PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محمدرضا فروتن هم خواننده پاپ شد

* Robo milad *
20th June 2011, 01:24 AM
بابك زرین اهنگساز در گفت و گو با خبرگزاری سینمای ایران، از آهنگسازی و تنظیم آلبوم محمدرضا فروتن خبر داد و گفت: در حال حاضر مشغول ضبط این آلبوم هستم در ژانر پاپ به خوانندگی این بازیگر سینمای ایران هستم و آلبوم دیگری هم در دست دارم كه كاری از هومن جاوید است.

وی افزود: آلبوم ارسطو امین دیگر كاری است كه مشغول ضبط آن هستم، ارسطو امین خواننده جوانی است كه به بازار موسیقی معرفی خواهم كرد. با حامی و خواننده های دیگری هم همكاری هایی را دارم اما در این زمان بیشتر مشغول ضبط این سه آلبوم كه نام بردم هستم.

زرین خاطرنشان كرد: تم موسیقی در هرسه آلبوم پاپ و به صورت زنده و اركسترال است و فكر می كنم تا اواخر امسال هر سه آلبوم وارد بازار شود. جدا از این ها مشغول ساخت ملودی آلبوم های دیگری نیز هستم كه در آینده خبرشان را اعلام خواهم كرد.

sheri khoshgele
20th June 2011, 03:32 PM
خب صداش قشنگه واقعا.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد