PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دويستمين مرد ثروتمند جهان بيسواد است!

amin_745
4th June 2011, 06:50 PM
رسانه‌هاي رسمي انگلستان اعلام كردند كه يكي از ميليونرهاي اين كشور سواد خواندن ندارد .

به گزارش ايسنا «اندرياس پاناييوتو» با 400 ميليون پوند ثروت كه در رده دويستم ثروتمندترين فرد جهان قرار دارد، نمي‌تواند بخواند.

http://64.130.220.65/Multimedia%5Cpics%5C1390%5C3%5CSocial%5C187.jpg

اين مرد 45 ساله در اين باره به روزنامه ديلي‌ميل مي‌گويد: همواره از اينكه در مدرسه معلم به من اشاره كرده و از من بخواهد تا متن كتاب را بخوانم واهمه داشتم؛ چرا كه من در كودكي از قبرس به انگلستان مهاجرت كردم و از لحاظ يادگيري زبان انگليسي همواره دچار مشكل بودم.

اين ميليونر انگليسي كه در همان سال‌هاي اول مدرسه ترك تحصيل كرده است، ميگويد: از آن پس در كنار پدرم به تجارت پرداختم و در رشته بوكس هم كه علاقه فراواني به آن داشتم، موفقيت‌هاي زيادي كسب كردم.

به گزارش ايسنا، براساس گزارش رسانه‌هاي رسمي انگلستان، اين مرد صاحب يكي از بزرگترين كارخانجات توليد محصولات ساختماني در اين كشور است.

نارون1
4th June 2011, 07:01 PM
کاش میشد ازش سوال کرد :

علم بهتر است یا ثروت [cheshmak][tafakor]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد