توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر درخواست یک مدار اسیلاتور سینوسی مایکروویو 1وات.
عرفان سلیم زاده
20th June 2011, 10:48 AM
سلام خدمت اساتید من نیاز به یک مدار اسیلاتور مایکروویو 2.4 گیگاهرتز دارم البته اینکه چند وات باشه باید کمی راهنماییم کنید ببینید میخوام چند متر سیم رو که مقاومت مخصوص بالایی دارند با امواج مایکروویو گرم کنم.[esteress]
این سیم ها بخش های اصلی یک پروژه هستند البته من دارم یک ماکت از یک پروژه را می سازم و در اندازه واقعی میبایستد از لامپ مایکروویو برایش استفاده کنم ولی در این حد یک مدار اسیلاتور ترازیستوری معمولی برای من کفایت میکند.[atash]
از لحاظ انتن هم نگران نباشید چون یک انتن همه جهته کفایت میکنه.
من برای هدایت این امواج از موج بر مسی میخوام استفاده کنم.
از حالا بابت کمک بزرگی که به من می کنید تشکر می کنم[golrooz][golrooz][golrooz]
msd21
20th June 2011, 11:09 PM
من میدونم که ترانزیستور bc107 حداکثر تا فرکانس 300 مگاهرتز کار میکنه
چه ترانزیستوری در محدوده فرکانسی گیگاهرتز کار میکنه؟
عرفان سلیم زاده
21st June 2011, 10:01 AM
در توان های معمولی مثل 10 وات تقریبا هیچ ترانزیستور تجاری قابلیت کار در فرکانس گیگا هرتز رو نداره ولی ما از توان 1وات حرف زدیم... تواین حالت ولتاژ خیلی پایینه (حدود 50 میلی ولت موثر)
به هر حال اگر نشه باید از یه لامپ مایکروویو کوچیک استفاده کنم که اصلا نمیدونم از کجا باید گیرش بیارم...
راستی یه سوال من میتونم درگیرنده بعد انتن یه فیلتر وبعد از فیلتر یه انتن بزارم ؟می دونی اخه من دو تا مصرف کننده دارم که به ترتیب یکی پس از دیگری قراره گرم بشن.
خب منم گفتم که اگر کار بالا رو انجام بدم میتونم با تغییر فرکانس منبع یه جورایی عمل سوییچینگ رو تو مصرف کننده انجام بدم.[golrooz]
msd21
21st June 2011, 10:33 AM
راستی یه سوال من میتونم درگیرنده بعد انتن یه فیلتر وبعد از فیلتر یه انتن بزارم ؟می دونی اخه من دو تا مصرف کننده دارم که به ترتیب یکی پس از دیگری قراره گرم بشن.
خب منم گفتم که اگر کار بالا رو انجام بدم میتونم با تغییر فرکانس منبع یه جورایی عمل سوییچینگ رو تو مصرف کننده انجام بدم.[golrooz]
این جوری که من متوجه شدم شما میخواین فیلتر بذارین تا با تغییر فرکانس مشخص کنید که کدوم مصرف کننده گرم بشه درسته؟
خب میتونید که از اتصال هیبرید (magic-T)استفاده کنید که یک اتصال 4پورتیه و دو پورت اون ورودی از نوع E-plane و H-plane هستن خروجیش پورت 2 و 3 هست که مزیتش هم اینه که هیچ توانی از پورت 2 به 3 یا برعکسش نمیره
اگه ورودی 1و4 هم فاز باشند توان خروجی پورت 2صفره وهمه توان به پورت 3 میره
اگه ورودی 1و4 با هم 180 درجه اختلاف فاز داشته باشند توان خروجی پورت 3صفره وهمه توان به پورت 2 میره
البته میتونی از اتصال Tو اتصال Hهم استفاده کنی اونا سه پورتی هستن ولی توان رو به صورت مساوی بین دو خروجیشون تقسیم میکنن و خودت باید تغییرات رو اعمال کنی
msd21
21st June 2011, 10:42 AM
مدارات مایکروویو خیلی جالبه چون ویژگی های منحصر به فرد خودشونو دارن به حدی که بعضی هاشونو به مهندس برق هم بگی باور نمیکنه و فکر میکنه kvl , kcl یادت رفته و میخوای مسخرش میکنی مثلا بگی ما تو مدارامون از مقاومت و خازن وسلف استفاده نمیکنیم و خودمون با سیم میسازیمش چون
یه اتصال کوتاه با طول نصف لاندا(نصف طول موج) در مایکروویو معادل یه rlc سری هست
یه اتصال باز با طول نصف لاندا(نصف طول موج) در مایکروویو معادل یه rlc موازی هست
عرفان سلیم زاده
22nd June 2011, 09:41 AM
این جوری که من متوجه شدم شما میخواین فیلتر بذارین تا با تغییر فرکانس مشخص کنید که کدوم مصرف کننده گرم بشه درسته؟
خب میتونید که از اتصال هیبرید (magic-T)استفاده کنید که یک اتصال 4پورتیه و دو پورت اون ورودی از نوع E-plane و H-plane هستن خروجیش پورت 2 و 3 هست که مزیتش هم اینه که هیچ توانی از پورت 2 به 3 یا برعکسش نمیره
اگه ورودی 1و4 هم فاز باشند توان خروجی پورت 2صفره وهمه توان به پورت 3 میره
اگه ورودی 1و4 با هم 180 درجه اختلاف فاز داشته باشند توان خروجی پورت 3صفره وهمه توان به پورت 2 میره
البته میتونی از اتصال Tو اتصال Hهم استفاده کنی اونا سه پورتی هستن ولی توان رو به صورت مساوی بین دو خروجیشون تقسیم میکنن و خودت باید تغییرات رو اعمال کنی
سلام ممنون منو سوپرایز کردید [nishkhand][golrooz][golrooz]
این دقیقا همون چیزیه که من میخوام شما زدید توهدف[tashvigh]
باورتون میشه در کل این چند ساله که سوالتم رو می پرسیدم این جواب بهترین جوابی بود که خوندم!!![esteghbal]
منم عاشق مایکروویوم ولی نشد که برم دانشگاه[narahat] البته نه برای خود دانشگاه برای اون منابع درسی که راحتتر بتونم این درسهارو یاد بگیرم.وگرنه اصلا برام مهم نیست که کجا درس بخونم.[nishkhand]
در همینجا ازتون درخاست میکنم که از منبع درسی یا جزوه خوبی دارید در اختیارم بزارید تا سه سوت[sootzadan] درسا رو یادبگیرم[nishkhand]
بازم ممنون من خودم درباره magic t تحقیق میکنم[golrooz][golrooz][golrooz]
msd21
22nd June 2011, 08:45 PM
سلام ممنون منو سوپرایز کردید [nishkhand][golrooz][golrooz]
این دقیقا همون چیزیه که من میخوام شما زدید توهدف[tashvigh]
باورتون میشه در کل این چند ساله که سوالتم رو می پرسیدم این جواب بهترین جوابی بود که خوندم!!![esteghbal]
منم عاشق مایکروویوم ولی نشد که برم دانشگاه[narahat] البته نه برای خود دانشگاه برای اون منابع درسی که راحتتر بتونم این درسهارو یاد بگیرم.وگرنه اصلا برام مهم نیست که کجا درس بخونم.[nishkhand]
در همینجا ازتون درخاست میکنم که از منبع درسی یا جزوه خوبی دارید در اختیارم بزارید تا سه سوت[sootzadan] درسا رو یادبگیرم[nishkhand]
بازم ممنون من خودم درباره magic t تحقیق میکنم[golrooz][golrooz][golrooz]
خواهش میکنم شما لطف دارید
راستش ما برای درس مایکروویو استادمون کتاب مایکروویو نوشته پوزار رو معرفی کرد و گفت که زبان اصلیش رو بگیریم چون قوی تره نسبت به ترجمه شدش میتونی از کتاب اصلیش یا ترجمش استفاده کنی هرکدوم که خودت راحتتری که تو یکی از فصل هاش در مورد این اتصالات توضیح داده با رسم شکل اتصال و نمایش امواج توی اون
موفق باشید
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.