توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث نظر سنجي: دست پخت خانمها بهتره يا آقايان؟؟؟!!!
نازخاتون
14th June 2011, 12:52 PM
دوستان به نظر شما دست پخت خانمها بهتره يا آقايان؟؟!![tafakor][tafakor]
لطفا علت رو هم ذكر كنيد..
خانمها و آقايان آيا قادر به پخت همه غذاهاي هستيد و در پخت چه غذا يا غذاهايي تبحر خاصي داريد؟[labkhand][tashvigh]
اگر يه خاطره كوچك و يا تجربه ارزشمندتون رو از آشپزيتون بفرمائيد بسيار عالي مي شه ....[cheshmak][nishkhand][nadidan]
ممنون از توجه شما...[golrooz]
NameEly
14th June 2011, 01:35 PM
مسلما اقایون [cheshmak]
البته توی خانم ها هم تکو توکی پیدا میشه که خوب باشه یا بد نباشه [nishkhand]
چی دوست دارید ؟ سنتی یا جدید ؟ انواع برنج ها و خورشت ها بجز قورمه سبزی و فسن جون که دوست ندارم
سنتی ابگوشت , اشکنه جات , سوپ البته آش هم زیاد توش وارد نیستم شکسته پکستست [golrooz]
از اقایون عزیز دعوت می کنم که روی خانم ها کم بشه توی این بحث [tashvigh]
ممنون
0014
14th June 2011, 01:38 PM
در اين باره نميتونم نظري بدم
ولي همينقدر ميدونم كه آشپزيم حرف نداره!!![fardemohem][fardemohem][fardemohem]
sadkfafjn
14th June 2011, 01:39 PM
ولی بنظرم مردا فقط میتونن با هر چیزی یه غذا سر هم کنن[tafakor]
Rez@ee
14th June 2011, 01:47 PM
کار نیکو کردن از پر کردن است......
Admin
14th June 2011, 01:56 PM
امروزه آقایان دست پختشون بهتره ...
مگر زنان قدیم که واقعا خانه دار و کد بانو بودن...
اگر نسل های قبلی رو حساب کنید خانم ها ولی دخترای امروزی متاسفانه دست به سیاه و سفید نمی زنن که یاد بگیرن برای همین جهت جلوگیری از گرسنه ماندن آقایان مجبورن خودشون خوب آشپزی یاد بگیرن [cheshmak]
0014
14th June 2011, 02:00 PM
اگر نسل های قبلی رو حساب کنید خانم ها ولی دخترای امروزی متاسفانه دست به سیاه و سفید نمی زنن که یاد بگیرن برای همین جهت جلوگیری از گرسنه ماندن آقایان مجبورن خودشون خوب آشپزی یاد بگیرن [cheshmak]
به نكته ي بسيار ضخيمي اشاره كردي!!!
S.A.H.A.N.D
14th June 2011, 02:01 PM
این که معلومه آقایون [nishkhand]
من خودم یه قرمه سبزیی درست میکنم توپ همه دستاشونو هم می خورن [nadidan] علبته چیزایه زیادی درست میکنمااا [sootzadan]
نازخاتون
14th June 2011, 02:03 PM
مسلما اقایون [cheshmak]
چی دوست دارید ؟ سنتی یا جدید ؟ انواع برنج ها و خورشت ها بجز قورمه سبزی و فسن جون که دوست ندارم
سنتی ابگوشت , اشکنه جات , سوپ البته آش هم زیاد توش وارد نیستم شکسته پکستست [golrooz]
از اقایون عزیز دعوت می کنم که روی خانم ها کم بشه توی این بحث [tashvigh]
ممنون
دوست محترم اينجا قرار نيست روي كسي كم يا زياد بشه ... يه نظر خواهيه در محيط سالم ...[shaad]
*WIZARD*
14th June 2011, 02:14 PM
خوب این روزا آقایونی هم هستن که دست پختشون خوبه
ولی مسلما دست پخت خانوما بهتره[cheshmak]
NameEly
14th June 2011, 02:15 PM
کاملا درسته
درود بر شما [tashvigh]
*WIZARD*
14th June 2011, 02:16 PM
همه دخترا که اینطوری نیستن[taajob]
لطفا .....
نازخاتون
14th June 2011, 02:29 PM
آقا مصطفي !!! از شما بعيده كه جمع ببنديد....يادتون نره....كه
نه همه دخترهاي امروزي
دختراني امروزي هستند كه شايد هزاران بار بهتر از دختران ديروزي هستند....
sheri khoshgele
14th June 2011, 02:49 PM
بازم حالا دعوا میشه!!خب درسته زنای قدیم دست پختشون خیلی خوب بوده ولی الانم دخترایی هستن ک دستپختشون عالیه.خواهر خود من غذاهایی ک درست میکنه عالین ب خاطر اینه ک وقتی هم سن من بود یعنی 16 یا17 سالش بود مامانم بهش یاد داد.غذا پختن ب علاقه و سلیقه نیاز داره.مردا ک کار همیشگیشون غذا درست کردن نیست.ادم هرکاریو ک هرچند وقت یکبار و از روی میل خودش انجام بده ب بهترین شکل انجامش میده ولی خانوما چون در روز دوبار باید پای گاز غذا درست کنن ی جورایی واسشون خسته کنندست.وگرنه وقتی واسه ی خانوم مهمون بیاد بهترین غذارو درست میکنه.
نازخاتون
14th June 2011, 02:50 PM
مسلما اقایون [cheshmak]
هميشه اين نكته رو به خاطر بسپاريد كه اگر خانمها حتي اگر غذايي رو دوست نداشته باشند در پخت اون غذا هم تبحر كامل رو دارند ...
ولي آقايان الزاما اون چيزي رو ياد مي گيرند كه بهش نياز دارند... و تا نياز نداشته باشند دنبالش نمي روند...[cheshmak]
نازخاتون
14th June 2011, 02:55 PM
قابل توجه آقايان:
آشپزي تنها اين نيست كه ما چند تا مواد رو باهم تركيب كنيم تا بشه غذا ...بله از روي كتاب آشپزي هم مي شه غذا درست كرد ... اما نتيجه اش مهمه كه غذاهاي كتاب آشپزي غالبا خوشمزه و باب ميل از آب درنميان...
غذا به يك عنصر ديگه نياز داره كه آقايان طريق استفاده از اين عنصر بسيار ضروري رو نمي شناسند....
غزل بارون
14th June 2011, 03:01 PM
من فکر میکنم بسته به نوع سلیقه طرف باشه بعضی از آقایون غذا رو جوری بهش ادویه اینا میزنن که خوب درمیاد این از رموز غذا درست کردن آقایونه ولی خانمها هم خیلی خوب غذا درست میکنن.بابت حرف مدیر گرامی هم عرض کنم دختر های امروزی همشون رو نمیشه با یه دید بهشون نگاه کرد همیشه استثنا رو قائل شید
نارون1
14th June 2011, 03:09 PM
دخترای امروزی از همون نسل دخترای دیروزین .
خداییش بهتره قبول کنیم خانمها در پخت و نحوه اسستفاده از چاشنیجات تبحر کافی رو دارن ، حتی ممکنه گاهی یک غذاهای خوشمزه هم اختراع کنن .[golrooz]
NameEly
14th June 2011, 03:23 PM
هميشه اين نكته رو به خاطر بسپاريد كه اگر خانمها حتي اگر غذايي رو دوست نداشته باشند در پخت اون غذا هم تبحر كامل رو دارند ...
ولي آقايان الزاما اون چيزي رو ياد مي گيرند كه بهش نياز دارند... و تا نياز نداشته باشند دنبالش نمي روند...[cheshmak]
اقایان مگه خانم خونه هستند که بخوان برای اقایان غذا درست کنند ؟[hoshdar]
اقایون برای خودش غذا درست می کنند غذایی رو هم درست می کنند که دوست دارند ,
حالا مهمون هم بیاد اون غذایی که رو که دوست ندارند و یاد نگرفتن رو درست نمی کنند این که کاری نداره [tashvigh][nishkhand]
خانم ها باید یاد بگیرند تمام غذا هارو تا یک وقتی تر........... نشن [nishkhand]
از مدیر عزیز هم تشکر و قدر دانی میشه
NameEly
14th June 2011, 03:28 PM
من فکر میکنم بسته به نوع سلیقه طرف باشه بعضی از آقایون غذا رو جوری بهش ادویه اینا میزنن که خوب درمیاد این از رموز غذا درست کردن آقایونه ولی خانمها هم خیلی خوب غذا درست میکنن.بابت حرف مدیر گرامی هم عرض کنم دختر های امروزی همشون رو نمیشه با یه دید بهشون نگاه کرد همیشه استثنا رو قائل شید
پس خانم ها چیکار می کنند ؟ حتما دستهایی خانم ها خودش غذاسازه که به غذا به جزء ادویه چیز دیگه هم می زنه
اره به 98 درصد با همین دید باید نگاه کرد که اشپزی یاد ندارند تقریبا به 2 درصد باقی مونده دختر های حال حاضر باید با دید دیگه نگاه کرد [cheshmak]
دخترای امروزی از همون نسل دخترای دیروزین .
خداییش بهتره قبول کنیم خانمها در پخت و نحوه اسستفاده از چاشنیجات تبحر کافی رو دارن ، حتی ممکنه گاهی یک غذاهای خوشمزه هم اختراع کنن .[golrooz]
نه توقع دخترای امروز و و و رو در نظر بگیرید [tashvigh]
اگه توجه کنید اقایون غذاهای جدید بیشتر اختراع می کنند با قاطی کردن مواد [labkhand]
غزل بارون
14th June 2011, 03:36 PM
ببخشید فکر نکنم این جا اومده باشیم برای رو کم کنی اومدیم تا بگیم چه غذاهایی رو بلدیم لطفا با حرفاتون به دخترا توهین نکنید جناب الان همه بلد غذا درست کنن چون جامعه اینطور ایجاب میکنه اینقد مشغله هست که آدما مجبورن یه وعده رو لااقل درست کنن تا سر کارشون ببرن
NameEly
14th June 2011, 03:46 PM
بظر شما اینجا کدوم خانم که تا الان پست دادن قصدشون این بوده که بگن چه غذایی یاد دارند ؟
Artmis.
14th June 2011, 03:49 PM
کاش نظرسنجی یه گزینه دیگه هم داشت آخه من فکر می کنم یه چیزی بینابین ایناس
آقایون هم دست پخت بدی ندارن و اگر واقعا با علاقه این کار رو انجام بدن و این کار رو به خودشون واگذار کنی، خلاقیت هایی رو تو آشپزی به کار می برن که واقعا جالبه
اما در کل به قول دوستمون کار نیکو کردن از پر کردن است و خانوما روزانه با امر آشپزی سر و کار دارن
پس بعد یه مدت چم و خم کار دستشون میاد و می دونن تو هر موقعیتی باید چکار کرد
مثلا من بعید می دونم یه آقا اگه نزدیکای ظهر بهش زنگ بزنن و بگن ما واسه ناهار داریم میایم خونتون بتونه سریع خودشو جمع و جور کنه و ترتیب همه چیو بده
از آقایون محترم خواهشمندم یکم واقع بینانه به مسائل نگاه کنن و همیشه نخوان خودشونو برتر نشون بدن !
غزل بارون
14th June 2011, 03:55 PM
خوب پس خودم شروع میکنم من زیاد از غذا درست کردن خوشم نمیومد اوایل ولی خب یه شرایطی پیش اومد که مجبور به یادگیری شدم تقربا بلدم انواع غذاها رو درست کنم خصوصا دلمه و اولویه که عاشقشونم یه بار قرار بود مهمان برامون بیاد از تبریز مادر منم هول کرده بود نمیدونست چی درست کنه من با آرامش برگ ها رو آوردم نشستم دلمه رو درست کردم به مادرم گفتم که غذا درست کردن اونم برای یه مهمان تبریزی فکر کردن داشت!خب ب معلومه واسه دلمه میمیرن دیگه!ولی از حق نگذریم دلمه های من خیلی خیلی خوبه و قرمه سبزی هم درست میکنم خوبه خدایی
Rez@ee
14th June 2011, 03:57 PM
به نوع زندگی ها بستگی داره.توی یه زندگی خانوم صبح اول وقت می رن سر کار واقا ....خوب نمی شه که بیکار باشه.اش می پزه،بچه داری می کنه و..اشکالی هم نداره.تفاهم یعنی همین.
توی یه زندگی دیگه هم بر عکسش اتفاق می افته.
حالت سومش اینه که هر دو باهم می رن بیرون از منزل ودیر وقت میان خونه و یه تلفن و....... .
S.A.H.A.N.D
14th June 2011, 03:59 PM
nameely لطفا دیگه این بحث و ادامه نده ما که کل کل نمی خوایم بکنیم ...
به نظره من دست پخت همه خوبه مخصوصا اونایی که آشپزی تو خونشونه ...
ولی هر چقدر بگیم دست پخت خانوم ها بهتره :" مارکو پیر وایت " ، اولین سر آشپز به نام در بریتانیا ، گفت : که زنان نسبت به مردان ، توانایی غریزی بیشتری داشته و آشپز های بهتری هستند .
NameEly
14th June 2011, 04:13 PM
nameely لطفا دیگه این بحث و ادامه نده ما که کل کل نمی خوایم بکنیم ...
به نظره من دست پخت همه خوبه مخصوصا اونایی که آشپزی تو خونشونه ...
ولی هر چقدر بگیم دست پخت خانوم ها بهتره :" مارکو پیر وایت " ، اولین سر آشپز به نام در بریتانیا ، گفت : که زنان نسبت به مردان ، توانایی غریزی بیشتری داشته و آشپز های بهتری هستند .
خوب میدونی چیه دوست من
این رو من با خانم ها یا کسی نیستم توهین نشه , این رو برای این دوست عزیز نوشتم :
همینجوری شده که خانم ها , اقایون رو کامل نیازمند خودشون می دونن
از توی ازدواج گرفته به بقیه در رفته
این حرف شما باعث اعتماد به نفس خانم ها میشه که فکر می کنند اقایون همیشه با خانم ها وابسته هستند
من الان نمی خوام توی این بحث این مسئله رو مطرح کنم که خانم ها توی همه ی زمینه ها اقایون رو نیازمند و وابسته به خودشون می دونن در حالی که خودشون رو مصون از هر نیازی به اقایون می دونن
لطفا دیگه این بحث و ادامه نده ما که کل کل نمی خوایم بکنیم ...من داشتم از شما اقایونی دفاع می کردم که دارین کم کم به جای میرید که بشه زن سالاری و شما بشین جنس تو سر خور
من داشتم از توازن دفاع می کردم [shaad]
با تشکر
S.A.H.A.N.D
14th June 2011, 06:17 PM
من داشتم از شما اقایونی دفاع می کردم که دارین کم کم به جای میرید که بشه زن سالاری و شما بشین جنس تو سر خور
من داشتم از توازن دفاع می کردم
خوب دوسته من جنگ نیستش که شما از ما دفاع کنین نظر سنجیه دیدی که اولش من خودم گفتم ما ...بعد من حرف واقعی و زدم نه زن سالاری اصلا چه ریطی داشت از این حرفت خوشم نیومد [delkhoori]
خوب میدونی چیه دوست من
این رو من با خانم ها یا کسی نیستم توهین نشه , این رو برای این دوست عزیز نوشتم :
همینجوری شده که خانم ها , اقایون رو کامل نیازمند خودشون می دونن
از توی ازدواج گرفته به بقیه در رفته
این حرف شما باعث اعتماد به نفس خانم ها میشه که فکر می کنند اقایون همیشه با خانم ها وابسته هستند
من الان نمی خوام توی این بحث این مسئله رو مطرح کنم که خانم ها توی همه ی زمینه ها اقایون رو نیازمند و وابسته به خودشون می دونن در حالی که خودشون رو مصون از هر نیازی به اقایون می دونن
کلا از بحث خارج شدی لطفا ادامه نده
خیلی ممنونت میشم [golrooz]
ستاره کویر
14th June 2011, 09:28 PM
[tafakor]
خب اینکه خانوما دست پختشون بهتره که حرفی توش نیست![cheshmak]
ولی یه دلیلی وجود داره که بعضی از آقلیون آشپزی خوبی دارن اینکه مثل خانوم ها که مجبور نیستن هر روز این کارو بکنن تازه کسی هم بهشون ایراد نخواهد گرفت...! در نتیجه با اعتماد به نفس بالا ... آشپزی میکنند![hoshdar]
sadkfafjn
15th June 2011, 12:07 AM
ولی تقریبا بیشتر خانما بعد مدتی بی دقتی دستپختشون بد میشه مثلا اوایل ازدواج و سال های بعد
*FATIMA*
15th June 2011, 12:55 AM
این که نیاز به بحث نداره ، معلومه دستپخت خانمها بهتره که [bamazegi]
قابل توجه آقا مدیر عزیز : مگه خانمهای امروزی چشونه ؟! به نظر من که خانمهای امروزی دستپختشون از خانمهای دیروزی بهتره ، چون عاشق تنوعن [nishkhand]
آقایون هم یا آشپزی نمیکنند یا وقتی آشپزی میکنند ؛ کارشون هم حرف نداره جداً ، نمونش داداش خودم ، دستپختش حرف نداره !
البته دستپخت من هم خوبه ، درسته همه غذاها رو بلد نیستم ولی وقتی شروع میکنم به درست کردن غذا ، عالی از آب درمیاد !
آشپزی یه سلیقه ذاتیه ، کسی غذاش عالی میشه که با علاقه و ذوق و شوق آشپزی میکنه ! حالا فرقی نمیکنه خانم باشه یا آقا !
تووت فرنگی
15th June 2011, 07:19 AM
[nishkhand] بانوان 100000000 %
مسلم لله
15th June 2011, 07:47 AM
الله اکبر
حق با مصطفی است
من رو حساب خانم های قدیم به نظر سنجی پاسخ دادم و مسلما خانم ها را انتخاب کردم.
اگر امروزی باشه مزنم مسلما آقایان
در ضمن لطفا اون گزینه سوم را حذف کنید. کمی بی احترامی به ما است.
متشکر
محسن آزماینده
15th June 2011, 11:43 AM
بيشتر سر آشپزهاي دنيا مرد نهستن
اكثر كتاب هاي آشپزي را هم مردا مينويسن
ولي به نظر من غذاي خونه يه چيز ديگه است
يه طعم خاصي داره كه هيچ مردي نميتونه تو دستپختش داشته باشه
محسن آزماینده
15th June 2011, 11:51 AM
البته عنوان نظرسنجي هم خالي از ايراد نيست
مگه آقايون آشپزي هم بلدن؟
Admin
15th June 2011, 01:07 PM
دوستان کسی با کسی دعوا نداره ...
مطالب نامربوط به بحث حذف میشود ...
NameEly
15th June 2011, 01:08 PM
با تشکر از دوستان
من مقصرم از همه پوزش می خوام
از همه عذر می خوام
با تشکر از همه[golrooz]
نازخاتون
15th June 2011, 01:11 PM
جناب محترم اينجا هيچ خانمي به هيچ آقايي توهين نكرده ...شما در تمامي ارسالي هاتون به نوعي با كنايه سعي در خراب كردن خانمها داريد ...
براي ما مهم نيست كه شما آشپزي مي دانيد يا خير ... يك كلام نظرتون رو مي گفتيد و خلاص ... حالا همش شما مي خواهيد نظر خودتون رو به اثبات برسونيد ...
كسي اصلا با شما كاري نداشت ...
ضمنا تنها فحش و ناسزا كه تويهن نيست ... همين كنايه و به قول خودتون خدشه دار كردن اذهان و چهره سايرين بدترين توهني محسوب مي شود...
حالا اگر من يا غزل تنها اين اشتباه رو مي كرديم يه حرفي مي گفتم سوئ تفاهم شده ... يك كم به عقب برگرديد مي بينيد كه همه به نوعي در مقابل صحبتهاي شما موضع گرفته اند.
F.PHYSICIST
15th June 2011, 01:46 PM
[QUOTE=نازخاتون;239715]
دوستان به نظر شما دست پخت خانمها بهتره يا آقايان؟؟!![tafakor][tafakor]
لطفا علت رو هم ذكر كنيد..
خانمها و آقايان آيا قادر به پخت همه غذاهاي هستيد و در پخت چه غذا يا غذاهايي تبحر خاصي داريد؟[labkhand][tashvigh]
اگر يه خاطره كوچك و يا تجربه ارزشمندتون رو از آشپزيتون بفرمائيد بسيار عالي مي شه ....[cheshmak][nishkhand][nadidan]
ممنون از توجه شما...[golrooz]
بستگی داره
معمولا میگن میکروبا و باکترییا غذا را خوشمزه میکنن فکر کنم واسه همینه که دسپخت مردا خوشمزست (البته نه بهتر از خانوممممممممممممممممما)
ریپورتر
15th June 2011, 04:51 PM
مسلما اقایون[nishkhand]
من که حریف میطلبم[nishkhand]
ارغنون
15th June 2011, 10:31 PM
کلمه ی مسلما رو دوست ندارم رای نمیدم
شاید آقایون
داداشی
16th June 2011, 12:08 PM
سلام با احترام خدمت بانوان عزیز
مسلما خودم [nishkhand]
دست پخت خودم فقط
حاضرم مسابقه بزارم از نظر کیفیت و کمیت از هر ملل(البته استثنا هم داره ها )
البته گرد کف پای مادرم هم نمیشم دست پخت مادر بهترین چیزیه که من تجربه کردم
حالا نظر واقعیم :
این نظر شخصیه منه آشپزی کار نیست آشپزی هنر هست و سراسر لذت
وقتی بتونی چیزی درست کنی که ترکیبش طعم و بوی بسار عالی داشته باشه چنان لذتی داره که وصف نمیتونم بکنم
من به آشپزی به چشم یه سرگرمی نگاه میکنم
همیشه هم از بچگی پای گاز داشتم یاد میگرفتم و تو فکر این بودم که غذاهای جدید و طعم های جدید رو درست کنم
نمیشه گفت چون آقایون سر آشپز هستند و کتاب ها هم بیشتر مال مرداس پس خانم ها بلد نیستند
انسانی که ذوق هنری و سلیقه داشته باشه (آشپزی) آشپز ماهری هست[golrooz]
باستان شناس
16th June 2011, 12:22 PM
سلام با احترام خدمت بانوان عزیز
مسلما خودم [nishkhand]
دست پخت خودم فقط
حاضرم مسابقه بزارم از نظر کیفیت و کمیت از هر ملل(البته استثنا هم داره ها )
البته گرد کف پای مادرم هم نمیشم دست پخت مادر بهترین چیزیه که من تجربه کردم
حالا نظر واقعیم :
این نظر شخصیه منه آشپزی کار نیست آشپزی هنر هست و سراسر لذت
وقتی بتونی چیزی درست کنی که ترکیبش طعم و بوی بسار عالی داشته باشه چنان لذتی داره که وصف نمیتونم بکنم
من به آشپزی به چشم یه سرگرمی نگاه میکنم
همیشه هم از بچگی پای گاز داشتم یاد میگرفتم و تو فکر این بودم که غذاهای جدید و طعم های جدید رو درست کنم
نمیشه گفت چون آقایون سر آشپز هستند و کتاب ها هم بیشتر مال مرداس پس خانم ها بلد نیستند
انسانی که ذوق هنری و سلیقه داشته باشه (آشپزی) آشپز ماهری هست[golrooz]
به به محمد جان...جريان همون خورشت سبزي هست نه؟[tafakor]
راستي دعوت كردي فراموش نكني [sootzadan][khanderiz]
منو و مهدي ميخوايم بيايم بيفتيم خونت برامون غذا درست كني يادت كه نرفته ![tafakor][tafakor]
محمد و قولشششش[sootzadan]
داداشی
16th June 2011, 12:31 PM
به به محمد جان...جريان همون خورشت سبزي هست نه؟[tafakor]
راستي دعوت كردي فراموش نكني [sootzadan][khanderiz]
منو و مهدي ميخوايم بيايم بيفتيم خونت برامون غذا درست كني يادت كه نرفته ![tafakor][tafakor]
محمد و قولشششش[sootzadan]
نه بفرمائین در خونه من به رو همه بازه
(مادرم رسم مهمون داری رو خوب یادم داده)
دیگه من گفتم دیگه از ملل های گوناگون انتخاب کنید من برات درست میکنم یا همین سنتی و حتی سیرابی که من متنفرم ازش.
باستان شناس
16th June 2011, 12:40 PM
نه بفرمائین در خونه من به رو همه بازه
(مادرم رسم مهمون داری رو خوب یادم داده)
دیگه من گفتم دیگه از ملل های گوناگون انتخاب کنید من برات درست میکنم یا همین سنتی و حتی سیرابی که من متنفرم ازش.
باشه [shademani2]
افرين گل پسر كه قولش قوله![tashvigh][tashvigh]
پس ميخواي بگي دست پخت اقايون عالي تره درسته![tafakor][tafakor][tafakor]
باشه من به مهدي ميگم حق انتخاب منوي غذايي داريم.....[khanderiz]
ولي همون خورشت سبزي خوبه ![labkhand]
افرين محمد گلي خودم كه رسم مهمن داري رو ياد گرفته[tashvigh][labkhand][golrooz]sh_omomi82
محمد ابتدا اينطوري ميشه قبل از اومدن مهموناsh_omomi115sh_omomi115
بعدش
sh_omomi119sh_omomi119(شكلك اشپز مرد نداشت دقت كرديد كه شكلك ها هم زنان رو اشپزه ميدادند
)
داداشی
16th June 2011, 12:47 PM
باشه [shademani2]
افرين گل پسر كه قولش قوله![tashvigh][tashvigh]
پس ميخواي بگي دست پخت اقايون عالي تره درسته![tafakor][tafakor][tafakor]
باشه من به مهدي ميگم حق انتخاب منوي غذايي داريم.....[khanderiz]
ولي همون خورشت سبزي خوبه ![labkhand]
افرين محمد گلي خودم كه رسم مهمن داري رو ياد گرفته[tashvigh][labkhand][golrooz]sh_omomi82
محمد ابتدا اينطوري ميشه قبل از اومدن مهموناsh_omomi115sh_omomi115
بعدش
sh_omomi119sh_omomi119(شكلك اشپز مرد نداشت دقت كرديد كه شكلك ها هم زنان رو اشپزه ميدادند
)
نه من که نگفتم خانم ها بد تر از مرد ها هست من در مورد آشپزی خودم گفتم تازه اینم که گفتم انگشت کوچیکه مادرم نمیشم با اینکه چندتا غذا هم ابداع کردم برای خودم هی اونا رو میخورم
*FATIMA*
16th June 2011, 11:02 PM
مسلما اقایون[nishkhand]
اولین حریف : F a t i m a [sootzadan]
*مینا*
16th June 2011, 11:26 PM
من که تا حالا دست پختی از هیچ آقایی رو ندیدم ، مگر در رستوران ...
فقط شنیدم که آقاییون همش می گن دست پخت داریم ....
اما شنیدن کی بود مانند چشیدن [labkhand]
ریپورتر
17th June 2011, 12:07 AM
اولین حریف : F a t i m a [sootzadan]
ها پس حریف هستی [nishkhand] بازم فکراتو بکن شکست میخوریا[nishkhand]
*FATIMA*
17th June 2011, 12:10 AM
ها پس حریف هستی [nishkhand] بازم فکراتو بکن شکست میخوریا[nishkhand]
عمراً ![movafaghiyat] برگ برنده دست ما خانمهاست ![nishkhand]
ریپورتر
17th June 2011, 12:30 AM
عمراً ![movafaghiyat] برگ برنده دست ما خانمهاست ![nishkhand]
ای بابا میبازیا[nishkhand] عجب اعتماد به نفسی داره [nishkhand]
*FATIMA*
17th June 2011, 12:37 AM
ای بابا میبازیا[nishkhand] عجب اعتماد به نفسی داره [nishkhand]
من که نمیترسم ! میبرم ، از این جهت مطمئن باش ![cheshmak]
ریپورتر
17th June 2011, 12:41 AM
من که نمیترسم ! میبرم ، از این جهت مطمئن باش ![cheshmak]
عمرا ببری آبجی[nishkhand][nishkhand]
Isengard
17th June 2011, 12:59 AM
مسلما اقایون[nishkhand]
داش مهدی دست پخت تو رو بخوریم که باید بریم بیمارستان [nishkhand]
قابل توجه دوستان :
یه زمونی که سلاح کشتار جمعی اختراع نشده بود ، این داش مهدی ما توی خط مقدم غذا درست می کرد میداد سربازای دشمن می خوردن ، بقیه داستان رو هم خودتون تا تهش برید [nishkhand]
درباره گزینه های نظر سنجی من میخوام ایراد بگیرم ، تعادل رو رعایت نکردین ، رسما دارید تلقین می کنید که آقایون آشپزی بلد نیستن [khande]
*FATIMA*
17th June 2011, 01:00 AM
عمرا ببری آبجی[nishkhand][nishkhand]
حریف دستپخت من نمیشی ! بهتره از همین حالا انصراف بدی [bamazegi]
ریپورتر
17th June 2011, 01:06 AM
داش مهدی دست پخت تو رو بخوریم که باید بریم بیمارستان [nishkhand]
قابل توجه دوستان :
یه زمونی که سلاح کشتار جمعی اختراع نشده بود ، این داش مهدی ما توی خط مقدم غذا درست می کرد میداد سربازای دشمن می خوردن ، بقیه داستان رو هم خودتون تا تهش برید [nishkhand]
درباره گزینه های نظر سنجی من میخوام ایراد بگیرم ، تعادل رو رعایت نکردین ، رسما دارید تلقین می کنید که آقایون آشپزی بلد نیستن [khande]
حساب تورو میزارم کف دستت [nishkhand]
ریپورتر
17th June 2011, 01:06 AM
حریف دستپخت من نمیشی ! بهتره از همین حالا انصراف بدی [bamazegi]
نه بابا مطمئنم پیروز میشم[nishkhand]
B a R a N
17th June 2011, 01:17 AM
قابل توجه دوستان :
یه جای این موضوع برای من سوال بود
سلاح کشتار جمعی: به جنگافزاری گفته میشود که میتواند شمار بسیار زیادی انسان را بکشد و خسارت فراوانی به سازههای ساخت بشر یا محیط زیست وارد آورد.
در این رابطه ش جای اما و اگر داره! [nishkhand]
.................................................. .................
درکل آشپزی زن و مرد نداره، هرکی آشپزی رو دوست داشته باشه میتونه آشپز خوبی بشه و دستپخت خوبی هم داشته باشه
کار نیکو کردن از پر کردن است
*FATIMA*
17th June 2011, 01:22 AM
نه بابا مطمئنم پیروز میشم[nishkhand]
عمراً ، مگه من اینجا بیکار نشستم که بذارم داداشم از من ببره !
البته با این توصیف هایی که آیزنگارد در مورد شما کرد ...[sootzadan]
میبازیا داداشی ! بهتره عقب نشینی کنی ! برد با منه[nishkhand]
اميروسوسن
17th June 2011, 02:29 AM
اينقدر نگيد خانوما دست پختشون خوبه
امير بشنوه ديگه جمعه ها غذا نمي پزها [nadidan][nadidan]
داداشی
17th June 2011, 08:45 AM
من که تا حالا دست پختی از هیچ آقایی رو ندیدم ، مگر در رستوران ...
فقط شنیدم که آقاییون همش می گن دست پخت داریم ....
اما شنیدن کی بود مانند چشیدن [labkhand]
[nishkhand]من که دعوت کردم هر کس میخواد بیاد خونه ما من براش تدارک ببینم
بابا مهدی[esteghbal]که دعوت کردم تا نزدیک هم اومد ولی بیمرام پیش من نیومد[afsoorde]
راستی آقا مهدی دو روزه صداتو نشنیدم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
باستان شناس
17th June 2011, 12:53 PM
اي بابا.....[cheshmak]
بزاريد حداقل محمد كوچكه من خورشت سبزي رو بپزه بعدا معلوم ميشه كه آقايان دست پختشون خوبه يا نه!!!!
تازه ته چين هاي كه من درست مي كنم نخوريدن [labkhand]خيلي پر رو هستم [nishkhand]
نه !!....از داريوش بايد پرسيد !!
داريوش كه هر چي من مي پزم ميخوره ميگه عاليهههههه !!!
غزل بارون
17th June 2011, 02:04 PM
منم حریف میطلبم تو دلمه درست کردن کسی به پای من نمیرسه !هی هی[bamazegi]!از باستان شناس جونم و از دی جی و داداشی و فاطیما در این سایت دعوت میکنم که دلمه های منو امتحان کنن[shaad][golrooz]
rangin kaman
17th June 2011, 06:49 PM
چند وقت پیش از یک روانشناس شنیدم مردهایی که آشپزی میکنن و علاقه دارن به این کار ویژگی های زنانه دارن.هر زنی ممکنه چند تا از ویژگی های مردونه رو تو شخصیتش داشته باشه و همینطور آقایون.بیشتر آشپزهای مردی که میان تلوزیون یک جورایی طرز حرف زدن و رفتارشون زنانه است.مثل برنامه بهونه.خوب انجام دادن کارهای ظریف جزءویژگی های خانم هاست.شغل هر کسی هر چی باشه بر طبق علاقه اش اگه باشه خوب انجام میشه .راستی توی فامیل و دوست و آشناتون چند تا از مردهاش اهل آشپزی هستن.من فقط یک مرد رو تا حالا دیدم که تو خونه آشپزی میکنه و اشپزی اش هم خوبه.بقیه شون بلد نیستن و اگه مجبور بشن تخم مرغ میخورن.خانم ها هم اگه دل بدن به آشپزی حتماآشپزایخوبی میشن.منم همینطور.[golrooz]
Isengard
18th June 2011, 01:08 AM
منم حریف میطلبم تو دلمه درست کردن کسی به پای من نمیرسه !هی هی[bamazegi]!از باستان شناس جونم و از دی جی و داداشی و فاطیما در این سایت دعوت میکنم که دلمه های منو امتحان کنن[shaad][golrooz]
عجب !
از این ها که دعوت کردی لااقل منو هم دعوت کن دلمه خوردن شما رو تماشا کنم[nishkhand]
غزل بارون
18th June 2011, 09:10 AM
شما که رو سر ما جا دارید آقا امیر [esteghbal]مدیران ارشد سایت کلا خونه ما دعوت هستن.ایشالا سر فرصت اگه قرار ملاقاتی بود دلمه درست میکنم میارم شما هم تشریف بیارید قدمتون روی چشم[golrooz]
hani2011
18th June 2011, 09:24 AM
قبلاً میگفتند خانمها دست پخت خوبی دارند ولی این برای قبلاً بود،حالا دست پخت آقایون خیلی خیلی بهتره.ولی خانمها نمی خواهند این رو قبول کنند.[khande]
محسن آزماینده
18th June 2011, 12:18 PM
حاظرم باهات تو درست کردن دلمه مسابقه بدم
کسانی هم که دعوت کردی، داور باشند
غزل بارون
18th June 2011, 12:20 PM
باشه ببینیم کی برنده میشه هیچ کس به پای من نمیرسه مثلا تبریزی هستما الکی نیست!
محسن آزماینده
18th June 2011, 12:24 PM
منم اردبیلی هستم
دانشجوی تبریزم
واسه همین از فنون تبریز و اردبیل تواما استفاده میکنم تا کت بشی
غزل بارون
18th June 2011, 12:27 PM
باشه من که کم نمیارم داداش گلم بذار بیام تبریز یه دلمه درست کنم براتون انگشتاتون ناپدید بشه!
محسن آزماینده
18th June 2011, 12:32 PM
من هم با امکانات اندک خوابگاه واستون دلمه درست میکنم تا ببینیم کی میتونه بهتر باشه
(البته همیشه خانوما تو آشپزی بهترینن)
نازخاتون
18th June 2011, 12:45 PM
منم حريف مي شم ... حريف قدري هستما .... هم تو كوفته پختن استادم و هم تو دلمه به طرق مختلف برگ مو، فلفلي، گوجه اي، سيب زميني، پياز و بادمجاني و ...
خوبه رقابت تنگاتنگ بين 3 تا آذري غزل بارون، محسن و بنده (نازخاتون)
[nishkhand][nishkhand][nishkhand] [nishkhand]
غزل بارون
18th June 2011, 12:48 PM
وای نه من عقب نشینی میکنم وقتی شما هستید بنده چرا باشم بهناز جان [nadidan]من که اصلا نمیتونم از پس شما بر بیام![bamazegi]ایشالا یه روز بشه برای یه قرار با بچه ها دلمه درست میکنم میارم ایشالا که همه لذت ببرن[esteghbal]
نازخاتون
18th June 2011, 01:19 PM
وای نه من عقب نشینی میکنم وقتی شما هستید بنده چرا باشم بهناز جان [nadidan]من که اصلا نمیتونم از پس شما بر بیام![bamazegi]ایشالا یه روز بشه برای یه قرار با بچه ها دلمه درست میکنم میارم ایشالا که همه لذت ببرن[esteghbal]
نه بابا اين حرفا چيه ... مطمئنم آشپزيت عاليه و هيچكس به گردت نمي رسه ... مي گم خوبه ها حالا جداي از مسابقه و رقابت آشپزي ...روز قرار ملاقات هر كدوممون يك نوع غذا درست كنيم بياريم و صفا سيتي ... دلمه شما رو با نون بربري مي خوريم و داداشي هم كه قرمه سبزي مياره ...منم هرچي بگين مي پزم ... آقا محسن رو ببينيم چي درست مي كنه ....
احتمال زياد فاطيما هم غذا مياره ....
فاطيما كجايي؟؟؟؟؟[golrooz][golrooz][golrooz]
غزل بارون
18th June 2011, 03:03 PM
بله خیلی خوب میشه من تازه به فکرم رسید وگرنه 23 غذا میاوردم.بهناز گلم مرسی از تعریفت خجالتم دادی[khejalat] .داداشی که اینطور که تعریف میکنه قرمه سبزیش حرف نداره دلم موخواد[esteghbal]!ایشون باید به همه یه بار از این قرمه سبزیشون بدهند شما هم کوفته تبریزی بیارید! باستان شناس جونم هم ته چین پلو !دی جی و فاطمه هم یه غذای دیگه بعد همگی میترکیم![nadidan][khande]
ریپورتر
18th June 2011, 07:05 PM
[nishkhand]من که دعوت کردم هر کس میخواد بیاد خونه ما من براش تدارک ببینم
بابا مهدی[esteghbal]که دعوت کردم تا نزدیک هم اومد ولی بیمرام پیش من نیومد[afsoorde]
راستی آقا مهدی دو روزه صداتو نشنیدم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
اخی .جون خودم دم یک ذره شده .خوب داری خوش میگذرونی مشهد[nishkhand]انشالله میبینمت
ریپورتر
18th June 2011, 07:08 PM
اخی .جون خودم دلم یک ذره شده .خوب داری خوش میگذرونی مشهد[nishkhand]انشالله میبینمت
باستان شناس
18th June 2011, 07:30 PM
مشكلي نيست محمد فردا كه اومد از مشهد
البته بگم قول داده فقط براي من سوغاتي بياره...
زعفران خيلي خوبه
خودش ميدونه گفته باشه !
مجبورش ميكنيم برامون خورشت سبزي بپزه....
بعدا متوجه ميشيم كه اقايون چي هستن ديگه !
*WIZARD*
18th June 2011, 08:13 PM
پس من چی؟[taajob]
بدون من میخواید بخورید؟
آره؟
غزل بارون
18th June 2011, 08:15 PM
شما که عزیزم من یه سر میام شیراز برات غذا میارم فقط دعا کن بشه سفرو جور کرد میام بریم باغ ارم آی خوش بگذره من 6 بار اومدم شیراز عین کف دستم همه جا رو بلدم
ریپورتر
18th June 2011, 08:16 PM
عمراً ، مگه من اینجا بیکار نشستم که بذارم داداشم از من ببره !
البته با این توصیف هایی که آیزنگارد در مورد شما کرد ...[sootzadan]
میبازیا داداشی ! بهتره عقب نشینی کنی ! برد با منه[nishkhand]
عمرا ببازم
ایزنگارد خائن هست داره جو سازی میکنه[khande]
مطمئنم میبرم ابجی تا فرصت هست انصراف بده [nishkhand]
*WIZARD*
18th June 2011, 08:23 PM
شما که عزیزم من یه سر میام شیراز برات غذا میارم فقط دعا کن بشه سفرو جور کرد میام بریم باغ ارم آی خوش بگذره من 6 بار اومدم شیراز عین کف دستم همه جا رو بلدم
[esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal]
ایشالله جور میشه
از اونجا میخوای غذا بیاری؟[bamazegi]
باشه شوما بیا بعد .....
باریکلا [tashvigh]
شیرازو مثل کف دستت بلدی؟!
غزل بارون
18th June 2011, 08:29 PM
نه میام اونجا غذا درست میکنم آره بابا بلدم.اینقدر شیرازو دوس دارم که نگو.
*WIZARD*
18th June 2011, 08:31 PM
نه میام اونجا غذا درست میکنم آره بابا بلدم.اینقدر شیرازو دوس دارم که نگو.
پس میای شیرازو میترکونیم با هم[nishkhand]
*FATIMA*
19th June 2011, 02:19 AM
عمرا ببازم
ایزنگارد خائن هست داره جو سازی میکنه[khande]
مطمئنم میبرم ابجی تا فرصت هست انصراف بده [nishkhand]
من انصراف نمیدم ! به دستپختم مطمئنم !
تازه الان دو تا حریف داری ! یکی من یکی غزل بارون عزیز ! مگه نه آناهیتا جون ![shaad]
حتماً آیزنگارد عزیز یه چیزی میدونه که میگه دیگه ![nishkhand]
داداش مهدی هنوز وقت تموم نشده ها ![sootzadan][bamazegi]
*FATIMA*
19th June 2011, 02:32 AM
نه بابا اين حرفا چيه ... مطمئنم آشپزيت عاليه و هيچكس به گردت نمي رسه ... مي گم خوبه ها حالا جداي از مسابقه و رقابت آشپزي ...روز قرار ملاقات هر كدوممون يك نوع غذا درست كنيم بياريم و صفا سيتي ... دلمه شما رو با نون بربري مي خوريم و داداشي هم كه قرمه سبزي مياره ...منم هرچي بگين مي پزم ... آقا محسن رو ببينيم چي درست مي كنه ....
بسم الله !
بابا همه که تبریزی هستید که ! یه اعتراف بکنم الان !
درسته دستپخته من خوبه ، ولی به پای تبریزی ها نمیرسه ![negaran]
ولی من اعتمادم رو از دست نمیدم !مثلاً مسابقه بین خانمها و آقایونه ![nishkhand]
میگم داداش مهدی بهتر نیست با وجود نازخاتون جون و باستان شناس عزیزعقب بکشی [bamazegi]
البته من که حریف درجه یکم [sootzadan]
باستان شناس
19th June 2011, 02:41 AM
اي بابا
همگي اشپزهاي قابلي هستين .....[esteghbal]
دعوا نداره....لطفا رو بوسي كنيد ![esteghbal]
تموم شد من اشپز هستم و البته شيريني پز هم هستم...
انواع غذاها رو روي داريوش امتحان كردم جواب داده....
هر چي مي پزم ميگه دستت طلا !
شما من مطمنم تو اين تاپيك به نتيجه نميرسين...هرگز....9 صفحه تا الان زده شده ولي دريغ از ي نتيجه كليييييييي
غزل بارون
19th June 2011, 08:43 AM
خانم ها و آقایون بیاین یه مسابقه آشپزی راه بندازیم اصلا!!!!!سایت نخبگانم بکنیم سایت آشپزان نخبه[bamazegi]فاطیما جان من که کلا پایه ام آخی نازی آقا مهدی ببازن فسردگی مزمن میگیرن[nadidan]!!!!!نازی نازی[bamazegi]
محسن آزماینده
19th June 2011, 01:05 PM
نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی کباب پختن من را تو فامیل هنمه میدونن
شما وقت و جاش را مشخص کنید من که میام اونم با دست پر
نازخاتون
19th June 2011, 01:24 PM
نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی کباب پختن من را تو فامیل هنمه میدونن
شما وقت و جاش را مشخص کنید من که میام اونم با دست پر
به به آقا محسن همشهري عزيز... خداييش كبابهاي اردبيل و اهالي اردبيل يه چيز ديگه اس ... آقا محسن براي خودمون نوشابه باز كنيم تند تند....[shaadi][shaadi][shaadi]
ما كباب مي خواهيم ....
ما كباب مي خواهيم...
ما كبابا مي خواهيم... [nishkhand]
محسن آزماینده
19th June 2011, 01:27 PM
به به آقا محسن همشهري عزيز... خداييش كبابهاي اردبيل و اهالي اردبيل يه چيز ديگه اس ... آقا محسن براي خودمون نوشابه باز كنيم تند تند....[shaadi][shaadi][shaadi]
ما كباب مي خواهيم ....
ما كباب مي خواهيم...
ما كبابا مي خواهيم... [nishkhand]
به روی چشم
وقتش را مشخص کنید من هم اطاعت میکنم
فقط آمار یادتون نره واسه چند نفر باید کباب بپزم
نازخاتون
19th June 2011, 01:37 PM
عالي ....ديگه بهتر از اين نمي شه....[golrooz][tashvigh]
پس من از امروز ديگه غذا نمي خورم تا روز قرار ملاقات بعدي ...تا حسابي جا داشته باشم...[nishkhand][khande]
ریپورتر
19th June 2011, 02:41 PM
بسم الله !
بابا همه که تبریزی هستید که ! یه اعتراف بکنم الان !
درسته دستپخته من خوبه ، ولی به پای تبریزی ها نمیرسه ![negaran]
ولی من اعتمادم رو از دست نمیدم !مثلاً مسابقه بین خانمها و آقایونه ![nishkhand]
میگم داداش مهدی بهتر نیست با وجود نازخاتون جون و باستان شناس عزیزعقب بکشی [bamazegi]
البته من که حریف درجه یکم [sootzadan]
ابجی انصراف بده اینجا جنگ تبریزی ها هست میبازیا [nishkhand]که من صدر جدول تبریزیها هستم[nishkhand]حریف میطلبم[nishkhand]
ریپورتر
19th June 2011, 02:44 PM
خانم ها و آقایون بیاین یه مسابقه آشپزی راه بندازیم اصلا!!!!!سایت نخبگانم بکنیم سایت آشپزان نخبه[bamazegi]فاطیما جان من که کلا پایه ام آخی نازی آقا مهدی ببازن فسردگی مزمن میگیرن[nadidan]!!!!!نازی نازی[bamazegi]
من که عمرا ببازم[nishkhand]اصلا مگه میشه من افسردگی بگیرم[nishkhand]اماده مسابقه هستیم.حریف میطلبیم[nishkhand]
Isengard
19th June 2011, 04:36 PM
من انصراف نمیدم ! به دستپختم مطمئنم !
تازه الان دو تا حریف داری ! یکی من یکی غزل بارون عزیز ! مگه نه آناهیتا جون ![shaad]
حتماً آیزنگارد عزیز یه چیزی میدونه که میگه دیگه ![nishkhand]
داداش مهدی هنوز وقت تموم نشده ها ![sootzadan][bamazegi]
آبجی ریخت غذا درست کردن مهدی شبیه این جادوگراس که یه دیگ میذارن جلو خودشون هر چی دم دستشون بود رو میریزن توش و هی هم میزنن و میخندن [nishkhand]
ابجی انصراف بده اینجا جنگ تبریزی ها هست میبازیا [nishkhand]که من صدر جدول تبریزیها هستم[nishkhand]حریف میطلبم[nishkhand]
آخه تو تبریزی هستی عامل نفوذی؟![nishkhand]
*FATIMA*
22nd June 2011, 12:39 AM
من با تبریزی ها اصلاً مکشلی ندارم !
من یه جنوبی ام . همتون رو یه غذای جنوبی مهمون میکنم ! خوبه ![sootzadan]
اینا که همش خانم هستند ،از این بابت مکشلی نیست!
مرد تبریزی فقط شمایی انگار و آقا محسن !
عمراً اگه ببرید ![nishkhand]
*FATIMA*
22nd June 2011, 12:43 AM
آبجی ریخت غذا درست کردن مهدی شبیه این جادوگراس که یه دیگ میذارن جلو خودشون هر چی دم دستشون بود رو میریزن توش و هی هم میزنن و میخندن [nishkhand]
آخ آخ ، دیگه چی بشه ![khandeshadid]
ریپورتر
22nd June 2011, 11:09 AM
من با تبریزی ها اصلاً مکشلی ندارم !
من یه جنوبی ام . همتون رو یه غذای جنوبی مهمون میکنم ! خوبه ![sootzadan]
اینا که همش خانم هستند ،از این بابت مکشلی نیست!
مرد تبریزی فقط شمایی انگار و آقا محسن !
عمراً اگه ببرید ![nishkhand]
حالا میبینی من میبرم[nishkhand]تا وقت هست انصرف بده[nishkhand]
نازخاتون
9th July 2011, 02:56 PM
حالا میبینی من میبرم[nishkhand]تا وقت هست انصرف بده[nishkhand]
حالا آقا مهدي قراره چي بپزي؟؟؟[cheshmak]
ریپورتر
10th July 2011, 09:14 AM
حالا آقا مهدي قراره چي بپزي؟؟؟[cheshmak]
هر چی دوستان بخوان[nishkhand]
نازخاتون
10th July 2011, 09:34 AM
هر چی دوستان بخوان[nishkhand]
مثلا اگر ما ديزي بخواهيم ..؟؟!!!!!.[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
ریپورتر
10th July 2011, 09:36 AM
مثلا اگر ما ديزي بخواهيم ..؟؟!!!!!.[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
اون که بسیار ساده هست مشکلی نیست[nishkhand]
نازخاتون
10th July 2011, 10:01 AM
اون که بسیار ساده هست مشکلی نیست[nishkhand]
درسته ساده است .... منتها حمل و نقل آن كمي مشكل است ... چون ما از اين ديزي سنگيهاي بزرگ مي خواهيم .... [nishkhand][nishkhand]
ریپورتر
10th July 2011, 10:06 AM
درسته ساده است .... منتها حمل و نقل آن كمي مشكل است ... چون ما از اين ديزي سنگيهاي بزرگ مي خواهيم .... [nishkhand][nishkhand]
پس بگین کلا با وسایل بیام [khande]
نازخاتون
10th July 2011, 10:19 AM
پس بگین کلا با وسایل بیام [khande]
پس به افتخار داداش مهدي بزن زنگو [nishkhand][nishkhand]
ریپورتر
10th July 2011, 10:27 AM
پس به افتخار داداش مهدي بزن زنگو [nishkhand][nishkhand]
با کلیه لوازم میام پس من با وانت بیام نمایشگاه[khande][nishkhand]
غزل بارون
10th July 2011, 10:44 AM
اوه اوه کم امسال 3 ساعت منتظر وانت آقا مصطفی شدیم[nishkhand]!سال دیگه دی جی خان میخوان با بار و بندیل میان که دیگه ساعت 10 شب میرسیم خونه[nishkhand]!من دیزی کپل میخواما[khande] دست پخت برادر بزرگ ما حرف نداره میدونم!از حالا دیگه هیچی نمیخورم تا سال بعد جا داشته باشم[khande]
ریپورتر
10th July 2011, 10:48 AM
اوه اوه کم امسال 3 ساعت منتظر وانت آقا مصطفی شدیم[nishkhand]!سال دیگه دی جی خان میخوان با بار و بندیل میان که دیگه ساعت 10 شب میرسیم خونه[nishkhand]!من دیزی کپل میخواما[khande] دست پخت برادر بزرگ ما حرف نداره میدونم!از حالا دیگه هیچی نمیخورم تا سال بعد جا داشته باشم[khande]
اخی اصلا با تریلی میام[khande][nishkhand][khande]
غزل بارون
10th July 2011, 10:51 AM
نه همون وانت خوبه با بچه ها میشینیم پشتش آی کیف بده فقط نیست جمعیت زیاده[khande] باید دو تا وانت بیارین!تا یه وانت نترکه[bamazegi]!ولی اون ژاپنیه آخرش بودا خدایی خودشو انداخته بود بین ما!یادتونه؟
ریپورتر
10th July 2011, 11:29 AM
نه همون وانت خوبه با بچه ها میشینیم پشتش آی کیف بده فقط نیست جمعیت زیاده[khande] باید دو تا وانت بیارین!تا یه وانت نترکه[bamazegi]!ولی اون ژاپنیه آخرش بودا خدایی خودشو انداخته بود بین ما!یادتونه؟
تریلی بهتره ها[nishkhand]
اره بنده خدا جو گرفته بودش میخواست با همه دست بده[nishkhand][khande]
مهدی عباسزاده
9th March 2012, 11:43 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
ببخشید راستش من آشپزی بلد نیستم و خانومم همیشه آشپزی رو انجام میده من فقط نون خالی میخورم اگه گشنه ام بشه مگر این که غذای حاضر شده از قبل رو..
خلاصه اما پدرم آشپزیش از مادرم بهتره
پس من رای ندادم چون نامردیه!!
التماس دعا
shabhayebarare
10th March 2012, 01:33 AM
سلام خوب معلومه که خانوما آشپزیشون بهتره آقایون فقط بلدن غذارو بخورن [nishkhand]توجه کنید خودتون متوجه میشین
طرز تهیه نیمرو توسط خانمها و اقایان
خانمها
توی ماهیتابه روغن میریزن.
...............اجاق گاز زیر ماهیتابه رو روشن میکنن.
تخم مرغها رو میشکنن و همراه نمک توی ماهیتابه میریزن.
چند دقیقه بعد نیمروی آماده رو نوش جان میکنن.
آقایان
توی کابینتهای بالایی آشپزخونه دنبال ماهیتابه میگردن.
توی کابینتهای پایینی دنبال ماهیتابه میگردن و بلاخره پیداش میکنن.
ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن.
توی ماهیتابه روغن میریزن.
توی یخچال دنبال تخم مرغ میگردن.
یه دونه تخم مرغ پیدا میکنن.
چند تا فحش میدن.
دنبال کبریت میگردن.
با فندک اجاق گاز رو روشن میکنن و بوی سرکه همراه دود آشپزخونه رو بر میداره.
ماهیتابه رو میشورن (بگو چرا روغنش بوی ترشی میداد!)
ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن واقعی میریزن.
تخم مرغی که از روی کابینت سر خورده و کف آشپزخونه پهن شده رو با دستمال پاک میکنن.
چند تا فحش میدن و لباس میپوشن.
میرن سراغ بقالی سر کوچه و 20 تا تخم مرغ میخرن و برمیگردن.
تلویزیون رو روشن میکنن و صداش رو بلند میکنن.
روغن سوخته رو میریزن توی سطل و دوباره روغن توی ماهیتابه میریزن.
تخم مرغها رو میشکنن و توی ماهیتابه میریزن.
دنبال نمکدون میگردن.
نمکدون خالی رو پیدا میکنن و چند تا فحش میدن.
دنبال کیسهی نمک میگردن و بلاخره پیداش میکنن.
نمکدون رو پر از نمک میکنن.
صدای گزارشگر فوتبال رو میشنون و میدون جلوی تلویزیون.
نمکدون رو روی میز میذارن و محو تماشای فوتبال میشن.
بوی سوختگی رو استشمام میکنن و میدون توی آشپزخونه.
چند تا فحش میدن و تخم مرغهای سوخته رو توی سطل میریزن.
توی ماهیتابه روغن و تخم مرغ میریزن.
با چنگال فلزی تخم مرغها رو هم میزنن.
صدای گل رو از گزارشگر فوتبال میشنون و میدون جلوی تلویزیون.
سریع برمیگردن توی آشپزخونه.
تخم مرغهایی که با ذرات تفلون کنده شده توسط چنگال مخلوط شده رو توی سطل میریزن.
ماهیتابه رو میندازن توی سینک.
دنبال ظرفهای مسی میگردن
قابلمهی مسی رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن و تخم مرغ میریزن.
چند دقیقه به تخم مرغها زل میزنن.
یاد نمک میفتن و میرن نمکدون رو از کنار تلویزیون برمیدارن.
چند ثانیه فوتبال تماشا میکنن.
یاد غذا میفتن و میدون توی آشپزخونه.
روی باقیماندهی تخم مرغی که کف آشپزخونه پهن شده بود لیز میخورن.
چند تا فحش میدن و بلند میشن.
نمکدون شکسته رو توی سطل میندازن.
قابلمه رو برمیدارن و بلافاصله ولش میکنن.
چند تا فحش میدن و انگشتهاشون که سوخته رو زیر آب میگیرن.
با یه پارچهی تنظیف قابلمه رو برمیدارن.
پارچه رو که توسط شعله آتیش گرفته زیر پاشون خاموش میکنن.
نیمروی آماده رو جلوی تلویزیون میخورن و چند تا فحش میدن[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][khandeshadid][khandeshadid]
مهدی عباسزاده
10th March 2012, 02:09 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
دیگه داشتم نا امید میشدم که این نیمرو بخوره. بابای من از فوتبال آنچنان پیگیری ای نداره شاید برای همین هم آشپزیش خوبه !!(البته من که اصلا فوتبال نگاه نمیکنم چرا خوب نیست؟!)
التماس دعا
hpeyghun74
8th June 2013, 02:36 PM
آقايون غير از خوردن و غر زدن كار ديگه ايي بلد نيستند.[labkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.