توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تهسیلات بنیاد برای مخترعین؟
عرفان سلیم زاده
13th May 2011, 11:26 AM
با سلام من در حال تلاش برای معافیتم ولی مشکلی دارم که از شنیدنش ممکنه خندتون بگیره !!![nishkhand]
من حدود سه ماهه که غیبت دارم و میخوام با ثبت اختراع و عضویت در بنیاد ملی نخبگان از تهسیلات معافت دوره ضرورت استفاده کنم. مدرکم دیپلم الکترونیکه و امید دارم که کارام به نتیجه برسه.((ولی اگر هم نشه بازم اختراعه رو ثبتش کردم دیگه نیازی به سربازی رفتن ندارم.[nishkhand]
میدونید اختراع من خیلی بزرگه چون یه نسل جدید توربین بادی محسوب میشه!!![esteghbal]
msd21
13th May 2011, 12:31 PM
سلام دوست من
آره دوست من بنیاد تسهیلات برای نظام وظیفه گذاشته اونم انجام پروژه تحقیقاتی بجای دوره ضرورته ولی معافیت رو نداره
البته بنیاد ملی نخبگان شرایطی رو برای استفاده از تسهیلات سربازی مخترعین گذاشته که باید اونا رو داشته باشی
1-داشتن اختراع ثبت شده مورد تایید بنیاد ملی نخبگان
2-داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی (لیسانس)
3-داشتن پویایی تحصیلی(حداقل معدل 17)
کسانی که اختراع ثبت شده دارن میتونن درخواستشون رو بدن تا اختراعشون مورد بررسی بنیاد قرار بگیره که این پروسه زمانی بین 4 تا 6ماه طول میکشه و در صورت تایید شدن میتونن از تسهیلات مخترعین استفاده کنن
عرفان سلیم زاده
13th May 2011, 12:38 PM
ممنون از این که جواب دادید.پس این موضوع شامل من دیپلمه نمیشه (وای!!!)
راستی در زمینه ثبت اختراع چی ایا غیبت از سربازی مشکل ساز میشه؟!
msd21
13th May 2011, 03:02 PM
بله اکه مدرک لیسانس داشتید شامل شما میشد ولی با دیپلم نمیشه
برای ثبت کردن اختراعتون نیازی به مدارک نظام وظیفه نیست و هیچ مشکلی پیش نمیاد
* Robo milad *
16th May 2011, 09:21 AM
سعی کن در جشنواره های بنیاد شرکت کنی این راه سریع تری
عرفان سلیم زاده
17th May 2011, 01:06 PM
سعی کن در جشنواره های بنیاد شرکت کنی این راه سریع تری
ممنون یعنی جشنواره های خوارزمی وغیره رو میگویید؟![nishkhand]
محدودیتی تو سن نداره ؟منظورم غیبت و از این حرفا[negaran]
hadi elec
17th May 2011, 03:39 PM
سلام دوست من
آره دوست من بنیاد تسهیلات برای نظام وظیفه گذاشته اونم انجام پروژه تحقیقاتی بجای دوره ضرورته ولی معافیت رو نداره
البته بنیاد ملی نخبگان شرایطی رو برای استفاده از تسهیلات سربازی مخترعین گذاشته که باید اونا رو داشته باشی
1-داشتن اختراع ثبت شده مورد تایید بنیاد ملی نخبگان
2-داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی (لیسانس)
3-داشتن پویایی تحصیلی(حداقل معدل 17)
کسانی که اختراع ثبت شده دارن میتونن درخواستشون رو بدن تا اختراعشون مورد بررسی بنیاد قرار بگیره که این پروسه زمانی بین 4 تا 6ماه طول میکشه و در صورت تایید شدن میتونن از تسهیلات مخترعین استفاده کنن
سلاملیکم
اقا من نمیدونم تو این اظهارنامه چی باید بنویسم
اصلا برای ثبت به کجا مزاجعه کنم و از کجا شروع کنم؟
میگن جدیدا اینترنتی شده درسته؟
چجوریاس؟
عرفان سلیم زاده
17th May 2011, 04:49 PM
کاملا که اینترنتی نشده ولی یه سایت هایی هستند که به شهرستانی ها کمک میکنند که راحت اختراعشون رو بدون امدن به تهران ثبت کنند...
راستی یه خبر جدید تازگیا غیر از تهران تو برخی از شهرستان ها هم میشه اختراع ثبت کرد مثل مشهد،کرمانشاه،اصفهان و...
یه تاپیک واسش بزنید لطفا...
hossien
18th May 2011, 05:07 PM
سلاملیکم
اقا من نمیدونم تو این اظهارنامه چی باید بنویسم
اصلا برای ثبت به کجا مزاجعه کنم و از کجا شروع کنم؟
میگن جدیدا اینترنتی شده درسته؟
چجوریاس؟
http://njavan.com/forum/showthread.php?t=72476
http://njavan.com/forum/showthread.php?t=72803
omidmz
18th July 2011, 07:53 PM
سلام.
اگه کسی که دانشجوی دکترا است بخواد برای دریافت پایان خدمت در حین تحصیل اقدام کنه چیکار باید بکنه؟
درسته جدیدا میشه یک پروژه انتخاب کرد برای نیروهای مسلح که انجام بشه کارت میگیری؟
این امکان فقط برای نخبگان هست یا همه ؟
کجا باید مراجعه کرد؟
مراحل کار چیه؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده.
jack.bauer
19th September 2011, 03:14 PM
سلام شما برای دریافت پروژه باید به سازمان نخبگان نیروی مسلح مراجعه کنی
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.