mahsaj00n
21st June 2011, 01:14 PM
متخصص داروسازي گياهي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: خوردن كندر به همراه عسل و مويز - هنگام ناشتا-، حافظه انسان را تقويت مي كند.
آسيه شجاعي در گفت و گو با ايرنا افزود: كندر داراي طبيعتي گرم و خشك است و موجب تقويت حافظه مي شود.
اين متخصص داروسازي اظهار داشت: تحقيقات روي كندر نشان داده است كه مصرف اين گياه دارويي در دوران بارداري نيز در تقويت حافظه و سرعت و قدرت يادگيري نوزادان، تاثيرگذار است اما هنوز مطالعات كافي درباره اندازه و زمان دقيق استفاده از اين گياه دارويي در دوران بارداري انجام نشده است.
اين عضو هيات علمي موسسه طب اسلامي و مكمل دانشگاه علوم پزشكي تهران به خواص ديگر گياه كندر اشاره كرد و گفت: كندر يك گياه دارويي معطر است كه دود آن مي تواند مانع از خونريزي بيني شود.
به گفته وي، كندرهايي كه هنگام سوختن، دود كمتر و اشتعال بيشتري ايجاد مي كند، كمتر ناخالصي دارد.
شجاعي افزود: كندر در اندازه و رنگ هاي مختلف در بازار موجود است و گفته مي شود كندر سفيد بهتر از ديگر انواع آن است.
آسيه شجاعي در گفت و گو با ايرنا افزود: كندر داراي طبيعتي گرم و خشك است و موجب تقويت حافظه مي شود.
اين متخصص داروسازي اظهار داشت: تحقيقات روي كندر نشان داده است كه مصرف اين گياه دارويي در دوران بارداري نيز در تقويت حافظه و سرعت و قدرت يادگيري نوزادان، تاثيرگذار است اما هنوز مطالعات كافي درباره اندازه و زمان دقيق استفاده از اين گياه دارويي در دوران بارداري انجام نشده است.
اين عضو هيات علمي موسسه طب اسلامي و مكمل دانشگاه علوم پزشكي تهران به خواص ديگر گياه كندر اشاره كرد و گفت: كندر يك گياه دارويي معطر است كه دود آن مي تواند مانع از خونريزي بيني شود.
به گفته وي، كندرهايي كه هنگام سوختن، دود كمتر و اشتعال بيشتري ايجاد مي كند، كمتر ناخالصي دارد.
شجاعي افزود: كندر در اندازه و رنگ هاي مختلف در بازار موجود است و گفته مي شود كندر سفيد بهتر از ديگر انواع آن است.