توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای استفاده از کامپایلر سی پلاس پلاس
LUCKLY
6th June 2011, 11:05 PM
سلام دوستان من یه برنامه نوشتم که تو اون اطلاعات از یک فایل باید خونده بشه برنامه کاملا درسته وهیچ خطایی نداره ولی وقتی میخام برنامه رو ران کنم با وجود اینکه فایل وجود داره ولی چیزی اجرا نمیشه میخاستم ببینم که این فایل رو چه جوری بایدوارد برنامه کنم از لحاظ دستوری نمیگما چه جوری به کامپایلر معرفی کنم تا بره از این فایل اطلاعات رو بخونه لطفا توضیح دستوری ندین ممنون[cheshmak][golrooz]
NameEly
6th June 2011, 11:14 PM
با سلام به شما دوست عزیز :
با چی شما این برنامه رو نوشتید vb.c++ یا c++ معمولی ؟
من یک کتاب معرفی می کنم مال ذخیره و بازیابی اطلاعات هستش که با فایل ها کار می کنه
ذخیره و بازیابی اطلاعات ( سیستم و ساختار فایل ها ) از سید محمد روحانی رانکوهی
یک چیزایی برای فایل ها نوشته که چه جوری فایل ها رو خواند
خالی از لطف نیست از کتابخانه بگیری و یک نگاه بندازی
با تشکر
LUCKLY
8th June 2011, 09:13 PM
من با بورلند 5.02سی پلاس پلاس نوشتم ممنون از راهنماییتون ولی من اینقد وقت ندارم که کتاب بخونم اگه میشه کمک کنین ممنون میشم [esteghbal][nadanestan]
NameEly
9th June 2011, 12:36 PM
من هم این ترم پروژه دارم اون هم 2 تا که باید بانک اطلاعاتی با فایل ها دست کنم اون هم با c++ باید بنویسم
ولی راستش مشکل شما رو اگه فهمیدم راهنمایتون می کنم
معذرت می خوام که بیشتر نتونستم کمکتون کنم
با تشکر
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.