توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث خوش بين بدبين واقع گرا كدام هستيد؟
باستان شناس
24th May 2011, 02:40 PM
خوش بين بدبين واقع گرا كدوم هستيد ؟!؟
http://mhjks.persiangig.com/image/Conceptual/PointOfView.jpg
Joseph Goebbels
24th May 2011, 03:43 PM
من سعی می کنم در تمام کارهام خوشبین باشم ؛ چون از طریق عقل و منطق و مشورت می تونم کارهام رو انجام بدم و به کارهام خوشبین باشم . /// ولی اگه واقع گرا باشم ممکن هست در بعضی کارهام ، حس بدبینی به من دست بده .
Rez@ee
24th May 2011, 04:38 PM
من وافعا نمی دونم کدومم.همه اون سه تاهستم ونیستم .کاش ویژگی های باز هر تیپ رو میذاشتین.
0014
24th May 2011, 04:54 PM
من تو نظرسنجی خوش بین زدم ولی اگه راستش رو بخواین من
خوش بین بودم ولی وقتی چشم باز کردم و اطرافم رو دیدم واقع گرا شدم ولی بخاطر ظلم زمانه به بدبینی متمایل شدم و الان هم که در خدمت شما هستم بیخیالی طی میکنم
warrior
24th May 2011, 05:21 PM
منم خوشبینم.
همیشه به همه چی خوشبینانه نگاه میکنم.
غزل بارون
24th May 2011, 05:35 PM
منم متعادل هستم یه زمانی خوش بین گاهی بدبین. ولی اصولا واقع بینم و این خیلی عذابم میده
نارون1
24th May 2011, 05:41 PM
من بینابین و متعادل هستم یعنی مواقعی هم هست که احساس بدبینی می کنم نمیشه گفت رو هر دو ثابت باشم . ولی به خودم و شما میگم کهه باید یکم درجه خوشبینی خودمون رو نسبت به بدبینی بیشتر کنیم چون خوش بین ها موفق ترند و بیشتر عمر می کنند ، بد بینی شدید باعث پارانویا میشه .
[golrooz]
UniverCell
24th May 2011, 06:29 PM
گاهی خوش بین گاهی بد بین
Me121
24th May 2011, 07:35 PM
متعادل واقع گرا
ولی یه سری مسائل مشخص هستند که مشخصا همیشه یا تو اون مسائل خوشبینم یا بدبینم[nadanestan]
درکل واقع گرا
Sookoot
24th May 2011, 09:00 PM
(http://njavan.com/forum/member.php?u=25490)
خوش بين بدبين واقع گرا كدوم هستيد ؟
بدبین
NAFAS313
24th May 2011, 09:13 PM
خوشبينم ...البته نه اونقد كه كار به جاهاي باريك برسهههههه[nishkhand]هميشه تعجب ميكنم از حرف كسايي كه وقتي در مورد هر زندگي . اشخاص ناله سر ميدن و انرژي منفي ميدن...همون لحظه باهاش قطع رابطه ميكنم البته اگه نتونم رو افكار بدبينيش موثر واقع شم[shaad]
e.einitabar
24th May 2011, 09:56 PM
سلام
من همیشه سعی میکنم که اعتماد نکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه
خوب آخه ساله 2011 دیگه
خدایش قبلا اینطوری نبودم ولی حالا شدم
*مینا*
24th May 2011, 10:25 PM
نمی دونم ...
ولی سعی می کنم هر چی هست خوب تموم شه ! :)>-
سعی می کنم واقعیت ها رو ببینم ، فک می کنم این طوری بهتره
حالا کدومش می شم ؟
داداشی
24th May 2011, 10:45 PM
خوشبين بودم الان نيستم
واقع گرا رو زدم
باستان شناس
24th May 2011, 11:12 PM
من كاملا واقع گرا و بيشتر خوش بين....[tafakor]
*WIZARD*
24th May 2011, 11:20 PM
منم متعادل هستم
گاهي خوش بين گاهي بد بين
بستگی داره شرایطش چی باشه؟!!!!
alternative
24th May 2011, 11:21 PM
من دوست دارم خوش بین باشم ولی ترجیح میدم روش فکر نکنم[nadidan]
kamanabroo
24th May 2011, 11:25 PM
منم واقع گرا رو زدم
چون در درجه اول واقع گرا هستم
در درجه بعد خوش بین هستم
البته اوضاع روحیه آدم ها همیشه یکسان و ثابت نیست
باید ببینی چه دوره ای رو داره طی می کنه
یا از چه شرایطی بیرون آمده
من خودم اول خوش بین بودم خیلی
بعد واقع گرا شدم
اینجوری اوضاع بهتره...
kamanabroo
24th May 2011, 11:27 PM
نمی دونم ...
ولی سعی می کنم هر چی هست خوب تموم شه ! :)>-
سعی می کنم واقعیت ها رو ببینم ، فک می کنم این طوری بهتره
حالا کدومش می شم ؟
فک کنم واقع گرای مایل به خوش بین[tafakor][sootzadan]
alicowboy
25th May 2011, 12:03 AM
من فكر ميكنم آدم واقع گرايي هستم ، ولي شخصا دوست دارم خوش بين باشم. چون آدم هاي خوشبين كمتر ذهنشون مشغوله و كمتر نگراني به خودشون راه ميدن. از اينرو معمولا آدمهاي خوش و خرمي هستن و البته كيه كه نخواد هميشه خوش و خرم باشه؟
*FATIMA*
25th May 2011, 12:27 AM
منم فک کنم واقع گرا باشم [nishkhand]
A M S E T I S
25th May 2011, 06:19 AM
من به شدت بدبین اما واقع گرا[nishkhand][nishkhand]
سا را
25th May 2011, 10:29 AM
تو گذشته های دور آدم فوق العاده خوش بینی بودم اما در حال حاضر ما بین خوش بینی و بد بینی هستم و البته بیشتر به طرف بد بینی گرایش دارم.
rangin kaman
25th May 2011, 12:19 PM
بستگی به شرایط داره و رفتار اطرافیان.رفیق باشن یا نا رفیق با انصاف باشن یا بی انصاف.تمام اینها روی خلقیات آدم اثر میگذاره و میشه یکی از این سه تا.یا برای همیشه اون طور میمونه یا با تغییر شرایط حالش تغییر میکنه.
Sookoot
26th May 2011, 12:43 AM
با احترام
کسانی که فکر میکنند واقع گرا هستند درواقع خوش بینند
اما چون خوش بینی (درست یا غلط)مصادف با ساده لوحی است ترجیح میدهندواقع گرا جلوه کنند
تصورات ما از اشخاص و اتفاقات یا بد است (بدبین)
یا خوب است (خوش بین)
خنثی نیست/
تووت فرنگی
26th May 2011, 05:43 AM
درود[golrooz]
فک کنم واقع گرا باشم [sootzadan]
البته یکی بهم میگه بدبین ![nishkhand]
F.PHYSICIST
18th June 2011, 01:14 PM
من گاهی بدبینم گاهی خوشبینم و این به طرف مقابلم بستگی داره اما هیچوقت امیدم را از دست نمیدم
عرفان سلیم زاده
18th June 2011, 05:30 PM
من به شدت خوش بینم![nishkhand]
چون این دنیا ارزش بدیبین بودن رو نداره![negaran]
خدا هم خوش بینه وگر نه الان وجود نداشتیم![golrooz]
باستان شناس
7th July 2011, 10:19 PM
با احترام
کسانی که فکر میکنند واقع گرا هستند درواقع خوش بینند
اما چون خوش بینی (درست یا غلط)مصادف با ساده لوحی است ترجیح میدهندواقع گرا جلوه کنند
تصورات ما از اشخاص و اتفاقات یا بد است (بدبین)
یا خوب است (خوش بین)
خنثی نیست/
[bietena][bietena][B]یعنی من کدوم هستم قبلا گفته بودم واقع گرا و خوش بین[sootzadan][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]
[nishkhand][B]مطمنا ساده لوحممممممممم[khanderiz][khanderiz][khanderiz][khanderiz][nishkhand]
تووت فرنگی
7th July 2011, 10:31 PM
من واقع گرا ![golrooz]
* Robo milad *
7th July 2011, 10:50 PM
گزینه 6م
Sookoot
8th July 2011, 03:13 PM
[bietena][bietena][B]یعنی من کدوم هستم قبلا گفته بودم واقع گرا و خوش بین[sootzadan][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]
[nishkhand][B]مطمنا ساده لوحممممممممم[khanderiz][khanderiz][khanderiz][khanderiz][nishkhand]
خب واقع گرا هستی دیگه [tashvigh]
باستان شناسو ساده لوحی؟؟؟؟؟؟؟؟ ابدا [labkhand][golrooz]
alternative
8th July 2011, 05:35 PM
اگه یه نفر مثلا کور باشه یا یه ناتوانیه بزرگ داشته باشه باید خوشبین باشه یا بدبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mr.Engineer
10th July 2011, 12:12 AM
من گاهی خوش بین و گاهی بد بین هستم[esteghbal][negaran]
sts92
16th July 2011, 12:38 PM
سلام
والا اصلا نميدونم ميتونم ببينم يا نه كه حالا خوش باشه يا بد يا مابين
به هرحال اميدوارم بهترين باشم ديگه
آخه ميدوني بعضي وقتا هست كه هر كسي از ظن خود شد يار من ميشه
يعني اينكه تو داري با ديد خوش بيني نگاه ميكني اما يكي بهت ميگه چقدر ساده اي يا وقتي كه حساسيت نشون ميدي به قضيه اي كه بايد ، يكي ميگه چرا انقدر بد بيني
چقدر حرفيدم [nishkhand]
باي [alaghemand]
امین_بد
7th September 2011, 10:04 AM
در حالت کلی خوشبینی چیز خوبیه ولی افراط در خوشبینی برای آدم گرون تموم میشه.
حتی بدبینی هم همچنین. ولی به قول مثل معروف«خَیر الأمور اوسطها» بهترین کارها متعادل ترین آنهاست.
متعادلی عالیترین میتونه باشه.
ولی یه سوالی که هست اینه که چجور متعادل باشیم؟؟؟
(من خودم واقع گرام)
honey7427
18th September 2011, 03:34 PM
من هروقت میام خوشبین باشم بدترین اتفاقا برام میوفته! سعی میکنم واقع گرا باشم
گالوا
28th March 2012, 07:20 PM
خوش بینی بسیار عالیست اما عالی تر از اون واقع گرایی است زیرا خوش بینی یا بد بینی می تواند یک تفکر یا توهم باشد اما فرد واقع بین با تحلیل درست مسئله و شناخت زوایای اون بعدش می تونه با یک طرح خو شبینانه و منطقی با اون مسئله برخورد کنه .
من قبلا خیلی خوش بین بودم که چند شکست سخت در زندگی خوردم.
به دوستان عزیز توصیه می کنم برای هر موضوعی که براشون پیش می یاد با مشورت فراوان با افراد متخصص در اون مو ضوع و تفکر در ست و با توکل به خدا سعی کنند مشکلاتشون حل کنند مطمئن باشند حل می شه این گفتار حضرت علی علیه سلام بود که من سعی کرد م با کمی تفسیر اون به شما منتقل کنم .
zaza72
8th June 2013, 11:40 AM
از طلا گشتن پشیمان گشته ایم/مرحمت فرموده مارا مس کنید[tafakor]
vaniya604
2nd October 2014, 11:48 AM
روزي مرد كوري روي پله هاي اختماني نشسته و كلاه و تابلويي را در كنار پايش قرار داده بود .روي تابلو خوانده ميشد=من كور هستم لطفا كمك كنيد.روزنامه نگار خلاقي از كنار او ميگذشت نگاهي به او انداخت فقط چند سكه در داخل كلاه بود.او چند سكه داخل كلاه انداخت و بدون اينكه از مرد اجازه بگيرد تابلوي او را برداشت ان را برگرداند و اعلان ديگري روي ان نوشتو تابلو را كنار پاي او گذاشت و انجا را ترك كرد. عصر ان روز روزنامه نگار به ان محل برگشت و متوجه شد كلاه مرد كور پر از سكه و اسكناس شده است مرد كور از صداي قدمهاي او خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان كسي كه ان تابلو را نوشته بگويد كه بر روي ان چه نوشته است؟روزنامه نگار جواب داد=چيز خاص ومهمي نبود من فقط نوشته ي شمارا به شكل ديگري نوشتم و لبخندي زد و به راه خود ادامه داد. مرد كور هيچوقت ندانست كه او چه نوشته است ولي روي تابلوي او خوانده ميشد =
امروز بهار است ولي من نميتوانم ان را ببينم!!!!
مردم تا نوشتمش![khastegi][khande]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.