توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی در مورد اسپم ایمیل
pegahg
12th June 2011, 06:34 PM
سلام دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده
یه ایمیلی که بهم رسیده بود رفته بود در اسپم و من به هوای این که این ایمیل رو دارم دیگه به جایی منتقلش نکردم تا این که امروز اومدم و این ایمیل دیگه تو ایسمم نبود !!!
بعد دیدم بالای ایمیلم (از کلاسیک استفاده میکنم) زده
SpamGuard
که توضیح داده بود ایمیل های اسپمت بعد یک ماه پاک میشن!!!.میخواستم بپرسم ایا راهی هست که ایمیل های اسپم ام رو بر گردونم یا نه؟؟ :(
با تشکر...
[golrooz]
NameEly
12th June 2011, 11:17 PM
با سلام به شما دوست عزیز :
spam های من که توی gmail اصلا پاک نمیشه و هست کامل time هم نداره
usefzadeh
15th June 2011, 10:33 AM
سلام
برا من هم همچین مشکلی پیش اومده بود. خوشحال میشم اگه که راهکاری رو ارائه بدید. مرسی[shaad]
NameEly
15th June 2011, 02:08 PM
با سلام به دوستان عزیزم :
طبق تحقیقی که کردم خیر امکان بازگرداندن فایل های پاک شده از spam وجود نداره و فایل هایی هم که از inbox پاک می شود فقط تا 30 روز در پوشه ی trash باقی می مانند ولی فایل های spam بصورت مستقم پاک می شوند و به جایی نمی روند و کلا از سرور تا جایی که من می دونم پاک میشه
با تشکر
pegahg
22nd June 2011, 01:25 PM
با سلام به دوستان عزیزم :
طبق تحقیقی که کردم خیر امکان بازگرداندن فایل های پاک شده از spam وجود نداره و فایل هایی هم که از inbox پاک می شود فقط تا 30 روز در پوشه ی trash باقی می مانند ولی فایل های spam بصورت مستقم پاک می شوند و به جایی نمی روند و کلا از سرور تا جایی که من می دونم پاک میشه
با تشکر
سلام...
از این که وقت گذاشتید ممنون
حیف این ایمیل برام خیلی مهم بود واقعا نمیدونم جرا این یاهو این امکانو به طور خود به خود برام گذاشته بود که اسپم ها رو بدون هیج سوالی پاک کنه...
به هر حال ممنون و متشکر از پاسخ سریع و پیگیری..
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.