PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات بزرگ با سون

farid_mov2006
11th May 2011, 05:39 AM
سلام

خلاصه بگم که:حدود 1 ماه پیش از رجیستری ویندوزم بک آپ گرفتم.2هفته پیش هم ویندوزم را به سرویس پک 1 ارتقا دادم(ویندوزم سون هوم پریمیومه/64بیت)بخاطر باز نشدن بعضی قسمتهای افیس تصمیم گرفتم بک کاپ رجیستری 1ماه قبل را جایگزین کنم(اخه ان زمان این مشکل نبود).اشتباهی که کردم این بود که یه پشتیبان از رجیستی جدیدم نگرفتم+ری استور پوینت...و نتیجش این کارم شد:(افیس را چند بار پاک و نصب کردم ولی مشکل حل نشد)

1/پریدن اپدیت سرویس پک 1 و این مشکلات زیر:

پیوست را ببینید

لطفا کمکم کنید این مشکل را حل کنم...فقط نگین ویندوزو پاک کن!!!

اپدیت را دانلود کردم تا بعد نصبش شاید مشکلش حل شه اما ارور میده

NameEly
11th May 2011, 10:55 AM
سلام به شما دوست عزيز

متوجه منظورتون درست نشدم شما يك سرويس پك 1 داشتيد بعد اومديد ويندوز 7 نصب كرديد به مشكل خورديد ؟براي افيسش

NameEly
11th May 2011, 11:03 AM
اولا چرا premiun اون هم 64 بيت ؟
دوما شما ميدونيد ويندوز 7 روي win servic pack 1 نصب ميشه ؟

البته بازم من منظورتون رو از سوالتون متوجه نشدم

Bad Sector
11th May 2011, 01:23 PM
سلام

خلاصه بگم که:حدود 1 ماه پیش از رجیستری ویندوزم بک آپ گرفتم.2هفته پیش هم ویندوزم را به سرویس پک 1 ارتقا دادم(ویندوزم سون هوم پریمیومه/64بیت)بخاطر باز نشدن بعضی قسمتهای افیس تصمیم گرفتم بک کاپ رجیستری 1ماه قبل را جایگزین کنم(اخه ان زمان این مشکل نبود).اشتباهی که کردم این بود که یه پشتیبان از رجیستی جدیدم نگرفتم+ری استور پوینت...و نتیجش این کارم شد:(افیس را چند بار پاک و نصب کردم ولی مشکل حل نشد)

1/پریدن اپدیت سرویس پک 1 و این مشکلات زیر:

پیوست را ببینید

لطفا کمکم کنید این مشکل را حل کنم...فقط نگین ویندوزو پاک کن!!!

اپدیت را دانلود کردم تا بعد نصبش شاید مشکلش حل شه اما ارور میده

منظور از ویندوز قبلی یعنی چی ؟
یعنی شما قبلا ویندوز ایکس پی داشتین و بعد سون نصب کردین !!!!
من که متوجه نشدم . لطفا واضح تر توضیح بدین.

NameEly
11th May 2011, 02:44 PM
راستش منم متوجه نشدم منظورشون چی هست !

farid_mov2006
12th May 2011, 04:47 AM
سلام
کل داستان اینه که:
من 8ماه پیش یه لپ تاپ گرفتم بعد روی این تاپ ویندوز 7 هوم پریمیوم بوده .حدودا 1 ماه پیش از رجیستریش یه بک اپ گرفتم.دو هفته ی پیشم از طریق ویندوز اپدیت به سرویس پک1 ارتقاش دادم...همه چی خوب بود تا اینکه افیس 2010 که داشتم در بعضی قسمتاش کار نمیداد(اونم جریان داره اما تا همین حد بدونید که توی اوت لوک کانتکتها و میلهام باز نمیشد و ارور میداد...)بعد 2بار نصب و پاک کردن افیس مشکلش حل نشدتا اینکه یادم اومد از رجیستری یه پشتبان گرفتم(اتفاقا اون زمان همه چی درست بود)برای همین اون رجیستری را جایگزین (قدیمیه 1 ماه پیشیه رو)رجیستری ویندوز کردم اما غافل از اینکه نه از رجیستری جدیدم بک اپ گرفتم و نه از ری استور پوینت و شد انچه که نباید میشد(حالا هم مشکلاته بالا برام پیش اومده)
با تشکر از دوستان...ببخشید طولانی شد

amin_745
12th May 2011, 12:57 PM
شما رجیستری یه ویندوز قدیمی رو برداشتید و جای سرویس پک 1 گذاشتید. [taajob] شما از ویندوز اورجینال استفاده میکنید؟ آپدیت به سرویس پک رو از جای مطمئنی انجام دادید؟
آفیس 2011 آخرین ورژن رو امتحان کنید. با توجه به اینکه از رجیستری سرویس پک1 بک اپ ندارید در اولین فرصت ویندوزتون رو عوض کنید

farid_mov2006
12th May 2011, 08:43 PM
اگه ویندوز سرویس پک 1 را یبار دیگه نصب کنم درست میشه؟

farid_mov2006
14th May 2011, 05:13 AM
سروسی پک 1 الان نصبه...دوستان راهی برای حل مشکلای بالا ندارن؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد