توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال لطفا راهنماییم کنید...
sara_1367
31st May 2011, 11:36 PM
[taane]سلام
کسی می دونه چطور میشه با سنسور اثر هال دما رو اندازه گرفت؟ اصلا میشه؟؟؟؟؟
msd21
2nd June 2011, 11:08 AM
اثر هال یه خاصیته که بر اساس اون سنسورهای مختلفی رو ساختن که به دو دسته تقسیم میشن
سنسورهای اثر هال با خروجی دیجیتال
سنسورهای اثر هال با ورودی آنالوگ
ولی من خودم تا حالا نشنیدم که از اثر هال برای اندازه گیری دما استفاده کنن
برای داشتن اطلاعات بیشتری در این مورد به لینک زیر یه سر بزنید
ویکیپدیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D9%87%D8%A7%D9%84)
e.einitabar
2nd June 2011, 10:26 PM
سلام دوست عزیز
سنسور اثر حال فقط برای اندازه گیری جریان در حد پایین است که بر اساس میدان مغناطیسی کار میکند
برای اندازه گیری دما میتونی ار سنسور lm35 استفاده کنی
که با استفاده از میکرو میتونی دما رو به طور تقریبا دقیق اندازه بگیری
sara_1367
2nd June 2011, 11:59 PM
ممنون از لطف هر دو.
با lm35 آشنایی دارم . ولی با سنسور اثر هال رو اطلاعی نداشتم. در هر صورت اگه به مطلبی در این باره برخوردید ممنون میشم بهم اطلاع بدید.
e.einitabar
4th June 2011, 01:05 AM
بله چشم
هادی اکبری
11th July 2011, 11:17 AM
[taane]سلام
کسی می دونه چطور میشه با سنسور اثر هال دما رو اندازه گرفت؟ اصلا میشه؟؟؟؟؟
e.einitabar
11th July 2011, 11:49 AM
من که تا به حال ندیدم
fereshteh.mansouri
5th October 2011, 02:57 PM
سلام.تا حالا به رو این مساله مطالعه دقیقی نداشتم اما میشه گفت وقتی که سنسور خطی با نیروی مغناطیسی ترکیب میشود میتواند برای اندازه گیری دما یا فشار به کار رود.در اندازه گیری فشار قسمت مغناطیسی به قسمت فانوس(bellows) متصل شدهاست. هنگامی که بلو منبسط یا منقبض میشود قسمت مغناطیسی حرکت میکند. اگر سنسور در نزدیکی قسمت مغناطیسی قرار گرفته باشد ولتاژ خروجی متناسب با فشار ورودی میتوان به دست آورد.
طرز کار اندازه گیری دما نیز مشابه فشار است به غیر از اینکه گازبا انبساط حرارتی مشخصی در قسمت بلو قرار گرفتهاست و هنگامی که محفظه گرم میشود و گاز منبسط میشود و باعث ایجاد ولتاژی که متناسب با دما برای سنسور میکند.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.