برام تعریف کردند البته یکم هوشیار هم شده بودم اون موقش یک نفر با یک موتور امده بود بعد دید من افتادم بعد پرسید کو افرادی که این کارو کردند گفتند فرار کردن ولی خانوادشون اینجان گفت خوب اونا فرار کردن دیگه کاری از دست ما بر نمی یاد داشت میرفت که یکی از دوستام گفت این چه مملکتی هستش گفت ااا نبرمت کالانتری بهت نشون بدم ببینم چی هست
بخواین 1 یکی 2 تا داستان دیگه دارم که عجیب دلم پر بخاطر این نیروی انتظامی
واقعا تصور این واقعه که اتفاق افتاده خیلی سخته
این هم مثل اون قضیه اصفهان من رو عجیب عصبانی کرد

alternative
28th June 2011, 09:48 PM
میخواستن برن شنا کنن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد