poune
31st May 2011, 12:16 PM
مطالعات نشان داده است كه مصرف ماهي پخته يا تنوري خطر بروز نارساييهاي قلبي را تا حد قابل ملاحظهاي در زنان كاهش ميدهد.
در اين مطالعه معلوم شد زناني كه پس از يائسگي بيشتر ماهي پخته يا آب پز مصرف ميكنند در مقايسه با زناني كه بيشتر ماهي سرخ كرده ميخورند، كمتر دچار مشكلات و ناراحتيهاي قلبي ميشوند.
به گزارش روزنامه بيزينس ويك، متخصصان در اين مطالعه متوجه شدند زناني كه در هفته 5 وعده يا بيشتر ماهي پخته يا آب پز مصرف ميكنند، 30 درصد كمتر دچار مشكلات قلبي ميشوند.
اين مطالعه همچنين تاييد ميكند كه نوع ماهي و شيوه طبخ آن بر اثرگذاري اين غذاي مفيد روي سلامت و عملكرد قلب نقش مهمي دارد. براي مثال ماهيهاي تيره بيش از ماهي تن و سفيد خطر بروز مشكلات قلبي را كاهش ميدهد. شرح اين مطالعه در مجله «گردش خون: نارسايي قلبي» منتشر شده است.
در اين مطالعه معلوم شد زناني كه پس از يائسگي بيشتر ماهي پخته يا آب پز مصرف ميكنند در مقايسه با زناني كه بيشتر ماهي سرخ كرده ميخورند، كمتر دچار مشكلات و ناراحتيهاي قلبي ميشوند.
به گزارش روزنامه بيزينس ويك، متخصصان در اين مطالعه متوجه شدند زناني كه در هفته 5 وعده يا بيشتر ماهي پخته يا آب پز مصرف ميكنند، 30 درصد كمتر دچار مشكلات قلبي ميشوند.
اين مطالعه همچنين تاييد ميكند كه نوع ماهي و شيوه طبخ آن بر اثرگذاري اين غذاي مفيد روي سلامت و عملكرد قلب نقش مهمي دارد. براي مثال ماهيهاي تيره بيش از ماهي تن و سفيد خطر بروز مشكلات قلبي را كاهش ميدهد. شرح اين مطالعه در مجله «گردش خون: نارسايي قلبي» منتشر شده است.