توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال خواهشا زودتر جواب بدید
engeneer_19
12th June 2011, 09:57 PM
سلام
یک سوال داشتم
نمیدونم چطوری باید بگم تا متوجه بشید هرچند لحظه یا دقیقه قسمت زیر سینم شکمم یک محدوده ایش از داخل یکهو گیز گیز میزنه انگار سوزن میزنن یا یک همچین چیزی
نمیدونم چطور بگم متوجه بشید
یکهو میسوزه یا گیز میزنه
بنظرتون چیه؟؟؟؟خواهش میکنم زودتر جواب بدید اذیتم میکنه اینجوری بودن
ساناز فرهیدوش
12th June 2011, 10:28 PM
به نظر من دراولین فرصت به پزشک مراجعه کنید . احتمال زیاد از معدتون هست .
sadkfafjn
12th June 2011, 11:00 PM
نشنیده بودم کسی از داخل گیز گیز بشه
http://www.chanarchive.com/content/91_lit/160534/1265085969612.jpg
غزل بارون
12th June 2011, 11:05 PM
احتمال زیاد از معده شماست بهتره سریع تر به پزشک مرجعه کنید
engeneer_19
12th June 2011, 11:29 PM
یعنی چی از معده؟
از دیروز گاهاً اینجوری میشم یکهوی میزنه زیر سینمه
چیه معده؟چیه یعنی؟ برم دکتر چی؟
engeneer_19
15th June 2011, 02:10 PM
من دکتر نرفتم
اگر ممکنه جواب بدید
من به گفته یکی از آشناها عرق نعنا خوردم
نمیدونم بخاطرعرق نعنا بوده یا نه اما یک کم خوب شده و مثل اونروز هر چند دقیقه اینطور نمیشم
اما هنوز گاهی گیز گیز میشه
جدیدا غیر از زیر سینه که نمیدونم شما میگید معده است بجز این پشت همین قسمت هم اینجور میشه
این ماه پریودمم یکجوری شده تو همین روزا پریودم هستم و خونریزیم یکروز نمیاد یکروز میاد شده!
مامان میگه بخاطر استرس امتحانامه که دارم میگذرونم
شما چی میگید؟
اون معده گفتید چیه؟
خواهش میکنم بگید نظرتونو هرچی زودتر
erfani
15th June 2011, 10:17 PM
دوران قاعدگی همراه با نفخ معده و سایر علایم هست .
در عین حال در این دوران شاید به علت خونریزی دچار کمبود سدیم شدید دچار گرفتگی عضلات می شوید .
دوست خوبم در مورد یک روز در میان بودن علایم قاعدگی خود کاملا دقت کنید . کاهش خونریزی با قطع و وصل شدن کاملا متفاو ته
از خوردن غذاهای نفاخ پرهیز کنید .
برای کاهش علایم خودتون می تونید رازیانه استفاده کنید .
اما دوست عزیزم اگر واقعا احساس می کنید این علایم شما رو واقعا ناراحت کرده و زندگی روزمره شما رو تحت تاثیر قرار داده به متخصص داخلی در درجه اول و برای رفع مشکل دوران قاعدگی در صورت تکرار به پزشک زنان مراجعه فرمایید .
engeneer_19
16th June 2011, 02:08 AM
برای مشکل معده ام که شما نظر دادید بنظرتون چی میتونه باشه؟ معده ام چی شده که اینجوری میشه؟
امروزم چندباری اونجوری شد
نمیدونم چیه
دکتر گوارش اینا باید برم؟
احساس گشنگی هم میکنم گاهی درصورتیکه اصلا اینجور نبودم
erfani
16th June 2011, 11:43 AM
یعنی احساس می کنید دل ضعفه دارید ؟ با احساس گرسنگی کمی متفاوته .
اسید معدتون زیاد ترشح میشه .؟ صبحانه حتما میل می کنید ؟
معدتون رو خالی نگذارید .بلافاصله بعد غذا دراز نکشید .
منظم غذا بخورید .نوشابه ، تنقلات رنگی ، چای ، قهوه و سایر مواد محرک رو نخورید .حتی سس های تند .
هنگام خواب سرتون رو کمی بالاتر قرار دید .
در نهایت در صورت احساس سوزش ، نفخ یا برگشت محتوی معده به گلوتون (مری ) دچار رفلاکس شدید و علایم بهتر نشد تحت نظارت پزشک دارو ی مناسب مصرف کنید .
دوست عزیز توضیحات بنده فقط پیشنهاد اتی در جهت کاهش علایم بود . تا به پزشک مراجعه کنید .
برای تشخیص و درمان مراجعه به پزشک الزامیه چرا که به راحتی می تونید از پیشرفت علایم ساده به بیماری جلوگیری کرده و به راحتی درمان بشید .
با امید بهبودی شما دوست عزیز
poune
16th June 2011, 03:13 PM
یعنی احساس می کنید دل ضعفه دارید ؟ با احساس گرسنگی کمی متفاوته .
اسید معدتون زیاد ترشح میشه .؟ صبحانه حتما میل می کنید ؟
معدتون رو خالی نگذارید .بلافاصله بعد غذا دراز نکشید .
منظم غذا بخورید .نوشابه ، تنقلات رنگی ، چای ، قهوه و سایر مواد محرک رو نخورید .حتی سس های تند .
هنگام خواب سرتون رو کمی بالاتر قرار دید .
در نهایت در صورت احساس سوزش ، نفخ یا برگشت محتوی معده به گلوتون (مری ) دچار رفلاکس شدید و علایم بهتر نشد تحت نظارت پزشک دارو ی مناسب مصرف کنید .
دوست عزیز توضیحات بنده فقط پیشنهاد اتی در جهت کاهش علایم بود . تا به پزشک مراجعه کنید .
برای تشخیص و درمان مراجعه به پزشک الزامیه چرا که به راحتی می تونید از پیشرفت علایم ساده به بیماری جلوگیری کرده و به راحتی درمان بشید .
با امید بهبودی شما دوست عزیز
سلام به شما دوست خوبم.[golrooz]
من با نظر دوستمون موافقم.
این میتونه به دلیل گرسنگی زیاد و طولانی مدت و منظم نبودن وعدههای غذایی و استرس ایچاد شده باشه. شما باید حتما وعدههای غذاییتونو به طور منظم مصرف کنید. چیزایی که گفتند عمل کنید و حتما به پزشک مراجعه کنید چون ترشح بیش از حد اسید معده اگه درمان نشه ممکنه باعث زخم معده و بیماری های دیگه بشه.
مثل همیشه پیشگیری بهتر از درمانه.[cheshmak]
مشکل شما در حال حاضر حاد و ترسناک نیست ولی زود به دادش برسید تا به حالت حادش نرسه.
ایشا.. زوده زود خوب میشید. به امید سلامتی.[golrooz]
حتما ما رو در جریان روند بهبودیتون قرار بدید.[entezar]
engeneer_19
16th June 2011, 03:17 PM
احساس دل ضعفه میکنم
همیشه صبحانه میخورم اکثراً و کامل هم میخورم
اهل میوه خوردن هستم . میتونه آب زیاد هم مشکلی باشه؟ هنودانه و خربزه و طالبی هر شب میخورم الان که گرمه.
اهل نوشابه و سس اینا نیستم اصلا
دیروز هم باز اون حالت گیز گیز معده رو داشتم
احساس گرما که میکنم بدترم میشه
الان چون موقع امتحانامه دکتر نمیرم اما بعدش حتما میرم
پیش چه دکتری باید برم؟
چی شده که این حالت رو دارم؟[nadanestan]
poune
16th June 2011, 03:30 PM
احساس دل ضعفه میکنم
همیشه صبحانه میخورم اکثراً و کامل هم میخورم
اهل میوه خوردن هستم . میتونه آب زیاد هم مشکلی باشه؟ هنودانه و خربزه و طالبی هر شب میخورم الان که گرمه.
اهل نوشابه و سس اینا نیستم اصلا
دیروز هم باز اون حالت گیز گیز معده رو داشتم
احساس گرما که میکنم بدترم میشه
الان چون موقع امتحانامه دکتر نمیرم اما بعدش حتما میرم
پیش چه دکتری باید برم؟
چی شده که این حالت رو دارم؟[nadanestan]
این مشکل ممکنه اولین بار به دلیل استرس ایجاد شده باشه.
به دلیل مصرف زیاد مایعات فکر نمیکنم باشه.
البته من احساس میکنم مشکل اسید معده هم نباشه و منشا عصبی داشته باشه.
شما علائم دیگه ای مثل اسهال و استفراغ یا احساس گرمازدگی هم دارید؟
engeneer_19
16th June 2011, 03:35 PM
این مشکل ممکنه اولین بار به دلیل استرس ایجاد شده باشه.
به دلیل مصرف زیاد مایعات فکر نمیکنم باشه.
البته من احساس میکنم مشکل اسید معده هم نباشه و منشا عصبی داشته باشه.
شما علائم دیگه ای مثل اسهال و استفراغ یا احساس گرمازدگی هم دارید؟
سلام
من اون علامت ها رو ندارم
گرمازدگی یعنی چی؟
poune
16th June 2011, 03:43 PM
گرمازدگی مثل احساس بد تو کل بدنتون یا اینکه احساس گرما تو کل بدنتون داشته باشید؟ یا علامت دیگه ای که نگفته باشید؟
engeneer_19
16th June 2011, 03:46 PM
خب این احساس رو گهگاهی دارم حس گرما تو بدنم.
نه چیز دیگه ای نیست یعنی من اینطور فکر میکنم
مثلا چی؟[nadanestan]
poune
16th June 2011, 03:55 PM
پس این حتی میتونه گرمازدگی هم باشه.
به نظرم این کارا رو انجام بدید:
1- اجازه ندید از زمانی که احساس گرستگی میکنید خیلی بگذره و سریعا غذا بخورید.
2- سعی کنید هم چنان به خوردن مایعات ادامه بدید.
3- از جوشونده نعنای تازه استفاده کنید چون باعث آروم شدن معده شما میشه.
4- حدالمقدور از استرس خودتون کم کنید.
5- مواد غذایی حاوی فیبر مثل سبزیجات بیشتر استفاده کنید.
6- سعی کنید کمتر در معرض گرمای هوا قرار بگیرید.
**** 7- حتما به پزشک مراجعه کنید نیازی نیست حتما به متخصص مراجعه کنید اول پیش یه پزشک عمومی برید ایشون شما رو اگر نیاز باشه به متخصص مربوطه معرفی میکنند.
اگر هم اصرار دارید متخصص گوارش فکر میکنم بتونه به شما کمک کنه.
engeneer_19
16th June 2011, 04:01 PM
پس این حتی میتونه گرمازدگی هم باشه.
به نظرم این کارا رو انجام بدید:
1- اجازه ندید از زمانی که احساس گرستگی میکنید خیلی بگذره و سریعا غذا بخورید.
2- سعی کنید هم چنان به خوردن مایعات ادامه بدید.
3- از جوشونده نعنای تازه استفاده کنید چون باعث آروم شدن معده شما میشه.
4- حدالمقدور از استرس خودتون کم کنید.
5- مواد غذایی حاوی فیبر مثل سبزیجات بیشتر استفاده کنید.
6- سعی کنید کمتر در معرض گرمای هوا قرار بگیرید.
**** 7- حتما به پزشک مراجعه کنید نیازی نیست حتما به متخصص مراجعه کنید اول پیش یه پزشک عمومی برید ایشون شما رو اگر نیاز باشه به متخصص مربوطه معرفی میکنند.
اگر هم اصرار دارید متخصص گوارش فکر میکنم بتونه به شما کمک کنه.
خیلی ممنونم عزیز
استرس که چون امتحانام خیلی سخته نمیتونم نداشته باشم مخصوصا وقتی انتظار نمره میکشم
بعد امتحانا میرم پیش متخصص گوارش
از راهنمایی هاتون خیلی ممنونم عزیز[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
poune
16th June 2011, 04:09 PM
خواهش میکنم وظیفم بود.[fardemohem]
انشاا... هر چه زودتر بهبود کامل پیدا کنید.[golrooz]
حتما منو در جریان روند بهبودیتون قرار بدید.[entezar]
alternative
16th June 2011, 04:52 PM
معمولا این نوع عارضه ها به سیستم عصبی بدن و ضایعات نخاعی مربوط میشه که اغلب کسانی که از یه همچین عارضه ای رنج میبردند دلیلشو وجود مشکل در طناب نخاعی بیان میکردند
engeneer_19
17th June 2011, 01:53 AM
معمولا این نوع عارضه ها به سیستم عصبی بدن و ضایعات نخاعی مربوط میشه که اغلب کسانی که از یه همچین عارضه ای رنج میبردند دلیلشو وجود مشکل در طناب نخاعی بیان میکردند
سلام
چی؟ یعنی چی طناب نخاع؟چیه این؟[narahat]
poune
17th June 2011, 05:06 PM
نگران نباشید شما تو چند پست قبلی گفتید که با خوردن عرق نعنا احساس بهتری کردید این نشون میده از معده شماست بعیده از جای دیگهای باشه.
sadkfafjn
18th June 2011, 02:16 AM
سلام
چی؟ یعنی چی طناب نخاع؟چیه این؟[narahat]
[khabalood] یعنی شاید دیگه نتوینی راه بری
نازخاتون
18th June 2011, 10:12 AM
طناب عصبي ؟؟!!!اين بنده خدا رو نگران نكنيد ...
دوست خوبم ...من كاملا احساس شما رو درك مي كنم ... من هم حدود يكي تا دو سال پيش ناگهان قسمت سمت چپ بالاي كمرم به قول شما گز گز مي كرد و بعدا متوجه شدم كه از كم خوني و استرس است ...
احتمالا شما استرس زيادي داريد و يا متحمل استرس بالايي شده و تحت تاثير اين استرس معده شما تحت تاثير قرار گرفته است... توصيه اكيد اين است كه سريعا به پزشك مراجعه كنيد تا معده شما حساس نشود ... بيماريهاي معدي و گوارشي همانگونه كه زود قابل درمان هستند اگر دير درمان شوند آثار بدي بر روي خود معده و جسم خواهند داشت...
از خوردن مواد كافئيني مانند چاي و قهوه و همچنين غذاهاي آبدار و نفاخ مانند سوپ، آش، و آبگوشت و غذاهاي محتوي حبوبات، سبزيجات خام مانند پياز فعلا خودداري كنيد و از غذاهاي كبابي مانند جگرسياه، كباب گوشت، جوجه كباب استفاده كنيد تا معده شده التيام يابد..[shaad]
و تا حد امكان از استرس بپرهيزيد و خواب خوب و آرامي داشته باشيد.[golrooz][cheshmak]
engeneer_19
18th June 2011, 12:53 PM
اوا.این چه طرز جواب دادنه[esteress][narahat][narahat]
engeneer_19
18th June 2011, 12:55 PM
طناب عصبي ؟؟!!!اين بنده خدا رو نگران نكنيد ...
دوست خوبم ...من كاملا احساس شما رو درك مي كنم ... من هم حدود يكي تا دو سال پيش ناگهان قسمت سمت چپ بالاي كمرم به قول شما گز گز مي كرد و بعدا متوجه شدم كه از كم خوني و استرس است ...
احتمالا شما استرس زيادي داريد و يا متحمل استرس بالايي شده و تحت تاثير اين استرس معده شما تحت تاثير قرار گرفته است... توصيه اكيد اين است كه سريعا به پزشك مراجعه كنيد تا معده شما حساس نشود ... بيماريهاي معدي و گوارشي همانگونه كه زود قابل درمان هستند اگر دير درمان شوند آثار بدي بر روي خود معده و جسم خواهند داشت...
از خوردن مواد كافئيني مانند چاي و قهوه و همچنين غذاهاي آبدار و نفاخ مانند سوپ، آش، و آبگوشت و غذاهاي محتوي حبوبات، سبزيجات خام مانند پياز فعلا خودداري كنيد و از غذاهاي كبابي مانند جگرسياه، كباب گوشت، جوجه كباب استفاده كنيد تا معده شده التيام يابد..[shaad]
و تا حد امكان از استرس بپرهيزيد و خواب خوب و آرامي داشته باشيد.[golrooz][cheshmak]
بله خیلی زیاد استرس دارم . دو تا امتحانم مونده یعنی این دو تا انشالله به خیر بگذره میرم حتما دکتر
هفته دیگه یکشنبه آخرین امتحانمه
بعدش حتما یک دکتر گوارش میرم
چون هنوز گیز گیز رو دارم و نمیدونم چرا اشتهامم زیاد شده و تو این چند روزه یک کم چاق شدم[negaran] حتما باید دکتر برم
نازخاتون
18th June 2011, 01:11 PM
بله خیلی زیاد استرس دارم . دو تا امتحانم مونده یعنی این دو تا انشالله به خیر بگذره میرم حتما دکتر
هفته دیگه یکشنبه آخرین امتحانمه
بعدش حتما یک دکتر گوارش میرم
چون هنوز گیز گیز رو دارم و نمیدونم چرا اشتهامم زیاد شده و تو این چند روزه یک کم چاق شدم[negaran] حتما باید دکتر برم
بنظر من هر چه سريعتر اقدام كن....
همين امروز به يك پزشك داخلي مراجعه كن تا اگر آزمايشي، عكسي، سونوگرافي چيزي لازم بود براتون بنويسن و تا هفته بعد كه به دكتر متخصص مراجعه مي كنيد با مدارك لازم برويد ...[cheshmak]
البته ممكنه كه با مراجعه به پزشك داخلي مشكل شما مرتفع بشه....[shaad]
sadkfafjn
18th June 2011, 03:44 PM
منم یک هفته پیش پام اینطوری میشد ولی خوب شد[tafakor]
engeneer_19
18th June 2011, 08:05 PM
بنظر من هر چه سريعتر اقدام كن....
همين امروز به يك پزشك داخلي مراجعه كن تا اگر آزمايشي، عكسي، سونوگرافي چيزي لازم بود براتون بنويسن و تا هفته بعد كه به دكتر متخصص مراجعه مي كنيد با مدارك لازم برويد ...[cheshmak]
البته ممكنه كه با مراجعه به پزشك داخلي مشكل شما مرتفع بشه....[shaad]
حالا چرا مرتفع بشه؟
دکتر عمومی برم؟ آخه تخصصی ها زمانشون به امتحانام میخوره و خیلی معطلی دارن
برم دکتر چی بگم؟
همینا که گفتم همه رو بگم؟
استرس امتحان یک طرف حالا هم این مشکل
[esteress]
خدا بخیر کنه
مرسی که راهنمایی میکنی عزیز[golrooz]
erfani
18th June 2011, 11:31 PM
دوست خوب
شما چاق نشدید معده شما متورم شده
مبع اصلی آن استرسه . با تجویز درست خوب می شید .
حتی اگر بین دوستان پزشک هم باشه 100 درصد نمی شه تشخیص درست داد پس لطفا بهم موج مثبت بدید .
پیشنهادات دوستان گرانقدر در جهت ایجاد ارامش بهبود وضعیته بدون تجویز دارو هست تا شما به پزشک مراجعه کنید .
امروزه استرس گرینبانگیر همه شده پس مراقب خودتون باشید چرا که می تونه حال شما بد یا بیماری شما رو تشدید کنه .
از مراجعه به پزشک نهراسید .تمام علایم رو بازگو کنید .مطمئنا به نتیجه خواهید رسید ..
د .
engeneer_19
12th July 2011, 12:00 AM
سلام
دکتر نوبت گرفتم اما طول میکشه برم چون دیر نوبت میدن
برای اطمینان سونوگرافی رفتم از شکم واینا. فردا جواب سونوگرافی رو میگیرم.دکتر گفته بودم نفخ دارم چیز دیگه نگفت و گفت گزارش مینویسم
گفت چیزیم نیست
کلیه سمت چپم گفت یک سنگ اندازه نصف عدس هست که نیاز به دکتر رفتن نداره
میتونم نظرتونو بدونم؟
poune
12th July 2011, 12:20 PM
نظر پزشکتون به نظرم کاملا درسته.
این طور که پزشکتون گفته شما باید مایعات زیاد مصرف کنید تا سنگ کلیه تون دفع بشه. و سعی کنید مواد غذایی نفاخ مثل نخود کمتر مصرف کنید تا علائمتون کمتر بشه و سونوگرافیتونم که جوابش میاد و نظر پزشکتونو قطعیتر و مطمئیتر میکنه.
engeneer_19
13th July 2011, 12:57 AM
من تصویر سونوگرافی رو که نمیشه بذارم اما نوشته ی دکتر سونوگراف رو براتون اسکن میکنم ببینین نظر بدین ممنون
من اصلا نخود خور نیستم! دیگه چی نفخ میاره؟
engeneer_19
13th July 2011, 01:14 AM
عکس گزارش سونوگرافی من در ضمیمه است
ممنون میشم نظر بدید
poune
13th July 2011, 09:10 AM
سلام دوست گلم[cheshmak]
خدا رو شکر تو سونوگرافی شما این طور که نوشته شده کیسه صفرا، کبد، مثانه، تحمدانها و رحم شما کاملا سلامته. دستگاه گوارش شما متورم شده و پر کار که این با دارو که پزشکتون تجویز میکنه درمان میشه و تو کلیه چپتون یه سنگ 2 میلیمتری داره که با دارو و مصرف مایعات برطرف میشه کلا هیچ مشکل بزرگ و جدی که شما رو نگران کنه در سونوگرافی شما دیده نشده.[shademani2]
hamedth
13th July 2011, 09:19 AM
boro doctor
poune
13th July 2011, 10:15 AM
boro doctor
این برو دکتر که شما می فرمایید که شکی درش نیست.[esteghbal]
منم تاکید میکنم حتما باید برید دکتر.[cheshmak]
engeneer_19
13th July 2011, 11:48 AM
سلام دوست گلم[cheshmak]
خدا رو شکر تو سونوگرافی شما این طور که نوشته شده کیسه صفرا، کبد، مثانه، تحمدانها و رحم شما کاملا سلامته. دستگاه گوارش شما متورم شده و پر کار که این با دارو که پزشکتون تجویز میکنه درمان میشه و تو کلیه چپتون یه سنگ 2 میلیمتری داره که با دارو و مصرف مایعات برطرف میشه کلا هیچ مشکل بزرگ و جدی که شما رو نگران کنه در سونوگرافی شما دیده نشده.[shademani2]
برای سنگ خود دکتر سونوگرافی گفت نیاز به دکتر رفتم نیست
اما برای تورم دستگاه گوارش که گفتین باید همون دکتر معده برم نشون بدم دیگه؟
dousty
13th July 2011, 07:36 PM
هیچی مثل نظر یه متخصص نمیتونه مطمئنت کنه
حتما برو دکتر
engeneer_19
13th July 2011, 09:56 PM
حتما میرم دکتر
نوبت گرفتم اما یکماه دیگه!!!!!
poune
14th July 2011, 09:30 AM
حتما میرم دکتر
نوبت گرفتم اما یکماه دیگه!!!!!
اگه دکترتون واقعا عالی و خوبه ارزش صبر کردن داره.[cheshmak]
engeneer_19
14th July 2011, 02:28 PM
اگه دکترتون واقعا عالی و خوبه ارزش صبر کردن داره.[cheshmak]
والا از هرکی سوال کردم اینو بهم معرفی کردند
دیگه نمیدونم[nadanestan]
poune
14th July 2011, 02:31 PM
والا از هرکی سوال کردم اینو بهم معرفی کردند
دیگه نمیدونم[nadanestan]
پس با خیال راحت و اعتماد کامل به انتخابتون صبر کنید.[cheshmak]
با آرزوی شادی و سلامتی و موفقیت برای شما.[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.