توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رسم نمودار در زبان سی شارپ
usefzadeh
29th May 2011, 12:00 PM
سلام دوستان.
من بعد از کلی غیبت که گیر درسا بودم، بازم وقت کردم که به سایت سری بزنم. دوستان کسی میتونه در خصوص رسم نمودار در سی شارپ برای یه جامعه آماری که باید از کاربر گرفته بشه و بعد میزان اونا رو نشون بده و همچنین نمودار میله ای اون رو هم رسم کنه من رو راهنمائی کنه؟؟؟؟
[tafakor]
usefzadeh
3rd June 2011, 12:32 PM
سلام، مجدداً .
خوب من خودم با کدی زیبا و طراحی الگوریتم خوبی که انجام دادم، تونستم این مشکل رو رفع کنم و نمودار مورد نظرم رو رسم کنم. این برنامه قابلیت تبدیل برای انواع نمودارها را خواهد داشت. در صورت صلاحدید مدیریت بخش میتونم جواب رو برای آموزش این مطلب ارسال کنم. از همه کسانی که به این پست سری زدند هم ممنونم.
usefzadeh
Entezari
30th July 2011, 12:40 PM
سلام usefzadeh
من نیاز به کامپوننتی براس رسم نمودار دارم لطفا می توانید من را راهنمایی کنید
zmousavi
21st August 2011, 07:03 AM
دوست عزيز سلام
ابتدا بايد MSchart.exe را برروي سيستم نصب كنيدچهار تا فايل .dllدرمسير c:\Program Files\Microsoft Chart Controls\Assemblies اضافه مي شود اگر 2فايل براي محيط وب و2فايل ديگر براي محيط wfpمي با شد كه بنا به نياز در برنامه فايل dllرا addكنيد وبهد از toolbox كنترل chart را به فرم اضافه كنيد
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.