poune
24th June 2011, 09:39 PM
يك متخصص تغذيه گفت: دانشجويان پيش از حضور در جلسه امتحان نبايد غذاهاي سنگين مصرف كنند، آنان ميتوانند براي صبحانه مقدار كمي خامه و عسل را مصرف كنند. البته نبايد در خوردن اين مواد زيادهروي كنند، چون افزايش چربي خون باعث كاهش تمركز ميشود.
دكتر مسعود كيمياگر در گفت وگو با ايسنا، افزود: وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا مصرف كره در وعده صبحانه بهتر است يا خامه گفت: كره 75 درصد و خامه 30 درصد چربي دارد و در مجموع خامه ماده بهتري نسبت به كره براي صبحانه است.
وي با اشاره به نقش مواد قندي در حافظه كوتاه مدت اظهار كرد: بدن دانشجويان هنگام امتحانات نياز به موادي مانند قند، شكر، مربا، عسل، آبميوه و خرما دارد كه قند آنها سريع آزاد ميشود چرا كه ميزان توانايي حافظه كوتاه مدت با مقدار قند دريافتي در ارتباط است.
كيمياگر در ادامه اظهار كرد: افرادي كه در امتحانات بلندمدت مانند كنكور شركت ميكنند بايد موادي مانند غلات را مصرف كنند كه قند آنها پس از 2، 3 ساعت آزاد ميشود.
اين متخصص تغذيه توصيه كرد: دانشجويان ميتوانند شب پيش از امتحانات، مواد غذايي مانند كاهو، سوپ جو، شير يا دوغ را مصرف كنند تا بتوانند به خوبي بخوابند.
كيمياگر در پايان با بيان اينكه فرد بايد پيش از فصل امتحانات تغذيه مناسبي داشته باشد، تاكيد كرد: لازم است سلولهاي عصبي و مغزي دانشجويان به خوبي شكل گرفته باشد و آنان از موادي مانند بادام زميني، گردو، زرده تخم مرغ و جوانه گندم استفاده كرده باشند چرا كه اين مواد در ساخت سلولهاي عصبي و مغزي نقش دارند. از سوي ديگر در برنامه غذايي روزانه آنان 4 گروه اصلي غذايي وجود داشته باشد.
دكتر مسعود كيمياگر در گفت وگو با ايسنا، افزود: وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا مصرف كره در وعده صبحانه بهتر است يا خامه گفت: كره 75 درصد و خامه 30 درصد چربي دارد و در مجموع خامه ماده بهتري نسبت به كره براي صبحانه است.
وي با اشاره به نقش مواد قندي در حافظه كوتاه مدت اظهار كرد: بدن دانشجويان هنگام امتحانات نياز به موادي مانند قند، شكر، مربا، عسل، آبميوه و خرما دارد كه قند آنها سريع آزاد ميشود چرا كه ميزان توانايي حافظه كوتاه مدت با مقدار قند دريافتي در ارتباط است.
كيمياگر در ادامه اظهار كرد: افرادي كه در امتحانات بلندمدت مانند كنكور شركت ميكنند بايد موادي مانند غلات را مصرف كنند كه قند آنها پس از 2، 3 ساعت آزاد ميشود.
اين متخصص تغذيه توصيه كرد: دانشجويان ميتوانند شب پيش از امتحانات، مواد غذايي مانند كاهو، سوپ جو، شير يا دوغ را مصرف كنند تا بتوانند به خوبي بخوابند.
كيمياگر در پايان با بيان اينكه فرد بايد پيش از فصل امتحانات تغذيه مناسبي داشته باشد، تاكيد كرد: لازم است سلولهاي عصبي و مغزي دانشجويان به خوبي شكل گرفته باشد و آنان از موادي مانند بادام زميني، گردو، زرده تخم مرغ و جوانه گندم استفاده كرده باشند چرا كه اين مواد در ساخت سلولهاي عصبي و مغزي نقش دارند. از سوي ديگر در برنامه غذايي روزانه آنان 4 گروه اصلي غذايي وجود داشته باشد.