PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله Ip خود را قفل کنید (100%)

MoniSoft
21st June 2011, 09:17 PM
با سلام

میرم سره آموزش خودمون

برای هک کردن یک کامپیوتر احتیاج به IP دارند خوب این شده یک مشکل برای PC ها خوب حالا با این کار کامپیوتر خود را از ورود هکر ها به کامپیوترتان تضمین کنید.

ابتدا برای این کار در منوی استارت گزینه RUN را انتخاب کنید و عبارت MMC را تایپ کنید و سپس ENTER کنید .
در صفحه باز شده از منوی File گزینه َAdd\Remove Snap-in را انتخاب در صفحه باز شده گزینه Add را انتخاب و در پنجره باز شده گزینه IP Security Policy Management را Add نمایید و آن را ذخیره کنید و در Control Panel به Administrative Tools رفته و گزینه Local Security Policy را دابل کلیک نمایید و در پنجره باز شده گزینه IP Security Policies On Local Computer را به حالت سبز در آورید.

NameEly
21st June 2011, 09:43 PM
ببخشید میشه کارایی قفل کردن ip رو هم متذکر بشید

ممنون میشم

chakavak73
22nd June 2011, 03:09 PM
یعنی چی قفل میشه؟

sadkfafjn
22nd June 2011, 03:35 PM
من یه روش من در آوردی بلدم از همه بهتره از یک کامپیوتر الکی قدیمی یا مجازی به اینترنت وصل بشید بعد از طریق پروکسی اون برنامه هایی که میخواینو کاری کنید تا به اینترنت دسترسی داشته باشه و توی کامپیوتر خودتون اینترنت جریان نداشته باشه [nishkhand]

NameEly
22nd June 2011, 03:39 PM
من یه روش من در آوردی بلدم از همه بهتره از یک کامپیوتر الکی قدیمی یا مجازی به اینترنت وصل بشید بعد از طریق پروکسی اون برنامه هایی که میخواینو کاری کنید تا به اینترنت دسترسی داشته باشه و توی کامپیوتر خودتون اینترنت جریان نداشته باشه [nishkhand]

یکم این روش شما هزینه داره برای یک شخص
البته اگه منظوره شما اینه که کامپیوتر بدرد نخور رو به نت وصل کنید و فقط به سیستم خوبه اجازه دسترسی به سایت باز کردن بدید درسته ؟

sadkfafjn
22nd June 2011, 03:42 PM
نه هزینه کجا بود توی اینترنت بگرد ساخت پروکسی سرور و یه پروکسی خونگی درست کن مثل همینایی که برای رد شدن از *** هست ولی فقط برای شبکه خونه ی[tashvigh]

NameEly
22nd June 2011, 03:44 PM
میشه اینجوری هم کار کرد
فکر بدی نیست
ممنون

chakavak73
22nd June 2011, 06:24 PM
آ قا یکی جواب من را بده
یعنی چی قفل میشه؟

NameEly
22nd June 2011, 06:38 PM
قفل کردن ip تا جایی که من می دونم و تحقیق کردم یعنی شما توی یک شبکه کاری کنید که سیستم ها یا clint ها نتونن ip هایی که براشون تعیین شده رو تغییر بدن و در شبکه اختلال ایجاد کنن

مثلا ما 3 تا سیستم داریم که یکی سرور هست قفل کردن ip یعنی کاری کنیم که ip این 2 سیستم دیگه نتونن ip هایی که براشون تعیین شده رو تغییر بدن

نمی دونم واضح گفتم یا نه ؟[cheshmak]
(البته این تا حد اطلاعات من بود )

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد