نازخاتون
13th June 2011, 09:53 AM
طرز تهيه آش دوغ
http://www.akairan.com/images2/gol3/ashedogh-01.jpg
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=2 عدد
سبزی آش = (تره،گشنیز ، جعفري، اسفناج يا برگ چغندر، و سیر تازه ساقه دار)=1 يا 5 / 1کیلو
نخود=تقريبا نيم كيلو
برنج=دو يا 3 ليوان
دوغ=4 کیلو
روغن،نمک و فلفل=بمیزان لازم
سيرداغ = به ميزان دلخواه
نعناداغ = به ميزان دلخواه
طرز تهیه:
از يك شب قبل نخود را مي خيسانيم و تا زمان پخت نخود چندين بار آب آنرا تعويض كنيد تا خاصيت نفخ آن از بين برود... سپس نخود را به تنهايي در ظرفي ريخته و اجازه دهيد تا بپزد.
گوشت را با نمک،فلفل و پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. دوغ را با برنج مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).
وقتی مخلوط جوش آمد سبزی، كوفته ریزه،نخود از قبل پخته شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش جا بیفتد. بعد از اينكه آش جا افتاد روی آن را با نعنا داغ و سير داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود استفاده می شود.
http://www.akairan.com/images2/gol3/ashedogh-01.jpg
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=2 عدد
سبزی آش = (تره،گشنیز ، جعفري، اسفناج يا برگ چغندر، و سیر تازه ساقه دار)=1 يا 5 / 1کیلو
نخود=تقريبا نيم كيلو
برنج=دو يا 3 ليوان
دوغ=4 کیلو
روغن،نمک و فلفل=بمیزان لازم
سيرداغ = به ميزان دلخواه
نعناداغ = به ميزان دلخواه
طرز تهیه:
از يك شب قبل نخود را مي خيسانيم و تا زمان پخت نخود چندين بار آب آنرا تعويض كنيد تا خاصيت نفخ آن از بين برود... سپس نخود را به تنهايي در ظرفي ريخته و اجازه دهيد تا بپزد.
گوشت را با نمک،فلفل و پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. دوغ را با برنج مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).
وقتی مخلوط جوش آمد سبزی، كوفته ریزه،نخود از قبل پخته شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش جا بیفتد. بعد از اينكه آش جا افتاد روی آن را با نعنا داغ و سير داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود استفاده می شود.