PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی طرز پخت آش دوغ اردبيلي ( دوغا آش)

نازخاتون
13th June 2011, 09:53 AM
طرز تهيه آش دوغ

http://www.akairan.com/images2/gol3/ashedogh-01.jpg
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=2 عدد
سبزی آش = (تره،گشنیز ، جعفري، اسفناج يا برگ چغندر، و سیر تازه ساقه دار)=1 يا 5 / 1کیلو
نخود=تقريبا نيم كيلو
برنج=دو يا 3 ليوان
دوغ=4 کیلو
روغن،نمک و فلفل=بمیزان لازم
سيرداغ = به ميزان دلخواه
نعناداغ = به ميزان دلخواه

طرز تهیه:
از يك شب قبل نخود را مي خيسانيم و تا زمان پخت نخود چندين بار آب آنرا تعويض كنيد تا خاصيت نفخ آن از بين برود... سپس نخود را به تنهايي در ظرفي ريخته و اجازه دهيد تا بپزد.
گوشت را با نمک،فلفل و پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. دوغ را با برنج مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).
وقتی مخلوط جوش آمد سبزی، كوفته ریزه،نخود از قبل پخته شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش جا بیفتد. بعد از اينكه آش جا افتاد روی آن را با نعنا داغ و سير داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود استفاده می شود.

نازخاتون
13th June 2011, 10:10 AM
اين آش از آشهاي سنتي و منحصرا مربوط به استان اردبيل مي باشد و مسافري نيست كه گذرش به اين شهر و استان بيافتد و ولو يك كاسه كوچك از اين آش لذيذ نوش جان نكند ...
حال اگر تا بحال از اين آش ميل نكرده ايد مي توانيد آنرا در منزل تهيه كرده و بدانيد كه هرگز از خوردن آن سير نخواهيد شد...[cheshmak]

ستاره کویر
13th June 2011, 01:22 PM
اين آش از آشهاي سنتي و منحصرا مربوط به استان اردبيل مي باشد و مسافري نيست كه گذرش به اين شهر و استان بيافتد و ولو يك كاسه كوچك از اين آش لذيذ نوش جان نكند ...
حال اگر تا بحال از اين آش ميل نكرده ايد مي توانيد آنرا در منزل تهيه كرده و بدانيد كه هرگز از خوردن آن سير نخواهيد شد...[cheshmak]

سپاس فراوون....[golrooz][golrooz][golrooz]
[esteghbal]من خیــــــــــلی آش دوغ دوست دارم ....[shaad]
دهنم آب اوفتاد!!!!
ولی وقتی اوونی که ما درست می کنیم به خوشمزگی خوردنش تو خود اردبیل نیست....[negaran]

*FATIMA*
14th June 2011, 12:09 AM
دستت درد نکنه ، منم از این آش خوردم ، واقعاً خوشمزه است !
نازخاتون جون رفتید تو خط آشپزی ها ![bamazegi]

نازخاتون
14th June 2011, 09:08 AM
دستت درد نکنه ، منم از این آش خوردم ، واقعاً خوشمزه است !
نازخاتون جون رفتید تو خط آشپزی ها ![bamazegi]

چي كار كنيم فاطمه جونم ...[nishkhand] من خيلي آشپزي كردن رو دوست دارم ... [shaad]
به قول شاعر :[golrooz]
هر كسي كو دور ماند از اصل خويش
باز جويد روزگار وصل خويش

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد