PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت قدرت و کنترل

Maani Parvaz
22nd May 2011, 11:06 PM
سلام دوستان من کاردانی الکترونیک خواندم و کارشناسی هم الکترونیک میخوانم ولی من نمیدونم تفاوت این قدرت و کنترل درچیه که بدونم, حالا تو ایران کدومش کار زیاد داره کدومش درآمد زیاد داره و کلا دربارش اگه میشه مطلب بزارید ممنون میشم.

msd21
23rd May 2011, 12:21 AM
در مدرک کارشناسی فرق زیادی ندارن تقریبا 12واحد (حدود سه چهار کتاب)
و هر دو تا هم کتاب های کنترل خطی، بررسی سیستم های قدرت 1و2، ماشین 1و2 رو پاس میکنن
ولی در کل قدرت به تولید انرژی و بررسی ماشین های قدرت(در حالت سه فاز) می پردازه و کنترل به کنترل سیستم ها و روشهای کنترلی(خطی و غیر خطی و پیشرفته و دیجیتال) می پردازه

e.einitabar
23rd May 2011, 08:58 AM
سلام
همانطوری که دوستمون گفتن تفاوت در چند واحدی هستش
البته به این بستگی داره که کدوم دانشگاه درس بخونی چون معمولا چارت ها با هم متفاوت هستن
دوست عزیز به نظر من بازار کار مهندسی قدرت خیلی بالاتر از مهندسی کنترل هستش
ولی در رابطه با حقوق و مزایا شاید یه کنترلی به علت خص بودن کارش حقوق بیشتری دریافت کنه
در کل به این فکر کن که کجا پارتی داری
اینا رو بیخیال

Maani Parvaz
23rd May 2011, 10:38 PM
تشکر دوستان گرامی, من که کارشناسی الکترونیک میخونم حالا در کارشناسی ارشد کدومش بهتره؟ کدومش سخت تره؟ کدومش بازار بیشتری داره؟ مخصوصا توی سنندج کدومش بهتره؟ اصلا هر کدومش تو کجاها کاربرد داره؟ ممنون.

e.einitabar
23rd May 2011, 10:59 PM
خود منال سنه؟

Maani Parvaz
23rd May 2011, 11:04 PM
بله مگه شما کرمانشاهی هستید؟

e.einitabar
23rd May 2011, 11:23 PM
آره داداش
در خدمتت هستیم
خوب در سنندج به نظر نمیاد که کنترل بردی داشته باشه
ولی همین طور که معلومه خانه سازی روبه افزایش هستش
که این خونه احتیاج به برق دارند
که اجبارا باید نیروگاه زده بشه
بعد از زدن نیروگاه احتیاج به خطوط انتقال هستش
در این راستا باید از پست های انتقال و فوق توزیع استفاده شود
برای این سیستم هم باید حفاظتی در نظر گرفت
خوب اینجا هستش که یه مهندس قدرت میتونه خودی نشون بده
البته برای سیستم های حفاظتی یه مهندس کنترلی میتونه ق.ی تر عمل کنه
ولی باور کن که همش بستگی به خودت داره
به نظر من قدرت خیلی بهتر از کنترله

ستاره کویر
23rd May 2011, 11:27 PM
سلام دوستان .... آخه یه مشکلی هم که هست اینه که خیلی که نه ... بعضی از دانشگاها یا یکدومشونو دارن یا هیچکدوم .... !
دست آدمو می بندن!!!

Maani Parvaz
23rd May 2011, 11:38 PM
درود بر شما آقای عینی تبار گل ممنون
حالا نگفتی کدومش آسونتره؟ در کارشناسی ارشد البته بعد از کارشناسی الکترونیک.
تازه کلی رشته برق هم داریم دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم.

e.einitabar
23rd May 2011, 11:44 PM
عزیز دل به نظر من کنترل میتونه به الکترونیک نزدیک تر باشه ولی قدرت بهتره به حرف این داداشت گوش بده
آینده قدرت بهتره
((((نوتی نامت چس؟ هاید خوده سنه؟))))

Maani Parvaz
23rd May 2011, 11:52 PM
بله کاکه من له سنم بلام ایستا لیرا زندگی اکم ناویشم نوید با پیت بلیم من کردی کرمانشاهی زور نازانم بلام کردی مریوان باش دزانم هیوادارم سرکاوتو بیت به ریز
ترجمه متن بالا که با زبان کردی طرفهای مریوان نوشته شده بود رو به فارسی هم در زیر میگم:
( بله آقا من در سنندج هستم و الان هم اینجا زندگی میکنم, اسم من نوید هستش, بزار بهت بگم که من کردی کرمانشاهی زیاد بلد نیستم ولی کردی مریوان رو خوب بلدم و امیدوارم موفق باشی دوست خوب.)[shaad]

e.einitabar
23rd May 2011, 11:55 PM
نوید جان ما کوچکتیم
همه جور رو ما حساب بکن
در پناه حق

Maani Parvaz
24th May 2011, 12:03 AM
آقای عینی تبار لطف دارید ممنونم.

e.einitabar
24th May 2011, 12:49 AM
سر چوو

hengameh
7th June 2011, 05:24 PM
دوستان لطفن فارسی بحرفین منم حالیم شه
به نظر منم گرایش قدرت فعلن رو بورسه یعنی اینجا برا فوق دیپلماشم استخدام دارن اینجا

e.einitabar
17th June 2011, 11:51 PM
دوستان لطفن فارسی بحرفین منم حالیم شه
به نظر منم گرایش قدرت فعلن رو بورسه یعنی اینجا برا فوق دیپلماشم استخدام دارن اینجا
سلام
آخه به درتت نمیخوره ما چی میگیم
[shademan]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد