PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اين مكالمه واقعي است....!!!!!!

نازخاتون
25th May 2011, 01:14 PM
اين مکالمه واقعی است!!!!

.
گفتگوی آمریكایی ها و اسپانیایی ها روی فركانس اضطراری كشتیرانی

گفتگویی كه واقعاً روی فركانس اضطراری كشتیرانی، روی كانال ۱۰۶ سواحل Finisterra Galicia میان اسپانیایی‌ها و آمریكایی‌ها در ۱۶ اكتبر ۱۹۹۷ضبط شده‌است.

اسپانیایی‌ها (با سر و صدای متن): A-853 با شما صحبت می‌كند. لطفاً ۱۵درجه به جنوب بچرخید تا از تصادف اجتناب كنید. شما دارید مستقیماً به طرف ما می‌آیید. فاصله ۲۵ گره دریایی.

آمریكایی‌ها (با سر و صدای متن): ما به شما پیشنهاد می‌كنیم ۱۵ درجه به شمال بچرخید تا با ما تصادف نكنید.

اسپانیایی‌ها: منفی. تكرار می‌كنیم ۱۵ درجه به جنوب بچرخید تا تصادف نكنید.

آمریكایی‌ها (یك صدای دیگر): كاپیتان یك كشتی ایالات متحده آمریكا با شما صحبت می‌كند. به شما اخطار می‌كنیم ۱۵ درجه بشمال بچرخید تا تصادف نشود.

اسپانیایی‌ها: این پیشنهاد نه عملی است و نه مقرون به صرفه. به شما پیشنهاد می‌كنیم ۱۵ درجه به جنوب بچرخید تا با ما تصادف نكنید.

آمریكایی‌ها (با صدای عصبانی): كاپیتان ریچارد جیمس هاوارد، فرمانده ناو هواپیمابر یو اس اس لینكلن با شما صحبت می‌كند. ۲ رزم ناو، ۵ ناو منهدم كننده، ۴ ناوشكن، ۶ زیردریایی و تعداد زیادی كشتی‌های پشتیبانی ما را اسكورت می‌كنند. به شما پیشنهاد نمی‌كنم، به شما دستور می‌دهم راهتان را ۱۵ درجه به شمال عوض كنید. در غیر اینصورت مجبور هستیم اقدامات لازمی برای تضمین امنیت این ناو اتخاذ كنیم. لطفاً بلافاصله اطاعت كنید و از سر راه ما كنار روید !!!

اسپانیایی‌ها: خو آن مانوئل سالاس آلكانتارا با شما صحبت می‌كند. ما دو نفر هستیم و یك سگ، ۲ وعده غذا، ۲ قوطی آبجو و یك قناری كه فعلاً خوابیده ما را اسكورت می‌كنند. پشتیبانی ما ایستگاه رادیویی زنجیره دیال ده لاكورونیا و كانال ۱۰۶ اضطراری دریایی است. ما به هیچ طرفی نمی‌رویم زیرا ما روی زمین قرار داریم و در ساختمان فانوس دریایی A-853 Finisterra روی سواحل سنگی گالیسیا هستیم و هیچ تصوری هم نداریم كه این چراغ دریایی در كدام سلسله مراتب از چراغ‌های دریایی اسپانیا قرار دارد. شما می‌توانید هر اقدامی كه به صلاحتان باشد را اتخاذ كنید و هر غلطی كه می‌خواهید بكنید تا امنیت كشتی كثافتتان را كه بزودی روی صخره‌ها متلاشی می‌شود تضمین كنید. بنابراین بازهم اصرار می‌كنیم و به شما پیشنهاد می‌كنیم عاقلانه‌ترین كار را بكنید و راه خودتان را ۱۵ درجه جنوبی تغییردهید تا از تصادف اجتناب كنید.

آمریكایی‌ها: آها. باشه. گرفتیم. ممنون

Elohim
6th September 2011, 01:02 PM
آمریکایی های احمق[khande]

عرفان سلیم زاده
6th September 2011, 05:10 PM
خدا شفابده این امریکایی ها رو ![nishkhand]

alireza crs
4th November 2012, 06:53 PM
نمیشه بهشون گفت احمق
ما اگه جای اونا بودیم چی کار میکردیم؟

s.e.z
4th November 2012, 07:39 PM
[khande][nishkhand]
مشخصه که ساختگیه ولی
دم نویسندش گرم ، گل کاشته ، آخر سیاسیه
[khande][nishkhand][khande][khande][khande][nishkhand]

s.e.z
4th November 2012, 07:44 PM
به این دقت کنین :
كاپیتان ریچارد جیمس هاوارد، فرمانده ناو هواپیمابر یو اس اس لینكلن با شما صحبت می‌كند. ۲ رزم ناو، ۵ ناو منهدم كننده، ۴ ناوشكن، ۶ زیردریایی

حداقل یکم تفکر میکردی نویسنده :
یک ناو هواپیمابر 4 ناوشکن حمل کنه ؟؟؟؟! جک میگی یا فیلم زیاد نگاه میکنی

یک ناو هواپیمابر 6 زیردریایی حمل کنه ؟؟؟؟! دیگه این از اون حرف ها بودا ، فیلم های هالیوود تخیلشا ترکونده
ولی درکل طنز جالبی بود

نازخاتون
6th November 2012, 04:08 PM
[khande][nishkhand]
مشخصه که ساختگیه ولی
دم نویسندش گرم ، گل کاشته ، آخر سیاسیه
[khande][nishkhand][khande][khande][khande][nishkhand]

بله ... دقیقا مشخص هست که ساختگیه .....

حسین متقی
6th November 2012, 04:22 PM
به این دقت کنین :
كاپیتان ریچارد جیمس هاوارد، فرمانده ناو هواپیمابر یو اس اس لینكلن با شما صحبت می‌كند. ۲ رزم ناو، ۵ ناو منهدم كننده، ۴ ناوشكن، ۶ زیردریایی

حداقل یکم تفکر میکردی نویسنده :
یک ناو هواپیمابر 4 ناوشکن حمل کنه ؟؟؟؟! جک میگی یا فیلم زیاد نگاه میکنی

یک ناو هواپیمابر 6 زیردریایی حمل کنه ؟؟؟؟! دیگه این از اون حرف ها بودا ، فیلم های هالیوود تخیلشا ترکونده
ولی درکل طنز جالبی بود

البته نگفته حمل میکنه!
گفته اسکورت میکنند و این میتونه واقعی باشه
گرچه گفتگو و این اتفاق ممکنه خیالی باشه چون ناو هواپیمابر هر لحظا موقعیت خودشو روی نقشه چک میکنه و میفهمه داره با کجا حرف میزنه چون این کدهایی که رد و بدل میشه نشون میده شخصی که صحبت میکنه از کجا داره صحبت میکنه-از کشتی یا ناو یا فانوس دریایی!!

s.e.z
6th November 2012, 07:19 PM
البته نگفته حمل میکنه!
گفته اسکورت میکنند و این میتونه واقعی باشه
گرچه گفتگو و این اتفاق ممکنه خیالی باشه چون ناو هواپیمابر هر لحظا موقعیت خودشو روی نقشه چک میکنه و میفهمه داره با کجا حرف میزنه چون این کدهایی که رد و بدل میشه نشون میده شخصی که صحبت میکنه از کجا داره صحبت میکنه-از کشتی یا ناو یا فانوس دریایی!!

درسته اشتباه از من بود ،
ولی 6 تا زیر دریایی برای یک ناو خیلی ضایع هست مگه میخوان برند جنگ!

حسین متقی
6th November 2012, 07:25 PM
درسته اشتباه از من بود ،
ولی 6 تا زیر دریایی برای یک ناو خیلی ضایع هست مگه میخوان برند جنگ!

بله درست میفرمایین
لیست کشورهایی که بیشتر از 6زیردریایی دارند خیلی کمه
ولی منظور از زیردریایی حتما زیردریایی اتمی نیست
ولی در کل درست میگین 6تا زیردریایی واسه جنگ هم خیلی زیاده! مگه اینکه بخوان مثلا با این اسکادران کامل کشوری مثل انگلستان رو تسخیر کنند!
و واقعا میشه!
چون روی 1 ناو هواپیمابر امریکا بیشتر از نیروی هوایی بیشتر کشورها(150 کشور) هواپیمای جنگی اماده ی پروازه!

Joseph Goebbels
6th November 2012, 08:41 PM
چون روی 1 ناو هواپیمابر امریکا بیشتر از نیروی هوایی بیشتر کشورها(150 کشور) هواپیمای جنگی اماده ی پروازه!

حسین جان این یکی رو دیگه خیلی قپی اومدی [nishkhand][nishkhand]

روی یه ناوهواپیمابر بیش از 150 کشور ، جنگنده عملیاتی قابل پروازه ؟
یه مطلبی رو در ویکی پدیا سرچ کردم و اون هم اینه : " در اوایل سدهٔ ۲۱ ناوهای هواپیمابر در سرتاسر جهان گنجایش حمل ۱۲۵۰ هواپیما را داشتند. "

البته فکر کنم منظور شما تمام ناوهای هواپیمابر بوده نه یکی .

حسین متقی
6th November 2012, 08:53 PM
حسین جان این یکی رو دیگه خیلی قپی اومدی [nishkhand][nishkhand]

روی یه ناوهواپیمابر بیش از 150 کشور ، جنگنده عملیاتی قابل پروازه ؟
یه مطلبی رو در ویکی پدیا سرچ کردم و اون هم اینه : " در اوایل سدهٔ ۲۱ ناوهای هواپیمابر در سرتاسر جهان گنجایش حمل ۱۲۵۰ هواپیما را داشتند. "

البته فکر کنم منظور شما تمام ناوهای هواپیمابر بوده نه یکی .

نه ژنرال جان
منظورم اینه که نیروی هوایی 150 کشور مثلا یکی 100تا جنگنده داره
یکی 200تا
یکی 110تا یکی 150تا و...
جمعشون نه
مقایسه ی تک به تک
هرکدوم با ناو هواپیمابر مثلا یو اس اس لینکلن که مثلا 300تا اف 18 حمل میکنه
خب ما 200تا کشور داریم که 20تاشون اروپاییند
10تا افریقایی قوی
10تا اسیایی قوی .و 10تا هم متفرغه به صورت میانگین بگیریم توی این بحث بقیه میشن زیر 300 جنگنده ی به روز عملیاتی
البته ماهم جنگنده هامون قدیمیه ولی خب باز هم نه خیلی قدیمی!

و من این قیاس رو از مجله ی جنگ افزار خونده بودم
و فکر کنم شما هم خودت توی یکی از تاپیکاتون به این مسئله اشاره داشتین!(البته شاید هم دقیق یادم نیست که ایا شما هم نوشتین یا نه!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد